Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(jomre @ 2010 12 03, 09:52)
Nekeipkit dėmesio į komentarus ,kurie jus žeidžia.kartojuosi-esame skirtingi,,
Laiptinę pasidarėte,jums patinka ir šaunu!!!

Ai aš tai nekreipiu to dėmesio, man gražu ir niekas manes neerzina, viskas savo vietose smile.gif
O yar ir teiisngų pasisakymų- kas nenori eksperimentuoti ar dėl kažkokių aplinkybių, ar kaip tik pageidauja "užvesti ant kelio"-na tai irgi gerai..
Jetau-vieną kartą gyvenam! Na ir darykime visos taip,kaip tik norime: kas su dizaineriu, kas be .Visi variantai geri.
Žinoma, kad visi variantai geri, jei tik pačiam žmogui tinka smile.gif Aš nesu kategoriška, dėl to ar samdyti ar nea dizaineri, bet mano patirtis su dizaineriu  blush2.gif

Dėl Vilneros:gal "apginti" norėčiau-aš irgi viešai čia savo būsto nerodyčiau ,,,
Na kam klausyt po to neadekvačių pasisakymų  kokių... Taigi sau įsirengėme juos,,,

Tai tu pasisakymu visada bus ir del to as tikrai nekeisiu savo interjero ypac jei jis man patinka smile.gif Manau kai taip kategoriskai pasisakoma tai visiems idomu kas per dizainas turetu buti pas kritika namuose g.gif .
Atsakyti
QUOTE(dinkute @ 2010 12 03, 15:08)
Tai tu pasisakymu visada bus ir del to as tikrai nekeisiu savo interjero ypac jei jis man patinka smile.gif Manau kai taip kategoriskai pasisakoma tai visiems idomu kas per dizainas turetu buti pas kritika namuose  g.gif .

Na vat kokie keisti man panasus parasymai..
O jus-pvz-turit kazkokia nuomone apie filma,knyga, paveiksla? Nes pagal tokia logika, jei nesat nutapius gero paveikslo,pastacius filmo ar parasius knygos-tai nuomones neturit teises reikst apie tuos dalykus isvis.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 12 03, 16:38)
Na vat kokie keisti man panasus parasymai..
O jus-pvz-turit kazkokia nuomone apie filma,knyga, paveiksla? Nes pagal tokia logika, jei nesat nutapius gero paveikslo,pastacius filmo ar parasius knygos-tai nuomones neturit teises reikst apie tuos dalykus  isvis.

Na as taip nemanau visai - nuomone kiekvienas zmogus gali reikstim tiesiog kai snekama gan kategoriskai as to nesuprantu, nes visi esam skirtingi ir kiekvienas galim pareiskti savo nuomone, ir ji bus savotiskai teisi. Tik aisku ziurint kaip tu tai darysi, kartais ji atrodo labai kategoriska ir atrodo kad kitos nuomones yra neteisingos ar nesamoningos... ai per gilia manau mes cia brendam.... tema ne apie tai, as tiesiog pasakiau savo patirti darbe su dizaineriu ir kiek man tas kainavo, kokia ir buvo temos antraste
Atsakyti
QUOTE(dinkute @ 2010 12 04, 01:58)
... tema ne apie tai, as tiesiog pasakiau savo patirti darbe su dizaineriu ir kiek man tas kainavo, kokia ir buvo temos antraste

nu man labai gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
O man jusu laiptine labai originali ir grazi. Ir dar itariu, kad naturoj atrodo zymiai geriau nei foto. O jei dar ir visas kitas stiliukas dera, tai is vis saunu. Sekmes.
Atsakyti
man ta laiptine tai thumbup.gif

gincas, kad raudona spalva yra grazesne uz zalia- BEPRASMIS lotuliukas.gif bet, reik nepamirst, kad norint kritikuot gerai ar ne - reik suprast; cia kaip cepelinai: jie pas daugeli skanus, bet gerai padaryti kita kart, buna tik pas nedaugeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinkute @ 2010 12 02, 23:03)
Imetu kelias fotkes laiptines, kad jau buvau pazadejusi smile.gif

pasinaudosiu teise išsakyti savo nuomonę biggrin.gif
man labai gražu thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif tikrai thumbup.gif
kiekvienas savo namuose yra ponas viešpats ir kuo labiau būstas atspindi žmogaus asmenybę tuo šauniau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2010 12 06, 01:27)
nu man labai gerai gavosi  thumbup.gif

o kiek kainavo? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas Vilniuje galetu parekomeduoti dizainere ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 12 08, 15:07)
Sveiki, gal kas Vilniuje galetu parekomeduoti dizainere ? 4u.gif

Aš galiu parekomenduoti savąją, kadangi likom ja patenkinti (net keista, kai skaitau, kaip kiti vargsta. Matyt mums pasisekė - atitiko požiūriai, skoniai ir tt.)
Parašiau jums AŽ.
Atsakyti
Man grazu ir idomu, netradiciska, nestandartiska -sauniai sugalvojote ta laiptine ir tureklai normalus. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinkute @ 2010 12 02, 22:03)

Imetu kelias fotkes laiptines, kad jau buvau pazadejusi

Čia tapetai?
Atsakyti