Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

Labai pritariu
Dizainerio negalima rinktis taip neatsakingai, vien forume gavus kontaktus. Mažiausiai ką galima padaryti, tai bent jau pavartyti metų ar kelių metų laikotarpio interjero ir statybų žurnalus. Prie kiekvieno interjero visuomet būną parašytas ir jo autorius. Ir tikrai galima rasti interjerų, kurie tau "limpa", kuriuos pamatęs įsivaizduoji, jog tokiuose namuose norėtum gyventi.
Atsakyti
kita vertus, galima butu pripasakoti dar ne tokiu istoriju kaip elgiasi uzsakovai su dizaineriais ir architektais doh.gif , taip kad jei imanoma, uzsakovus irgi verta "pragooglint"
Atsakyti
Laba 4u.gif
ar tikrai tokios brangios dizaineriu paslaugos?
o jeigu tik patarimais pasidalinti?
Atsakyti
Taip, idėjos ir informacija šiais laikais kainuoja. Kaina priklauso kiek ploto "dizainins". Kuo daugiau ploto, tuo kaina sąlyginai mažėja 4u.gif Šiaip kainos prasideda nuo 60Lt./m2
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 02, 21:38)
Šiaip kainos prasideda nuo 60Lt./m2

rolleyes.gif reiskia nesiekiantis 20 m2 vaiku kambariuks kainuos minimum 1200 Lt? g.gif
Gaila... gaila pinigeliu tiek (ir dar daugiau) atiduot. mums pirties projektas panasiai kainavo.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 07 02, 23:57)
rolleyes.gif  reiskia nesiekiantis 20 m2 vaiku kambariuks kainuos minimum 1200 Lt? g.gif

manau cia labiau susitarimo reikalas, visu pirma susiraskite dizainere, su kuria noretumete dirbti, ir tada jau butu prasme kalbetis tiesiogiai ir tartis del sumos, o ne forume rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 03, 09:12)
...kalbetis tiesiogiai ir tartis del sumos, o ne forume  rolleyes.gif

taip taip, sutinku. cia tiosiog igarsinau mintys.
o kaip jus ieskot? galima patarimo?
zinau viena varianta - paguglinti mirksiukas.gif
nu ir... ismeta populiariausius, o ju kaina gi ogogo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 03 liepos 2011 - 08:44
man dizaineres reikes arciau rudens, tai rinksiuos pagal rekomendacijas ir darbu pvz.
Atsakyti
Nesu profesionali dizainerė ir labai gailiuosi, kad tuo metu, kai galėjau, nesirinkau šios specialybes.. Bet daug savarankiškai domiuosi šioje srityje ir ateityje turiu ambicijų is to valgyti duona mirksiukas.gif Kuriau interjerą savo namui bei kelies klientams, kurie mane pažįsta ir žinojo, kad tikrai nenusivils mano skoniu. Todėl jei atsiras norinčių, kad padėčiau išsirinkti sienų spalvas, grindu danga, apdailos medžiagas, baldus, tekstile kviečiu kreiptis. 4u.gif
Kaip jau minėjau, kadangi neturiu šios srities diplomo, kvadrato kaina keturgubai mažesne nei dabartines rinkos kainos 4u.gif jei bus idomu, rašykite į az, galėsiu atsiųst savo kurtu interrjero pavyzdžiu, daugiausia tai moderni klasika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandriux @ 2011 04 11, 00:13)
Pritariu, labai fainas zmogiukas  mirksiukas.gif

Gal zinote kontaktus jos?
Atsakyti
Turiu šaunų architektą/dizainerį brolį, man labai patinka jo stilius ir kaip jis atsakingai viska daro. Mums su vyru suprojektavo namus ir sukure interjera. sake geriausias jo kurinys biggrin.gifD jei reiks kam kontaktu mielai pasidalinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Biele @ 2011 07 09, 10:17)
Turiu šaunų architektą/dizainerį brolį, man labai patinka jo stilius ir kaip jis atsakingai viska daro. Mums su vyru suprojektavo namus ir sukure interjera. sake geriausias jo kurinys biggrin.gif

imeskite az arba cia jo darbu pvz
Atsakyti