[quote=vivaidejos,2011 01 05, 00:18]
..Myliu savo klientus, man jie visi laibai individualus. saviti ir butent del to labai idomu dirbti
---------------------------------------------------------------------------------------------Aš taip pat myliu savo darbą ir užsakovus-taip ir turi būti.
Nei vienas dizaineris nedarys klientui kazkokio pasiulymo su juo neaptares ir nepaaiskines detaliu iki smulkmenu
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Atsiprašau,bet tai netiesa.....Pati ne kartą esu perdarinėjusi kitų prieš tai darytus darbus,deja...Niekada neteikite,kad nei vienas nedarys....Blefas.Daro ir dar kaip.
Paskaitykite daugiau forumo pasisakymų ir suprasite apie ką aš čia..
Del siaurineje puseje tamsiai nudazytu sienu tai tik psicholgai raso apie depresija, (linkejimai jiems) bet jei klientai DIEVINA tamsias sodrias spalvas tai jie kaifuos nuo to po siaurine zvaigzde..................
----------------------------------------------------------------------------------------------
Jūs kažkaip neadekvačiai reaguojate.... Žinoma,kad puiku, jei kaifuoja.Taigi N niuansų yra dėl tų sodrių spalvų-pati jas parinkinėju: akcentams -puiku!!!
darbo specifikos klientu neklausiu projektuodama ju namu interjera, nebent projektuoju jiems biura ar kt .darbo aplinka, paprastai buna laisvas kambarys "ale darbo kambarys-sveciu kambarys",...
na ir keistas butu klausimas pradedant dirbti prisistatant pareigomis ...gali kilti nereikalingu minciu

-------------------------------------------------------------------------------------------
Niekas pareigų ir neklausia
na, o jei klientas susakys viska iki smulkmenu tai kam tas dizaineris reikalingas

)))
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ech, nesupratote jūs.. Arba esate pilna(-as) pagiežos..Dirbate tikrai skirtingais metodais vadovaudamasi(-is)..Ir Nick-as jūsų įdomus
Na, gal tiek man pasisekė,kad esu architektė-ne man taikote
Gaila,kad ieškoma blusų ten, kur jų nėra.. Taip tik keliate bangas,kur nereikia.
Reziume: ne kartą jau forumuose patyriau panašių a la "išpuolių"

Ir niekaip nesuprantu-kas tiems lietuviams darosi??? Nusišypsokite geriau..-dar tik prasidėjo Naujieji..
Papildyta:
QUOTE(Niu Joniskis @ 2011 01 05, 00:56)
Gal reiketu isperti kaili tai, kas vadina save dizainere ir skatina tokias kurybas ant sienu?
Gal galima butu vadintis paprasciau?
Kliento kaltinti negalima, jam grazu, jis moka pinigus.
Kas gali vadinti save dizaineriu ir dirbti su tokiais projektais?
Mano sofos oranžinės

Tai ką man reiktų daryti,jei jums nepatiktų
Na, pajuokavau, bet juk taip...