Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

QUOTE(BusyBee @ 2009 01 06, 21:12)
Sveikos, mergytes - statybininkes,
As gal ir ne visai i tema, bet norejau pasiteirauti tu, kurios visgi nusivyle dizaineriais ir emesi darbo pacios-  gal turit parekomenduoti kokiu linkú, geru programeliu, zurnalu, kur butu galima pasisemti minciu ir paciai kazka savo interjerui sukurti?  g.gif

Aš nei nusivyliau, nei žaviuosi, bet savo namučius kursiu pati ax.gif Kas dėl informacijos, tai jos visur begalės - visa interneto platybė (gali pradėti nuo įvairių žodžių įvedimo į goole), žurnalai (Mano namai, Statyk, Ideji vasego doma, Interjeras, Namas ir aš, Deko ir kt.), knygos (tiek knygynuose, tiek prekybos centruose), SM forumas smile.gif
Atsakyti

Sutinku, kad smagu kurti paciai namucius (juk tokios jau mes moterys smile.gif ), ir tikrai neabejoju kad dauguma (deja ne visos, jau isitikinau...), kad galime issirinkti grazias uzuolaidas arba jas prisiderinti prie lovatieses, bet kas liecia apsvietimo, santechnikos planus ir su tuo surista pvz. patogu baldu isdestyma, tai sutikime kad toli grazu retas kuris turi praktiniu ziniu. Tad jei taupome pinigelius, tai patarciau bent jau sia dali patiketi zmonems, kurie ISMANO savo darba. Nes po to ir apsvietimo daznai gali trukti ir jusu isivaizduojamas menas patiems nejaukiai atrodyti.... Geriau dirbkime darba, kuri geriausiai ismanome, nes pataisymai tik nervu ir pinigu bei laiko dar daugiau kainuos.
Atsakyti
Na tikrai,info nete gausu,net perdaug sakyciau,nes kuo daugiau tuo sunkiau rinktis.Man net dizaineriu nereikia,juk dizaineris ir dirba pagal zmogaus norus,na paaiskina kas kaip,bet jeigu as noriu butent taip ,mano sprendimo nei dizaineris atkalbes,nei kas kitas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes samdeme interjero dizainere. Skaiciuoja jie taip: 100 lt uz kvadrata. Bet tas kvadratas visko - sienos, lubu, grindu. taigi, jei namo plotas 100 kvadratu, tai mokesit 10 t. Ir taip toliau su kotom kainom ir kitais plotais. BET jei susitarete su dizaineriu del uzmokescio, tai dar ne viskas:))) Isleisite kur kas daugiau. Mus dizainere uzkniso tik del to, kad vedziojo i firmas ir eme atkatus. Pvz. isrinko tapetus. Ok. Taciau ji nuo tapetu kainos gauna procenta is to salono, o mes mokam, nors kitoj parduotuveje tie tapetai gal butu keliais simtais nuo bendro kiekio pigiau.....bet gi nezinai kur tokiu paciu ieskoti:)
Mums buvo su durimis. Isrinko. Nuvaziavom, paskaiciavo firma jos rekomenduota, neva viena tik tokiom durim prekiauja. Italiskos...Lenku i neta, atkapstau dar viena firma, prekiaujancia analogiskom durim. galutinis abieju firmu pateiktu pasiulymu skirtumas - 4 t. litu. dizainerio rekomenduota - 22 t., o as nuperku uz 18 t.taigi, tie 4 ar gal maziau yra diainerei uz atvesta klienta. todel mes jos atsisakem darbu eigoje, isirenginejame patys. sekasi neblogai:) be to, buvo visko, priplanavo ir jungikliu keistose vietose ir kt. is esmes buvom patenkinti, kol akivaizdziai nepamatem apsukinejant...
Atsakyti
QUOTE(Egle0906 @ 2009 04 22, 13:09)
Sveiki, mes samdeme interjero dizainere. Skaiciuoja jie taip: 100 lt uz kvadrata. Bet tas kvadratas visko - sienos, lubu, grindu. taigi, jei namo plotas 100 kvadratu, tai mokesit 10 t. Ir taip toliau su kotom kainom ir kitais plotais. BET jei susitarete su dizaineriu del uzmokescio, tai dar ne viskas:))) Isleisite kur kas daugiau. Mus dizainere uzkniso tik del to, kad vedziojo i firmas ir eme atkatus. Pvz. isrinko tapetus. Ok. Taciau ji nuo tapetu kainos gauna procenta is to salono, o mes mokam, nors kitoj parduotuveje tie tapetai gal butu keliais simtais nuo bendro kiekio pigiau.....bet gi nezinai kur tokiu paciu ieskoti:)
Mums buvo su durimis. Isrinko. Nuvaziavom, paskaiciavo firma jos rekomenduota, neva viena tik tokiom durim prekiauja. Italiskos...Lenku i neta, atkapstau dar viena firma, prekiaujancia analogiskom durim. galutinis abieju firmu pateiktu pasiulymu skirtumas - 4 t. litu. dizainerio rekomenduota - 22 t., o as nuperku uz 18 t.taigi, tie 4 ar gal maziau yra diainerei uz atvesta klienta. todel mes jos atsisakem darbu eigoje, isirenginejame patys. sekasi neblogai:) be to, buvo visko, priplanavo ir jungikliu keistose vietose ir kt. is esmes buvom patenkinti, kol akivaizdziai nepamatem apsukinejant...

