Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

O mes naudojames dizainerio paslaugomis nuo pat pradzios kaip tik pradejo kilti namo sienos thumbup.gif
Aisku per du bendravimo metus buvo visko bet be jo pagalbos patarimu nelabai butum ka padare thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 29 rugpjūčio 2008 - 10:47
As irgi galvoju, kad dizaineris geras dalykas, tik reikia susirasti toki su kuriuo sutarsi, mes samdem dizaineri buto remontui, dabar nusipirkom kotedza, tai taip pat naudosimes jos paslaugomis. Pritariu laivitei, kad be jos pagalbos butu buve zymiai sunkiau mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Valio, pagaliau radau temą, tik kad labai mažaipasisakymų.

Mes irgi statom namą, tad pradėjau domėtis interjero dizainerių paslaugomis... ir tiesą sakant, pakraupau nuo kainų, kai prašo nuo 200 Lt už kvadratą. SUprantu, kad tai laiko atimantis darbas, ypač elektros ir lubų planai, - pastarųjų pati tai nenorėčiau daryti... bet gal kas žino ir pigesnių dizainerių, na už namą galėčiau iki 10000 sumokėti.
Atsakyti
kainos įvairios, bet dabar nesamdyčiau arba gal ilgiau rinkčiausi. O gal net vertėtų paskelbti konkursą darbams atlikti. Mes labai nusivylėm vietiniu dizaineriu, nes visiškai nesusikalbėjom. Mes aiškinam, kad norim vieno, o jis tiesiog nuperka pagal save ir aiškina , kad tai, ką jis siūlo-idealu schmoll.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 09 01, 14:51)
kainos įvairios, bet dabar nesamdyčiau arba gal ilgiau rinkčiausi. O gal net vertėtų paskelbti konkursą darbams atlikti. Mes labai nusivylėm vietiniu dizaineriu, nes visiškai nesusikalbėjom. Mes aiškinam, kad norim vieno, o jis tiesiog nuperka pagal save ir aiškina , kad tai, ką jis siūlo-idealu  schmoll.gif  gun_bandana.gif

Na, ideja gal ir nebloga, taciau kokiu principu rimktumeisi? Nelabai ruosciau namo koncepcija (esu interjero dizainere) nepasirasiusi sutarties. Visokiu zmoniu yra, ir ypac gudruciu, kurie jau pirmo vizito metu pradeda reikalauti ideju, minciu vienu ar kitu klausimu. O po to..., jau po to dizaineris nebereikalingas, juk pasikvietei atrankai 10 dizaineriu, isklausinejai ir projektuokis pats smile.gif
Kazkaip jau renkantis reikia gal daugiau su zmogum pabendraut, pasidometi darbo principais, kaip kas vyksta, koks darbu eiliskumas, pasiziureti atliktu darbu nuotrauku ar tiesiog jei yra galimybe nuvykti i jau suprojektuota objekta.
Atsakyti
Dėl koncepcijos pateikimo sutinku su Rimvyde.

Interjero koncepcija, tai yra mūsų - interjero dizainerių ( nes aš irgi interjero dizainerė biggrin.gif ) - prekė. Mes ją parduodam. smile.gif

