Va, va... labai skaudi tema

Namas buvo dar be stogo, kai interjeru pradejom rupintis

Kreipemes i dizainere, kuri padejo bute virtuve isirengt. Lyg ir susikalbejom tada, ir virtuve puiki gavosi. Na bet namo interjero projektas

Ir prisibendravom, ir sutartele pasirasem, ir avansa ta pacia diena sumokejom

Finale nesiklause nieks, kad mums kazkas netinka - mazdaug- nepatinka varykit is cia

Na, finale sumokejom beveik 10000 lt... o tada jau ir pradejo listi: lubu auksciai interjero projekte nenusakomi: pvz., valgomajame 260 cm, o per keleta laipteliu nulipus i svetaine lubos perkrenta daugiau kaip metra ir ju aukstis tampa nepilnai 180 cm. Elektros taskai absoliuciai nelogiski vietomis (na jei jau tituluotas interjero dizaineris nenumato elektrinei viryklei ir orkaitei trifazio elektros lizdo...). Atvaziave viska matavosi, bet projekte realybe visiskai neatitinka ismatavimu, mastelis -mistinis. Kai paklausem rekomenduojamu sienu ir grindu spalvu (pagal sutarti turejo pateikti)- pasake, kad nemato reiklo rekomenduot - na, kai baldus issirinksit - ateikit (absurdas, kas gi pirma baldus renkasi dar sienu spalvos nezinodamas, o tiek laiko praleista su siais dizaineriais bendraujant apie tai, kas mums patinka, ka mes megstame) apie sviestuvus jau nedrisau net uzsimint. O jau laiptu projekta padare

- vienu zodziu, merginos, jei sumastysit kreiptis i Bustodara Vilniuje, gerai pagalvokit. Sumokejom ta jusu linksniuojma 10000 ir likom prie suskilusios geldos. Jau beveik viska pati susideliojau - ir elektro, ir lubu planus skubiai pati atsisedus naktimis koregavau, nes darbininkai niekaip negalejo logikos isikirst, bet tikrai labai noretusi dizainerio pagalbos holo-virtuves-valgomojo-svetaines susisiekianciai erdvei, nes realiai mano profesija labai toli nuo "meno". Padekit mielosios interjero dizaineres - i ka kreiptis Vilniuje kad bent jau pasikonsultuoti del sienu spalvu, grindu plyteliu ir kiek ta konsultacija ar pagalba renkantis kainuotu. Visgi norisi, kad susisiekiancios patalpos tarpusavy deretu, o mano pacios sumanymus man sunku vizualizuoti paciai (kaip jau sakiau, mano profesija labai jau tolima dizainui)