QUOTE(jomre @ 2010 12 03, 09:52)
Nekeipkit dėmesio į komentarus ,kurie jus žeidžia.kartojuosi-esame skirtingi,,
Laiptinę pasidarėte,jums patinka ir šaunu!!!
Ai aš tai nekreipiu to dėmesio, man gražu ir niekas manes neerzina, viskas savo vietose
O yar ir teiisngų pasisakymų- kas nenori eksperimentuoti ar dėl kažkokių aplinkybių, ar kaip tik pageidauja "užvesti ant kelio"-na tai irgi gerai..
Jetau-vieną kartą gyvenam! Na ir darykime visos taip,kaip tik norime: kas su dizaineriu, kas be .Visi variantai geri.
Žinoma, kad visi variantai geri, jei tik pačiam žmogui tinka
Aš nesu kategoriška, dėl to ar samdyti ar nea dizaineri, bet mano patirtis su dizaineriu
Dėl Vilneros:gal "apginti" norėčiau-aš irgi viešai čia savo būsto nerodyčiau ,,,
Na kam klausyt po to neadekvačių pasisakymų kokių... Taigi sau įsirengėme juos,,,
Laiptinę pasidarėte,jums patinka ir šaunu!!!
Ai aš tai nekreipiu to dėmesio, man gražu ir niekas manes neerzina, viskas savo vietose

O yar ir teiisngų pasisakymų- kas nenori eksperimentuoti ar dėl kažkokių aplinkybių, ar kaip tik pageidauja "užvesti ant kelio"-na tai irgi gerai..
Jetau-vieną kartą gyvenam! Na ir darykime visos taip,kaip tik norime: kas su dizaineriu, kas be .Visi variantai geri.
Žinoma, kad visi variantai geri, jei tik pačiam žmogui tinka

Dėl Vilneros:gal "apginti" norėčiau-aš irgi viešai čia savo būsto nerodyčiau ,,,
Na kam klausyt po to neadekvačių pasisakymų kokių... Taigi sau įsirengėme juos,,,
Tai tu pasisakymu visada bus ir del to as tikrai nekeisiu savo interjero ypac jei jis man patinka