Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(Rimvyde1 @ 2011 08 23, 12:16)
Nemanau, kad butina ristis prie dvieju spalvu. Taciau turi islikti harmonija, pereinamumas. Nereiketu daryti radikaliai skirtingu patalpu, jos turi dereti tarpusavyje. Juk keista butu jei atidarote visu kambariu duris i hola ir viename parketas, kitame laminatas, vienus sviesus, kitur tamsus, sienos vienur zalios, kitur rozines  ohmy.gif Visada vientisumo duota per visa auksta einati ta pati grindu danga, kur ne kur gali atsirasti dekoro elementai. Jei miegamasis turi vonios kambari reiketu kad sios abi patalpos butu tiek spalviskai tiek stilistiskai artimos.

Na su ta vientisa grindu danga sunkokai gautusi, nes visur planuojam deti parketa, taciau vonios kambariai, tamburas, virtuve tai tikriausiai bus plyteles... g.gif Ar vientisumo islaikymui sakykim uztektu, kad plyteles tambure ir virtuveje butu tos pacios spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 08 23, 14:35)
Na su ta vientisa grindu danga sunkokai gautusi, nes visur planuojam deti parketa, taciau vonios kambariai, tamburas, virtuve tai tikriausiai bus plyteles...  g.gif Ar vientisumo islaikymui sakykim uztektu, kad plyteles tambure ir virtuveje butu tos pacios spalvos?  g.gif

Turėjau omenyje kambarius, o ne šias patalpas doh.gif , gal ne taip isreiškiau savo mintis blush2.gif .
Jei šios patalpos vienoje, bendroje erdveje plyteles gali būti ir skirtingų atspalvių, aišku derančiu tarpusavyje, bei su parketu, bet jų dydis, bei faktūra turėtu išlikti ta pati, t.y. turėtų būti iš vienos serijos. Pvz. riesuto parketas svetaineje, ji ribojasi su virtuvės zona, kurioje plytelės sviesios (30*60), o tambute, kuris turi duris, tos pačios serijos tik tamsesnes (30*60). Jei nera durų puikiai tiks tos pačios .
Atsakyti
QUOTE(Rimvyde1 @ 2011 08 24, 19:55)
Turėjau omenyje kambarius, o ne šias patalpas  doh.gif  , gal ne taip isreiškiau savo mintis  blush2.gif  .
Jei šios patalpos vienoje, bendroje erdveje plyteles gali būti ir skirtingų atspalvių, aišku derančiu tarpusavyje, bei su parketu, bet jų dydis, bei faktūra turėtu išlikti ta pati, t.y. turėtų būti iš vienos serijos. Pvz. riesuto parketas svetaineje, ji ribojasi su virtuvės zona, kurioje plytelės sviesios (30*60), o tambute, kuris turi duris, tos pačios serijos tik tamsesnes (30*60). Jei nera durų puikiai tiks tos pačios .

Labai aciu uz protingas mintis 4u.gif Sviesios plyteles virtuveje man labai tiks, nes virtuves langas atsukras i siaures rytine puse verysad.gif Galvojau ir sienas sviesias ir baldus daryti, bet baisoka nusisviesinti, nebeliks akcento, o sviesos vistiek bus mazai....
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 08 24, 21:16)
Labai aciu uz protingas mintis  4u.gif  Sviesios plyteles virtuveje man labai tiks, nes virtuves langas atsukras i siaures rytine puse  verysad.gif  Galvojau ir sienas sviesias ir baldus daryti, bet baisoka nusisviesinti, nebeliks akcento, o sviesos vistiek bus mazai....

Kokias naudotumete spalvas, visos jos turetu buti nors siek tiek gelsvo tono, nes kambarys didesne laiko dali bus pavesyje. Visi mano, jok sviesiausia spalva yra balta, bet seselyje ji virsta pilka, todel naudojant vos gelsva, kad ir labai sviesu atspalvi, patalpos bus jaukesnes ir sviesesnes.
Atsakyti
QUOTE(Rimvyde1 @ 2011 08 25, 05:59)
Kokias naudotumete spalvas, visos jos turetu buti nors siek tiek gelsvo tono, nes kambarys didesne laiko dali bus pavesyje. Visi mano, jok sviesiausia spalva yra balta, bet seselyje ji virsta pilka, todel naudojant vos gelsva, kad ir labai sviesu atspalvi, patalpos bus jaukesnes ir sviesesnes.

Esu lengvai pamisusi del rudos spalvos su visais jos atspalviais: nuo smelines iki tamsaus sokolado. ax.gif Ar smelinis, dramblio kaulo atspalviai tikru mano virtuveje, ar reiktu grynai gelsvos spalvos? Ir jeigu siena grynai gelsva, tai kokios spalvos baldus derinti? Siaip tai nemegstu geltonos spalvos ir nemoku jos derinti, bet vardan jaukumo ko nepadarytum... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 08 25, 11:25)
Esu lengvai pamisusi del rudos spalvos su visais jos atspalviais: nuo smelines iki tamsaus sokolado.  ax.gif  Ar smelinis, dramblio kaulo atspalviai tikru mano virtuveje, ar reiktu grynai gelsvos spalvos? Ir jeigu siena grynai gelsva, tai kokios spalvos baldus derinti? Siaip tai nemegstu geltonos spalvos ir nemoku jos derinti, bet vardan jaukumo ko nepadarytum...    smile.gif