Tačiau suprantu ir galimus užsakovus - "katės maiše" pati taip pat nepirkčiau. Kaip Rimvydė ir sakė - susitikti reikia tokiu atveju, pasižiūrėti įvykdytus darbus, projektus, eigą, pasiteirauti buvusių užsakovų nuomonės. Tačiau kažkokių nedidelių patarimų ar savo nuomonės negailiu ir pimojo susitikimo metu biggrin.gif , nes juk užsakovai ( o ir aš) turi pajausti, ar yra "bendra kalba". O ji labai svarbi vykdant individualius užsakymus, nes namai juk kuriami, konkretiems žmonėms.
Atsakyti
JOOO,an ir kainos blink.gif na 200 lt. uz kvadrata man tikrai yar brangu...i gal as kazka ne taip suprantu? g.gif gal cia kalba eina apie namo dizaina nuo pamatu?nes mum reik tik svetaines interjera sukurt...namas jau yra iregtas, mes jame gyvename, sienos isdazytos, grindys sudetos, lenino lemputes pakabintos tongue.gif tiesiog reikia zmogaus, kuris padetu issirinkti baldus, uzuolaidas, apsvietima, visokias detales...gal zinote kiek tai mazdaug kainuotu?svetaines plotas apie 40 kv. m., bet nemanau, kad dydis turi reiksmes, kai apdailos darba jau yra atlikti,o liko tiks sofas pastatyt ir uzuolaidas parinkt tongue.gif
Atsakyti
Va, va... labai skaudi tema verysad.gif Namas buvo dar be stogo, kai interjeru pradejom rupintis unsure.gif Kreipemes i dizainere, kuri padejo bute virtuve isirengt. Lyg ir susikalbejom tada, ir virtuve puiki gavosi. Na bet namo interjero projektas bigsmile.gif Ir prisibendravom, ir sutartele pasirasem, ir avansa ta pacia diena sumokejom verysad.gif Finale nesiklause nieks, kad mums kazkas netinka - mazdaug- nepatinka varykit is cia verysad.gif Na, finale sumokejom beveik 10000 lt... o tada jau ir pradejo listi: lubu auksciai interjero projekte nenusakomi: pvz., valgomajame 260 cm, o per keleta laipteliu nulipus i svetaine lubos perkrenta daugiau kaip metra ir ju aukstis tampa nepilnai 180 cm. Elektros taskai absoliuciai nelogiski vietomis (na jei jau tituluotas interjero dizaineris nenumato elektrinei viryklei ir orkaitei trifazio elektros lizdo...). Atvaziave viska matavosi, bet projekte realybe visiskai neatitinka ismatavimu, mastelis -mistinis. Kai paklausem rekomenduojamu sienu ir grindu spalvu (pagal sutarti turejo pateikti)- pasake, kad nemato reiklo rekomenduot - na, kai baldus issirinksit - ateikit (absurdas, kas gi pirma baldus renkasi dar sienu spalvos nezinodamas, o tiek laiko praleista su siais dizaineriais bendraujant apie tai, kas mums patinka, ka mes megstame) apie sviestuvus jau nedrisau net uzsimint. O jau laiptu projekta padare blink.gif - vienu zodziu, merginos, jei sumastysit kreiptis i Bustodara Vilniuje, gerai pagalvokit. Sumokejom ta jusu linksniuojma 10000 ir likom prie suskilusios geldos. Jau beveik viska pati susideliojau - ir elektro, ir lubu planus skubiai pati atsisedus naktimis koregavau, nes darbininkai niekaip negalejo logikos isikirst, bet tikrai labai noretusi dizainerio pagalbos holo-virtuves-valgomojo-svetaines susisiekianciai erdvei, nes realiai mano profesija labai toli nuo "meno". Padekit mielosios interjero dizaineres - i ka kreiptis Vilniuje kad bent jau pasikonsultuoti del sienu spalvu, grindu plyteliu ir kiek ta konsultacija ar pagalba renkantis kainuotu. Visgi norisi, kad susisiekiancios patalpos tarpusavy deretu, o mano pacios sumanymus man sunku vizualizuoti paciai (kaip jau sakiau, mano profesija labai jau tolima dizainui) blush2.gif
Atsakyti
o tu nenorėtum kreiptis į dizaino kolegiją ir paprašytum dėstytojo,kuris dėsto interjero dizainą pagalbos arba pakalbėtum su dekanu tipo kažkiek pamokėtum pinigėlių ar paremtum tą auditoriją.Kai studijavau floristika,pas mus dažnai kreipdavosi kavinių,patalpų įvairių savininkai dėl dekoro gėlėmis
Atsakyti
QUOTE(mamulis @ 2008 09 02, 22:45)
bent jau pasikonsultuoti del sienu spalvu, grindu plyteliu

Mamuli, jei tau pakaktų vienkartinės konsultacijos - pagelbėčiau tau.
Projekto perdarinėti "iš pagrindų" tikrai nesiimsiu, nes taisyti kitų klaidas yra labai sudėtingas variantas - dabar baiginėju tokį vieną projektą, į kurį atėjau, kai užsakovai "praspyrė" pirmąją dizainerę, tai - doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
O as pati sau dizainere, man yra malonumas viska sugalvoti paciai, tuo labiau kad fantazijos man netruksta, savo namuose dariau remonta, tai kai kuriem sunku buvo patiketi, kad be dizainerio dariau thumbup.gif

Jeigu kas noretu be dizaiberio irengti buta, pasinaudokite www.salon.ru patarimais thumbup.gif
Atsakyti
Laba visiems, kas domisi sia temele 4u.gif Pasidalinsiu ir as savo patirtini. Su pirmuoju dizaineriu (jis KTU destytoju dirba) pradejome bendrauti tik nama uzdengus stogu.Oi vargome mes su juo........ doh.gif Prasai prasai, o rezultato nesulauki, o jei ir sulauki tai ne tai ko tau noretusi ir ko tikiesi. Tai viena diena baigesi mano begaline kantrybe ir palikau as ji ant ledo lotuliukas.gif
Susiradome mes kita dizaineri thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pasaka o ne dizaineris. As dizaineri samdziau tam, kad patartu ir padetu. Jis nebijo pasakyti savo argumentais pagrystos nuomones, issakyti savo minciu, o tai palengvina man priimti sprendimus. Su siuo dizaineriu labai sutapo musu poziuriai, gal todel man taip lengva su juo. Labai dziaugiuosi, kad ryzausi su pirmuoju dizaineriu nutraukti rysius. Tikrai zinau, kad rezultatas bus daug geresnis.
Manau, kad dizaineris yra reikalingas, bet reikia atrasti ta kurio mintys ir patarimai labiausiai atitiks jusu lukescius. Dizaineris dizaineriui nelygus wub.gif
O kalbant apie kainas tikuosi i 10000 lt. tilpti

Visiems sekmes 4u.gif
Atsakyti