Manau graziai deretu vos vos gelsva kakava, sunku aisku zodziais isreiksti atspalvius smile.gif, o baldai tiks ivairaus riesuto atspalviu, jei dar norisi, galima naudoti venge (tamsaus sokolado). Kaip papildoma spalva atsiras buitineje technikoje, rankenelese naudojama nerudijancio plieno spalva, o ryskumo gales suteikti tiek burgundisko vyno raudona.
O, jei norisi ramaus, nekontrastuojancio interjero naudokite balinto azuolo daldus ir jau prie jo derancias kakavos spalvas, ju tonai bus siek tiek rausvesni. Kur nors nepabijokite ir iveskite balta spalva, gal langu tekstileje, geliu vazoneliuose, paveikslu remuose, tuomet baldai, bei sienos siektiek isryskes.
Atsakyti
QUOTE(Rimvyde1 @ 2011 08 29, 16:30)
Manau graziai deretu vos vos gelsva kakava, sunku aisku zodziais isreiksti atspalvius smile.gif,

Jums tik isreiksti sunku, o man dar ir atskirti tuos atspalvius teks! doh.gif Visviena aciu uz mintis! Butu labai idomus pamatyti jusu kurtus interjerus. Kazkodel jusu tinklapo man neatidaro. g.gif Ir dar vienas klausimas: o kaip vyksta bendradarbiavimas, kai dizaineris ir klientas gyvena skirtinguose miestuose?
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 08 29, 21:25)
Jums tik isreiksti sunku, o man dar ir atskirti tuos atspalvius teks!  doh.gif Visviena aciu uz mintis! Butu labai idomus pamatyti jusu kurtus interjerus. Kazkodel  jusu tinklapo man neatidaro.  g.gif Ir dar vienas klausimas: o kaip vyksta bendradarbiavimas, kai dizaineris ir klientas gyvena skirtinguose miestuose?

Labai paprastai vyksta bendravimas, tai tiesiog susitarimo reikalas. Vyksti pas klienta ir tiek smile.gif Juk reikia ir pasimatuoti, ir paziureti kaip viskas atrodo naturoje. Plius jei yra autorine prieziura, tai betkokiu atveju tenka susitikineti ir su meistrais. Aisku kuro islaidu daugiau. O medziagas dazniausiai vistiek renkiesi arba Kaune arba Vilniuje. Kadangi dirbau ir kitose salyse, kitas miestas man ne problema. Juk nereikia pas klienta lekti kiekviena diena, o projektus galima siusti ir internetu.
Taip, tinklapio neatidaro, ir facebooke puslapi kolkas atjungiau. Visgi gryzau prie savo senos nuomones, kad ziureti kito zmogaus namus reikia komentuojant autoriui. Arch puslapyje rasite nuoroda, jei smalsu, bet ten daugiau dekoravimo darbai, nors yra ir keletas interjeru. Cia negaliu ikelti, nes yra nurodyti kontaktai.
Atsakyti
Sveiki. Kas dirbate su interjerais, atsakykite prašau-kokia šiuo metu yra vidutinė kvadrato kaina? Namas dar popieriuje, architektas baigia, pradėsime dirbti interjero linkme. Kiek supratau iš aprašymo, dizaineris darys viską biggrin.gif Veiksmas Vilniuje.
Turiu atsakyti, ar man tinka kaina, o kaina žiauri. Bet kai padalini iš namo kvadratų, gaunasi ne po tiek ir daug doh.gif biggrin.gif
Atsakykite, būkit žmonės...
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 09 07, 11:56)
Sveiki. Kas dirbate su interjerais, atsakykite prašau-kokia šiuo metu yra vidutinė kvadrato kaina? Namas dar popieriuje, architektas baigia, pradėsime dirbti interjero linkme. Kiek supratau iš aprašymo, dizaineris darys viską biggrin.gif Veiksmas Vilniuje.
Turiu atsakyti, ar man tinka kaina, o kaina žiauri. Bet kai padalini iš namo kvadratų, gaunasi ne po tiek ir daug doh.gif  biggrin.gif
Atsakykite, būkit žmonės...

Negaliu rašyti už kolegas, nes per daugiau nei 10 metų neišmokau sausai pagal kvadratūra vertintinti projekto sad.gif. Kainą lemę paslaugų paketo dydis, bei projekto sudėtingumas.
Atsakyti
Bet juk yra kainų ribos, puikiai žinomos jūsų aplinkoje? Bent parašykite, kas yra normalu, o kas žiauriai daug.
Juk visi žinom, kokia taksa yra už projektą architektui, kiek duodama už operacijas, gimdymus ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 09 07, 18:52)
Bet juk yra kainų ribos, puikiai žinomos jūsų aplinkoje? Bent parašykite, kas yra normalu, o kas žiauriai daug.
Juk visi žinom, kokia taksa yra už projektą architektui, kiek duodama už operacijas, gimdymus ir pan biggrin.gif

o kiek duodama uz projekta architektui? smile.gif
as galiu atsakyt tik taip - "pilno"(jei tai galima issireiksti) interjero projekto paketo kaina paprastai didesne uz vidutinio pagal rinka architekturinio projekto kaina
Atsakyti