Jooo, na cia tai naujiena blink.gif . Moka zmones suktis. O kaina taip pat buvo nemaza krizes laikais 100 lt uz kv. Dabar kiek zinau nuo 40 lt jau geri dizaineriai daro.
Atsakyti
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 04 23, 10:56)
Dabar kiek zinau nuo 40 lt jau geri dizaineriai daro.

O tas 40lt tai cia skaiciuojant visa namo kvadratura, ar gali buti tiesiog svetaine atskirai ir pan.? Ir kas ieina i ta kaina?
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 04 23, 09:59)
O tas 40lt tai cia skaiciuojant visa namo kvadratura, ar gali buti tiesiog svetaine atskirai ir pan.? Ir kas ieina i ta kaina?

Tikurila, kainos neįmanoma taip paskaičiuoti "iš oro" . Čia ne bulvės, kur jei kilas tai - du litai, o jei centneris tai jau - du šimtai smile.gif .
Kiekvienas projektas yra skirtingas, savo sudėtingumu, sugaištu laiku ir tt. Taigi kiekvieną kartą vertinama atskirai. Žinoma jei "perkama" smile.gif viskas - visi brėžiniai, pilnas įrengimas, darbų priežiūra, tai padalinus atskirai darbus išeina pigiau nei užsakinėti tik kažkuriuos vienus brėžinius. Panašiai kaip nuolaidos didmenininkams, juk tai natūralu, ar ne? smile.gif
Ir nuo kvadratūros kaina taip pat priklauso. Juk pavyzdžiui važinėti po miestą ieškant plytelių vienam vonios kambariui reikia beveik tiek pat, kiek na... trim. Žinoma plytelių klojimo schemų trims kambariams braižyti tenka daugiau. Ir tt ir tt, viską įvertini ir tik tada galima pasakyti darbų kainą.

Tikurila, kiekvienas dizaineris pirma turėtų sužinoti darbų apimtis, sudėtingumą ir tik tada pasakyti kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien is drauges suzinojau, kad jai mano rekomenduota dizainere padare vonios dizaina smile.gif Brezinius kaip suklijuoti plyteles, tai jai kainavo 400 lt. Uz vonia. Ar tai daug? Ar mazai?
Papildyta:
QUOTE(tikurila @ 2009 04 23, 10:59)

Na as rasiau, kad nuo 40 lt, tai uz kv, i kuri ieina visi planai ir baldu, bei viso kito parinkimas. Tik aisku, kad tai priklauso nuo daug ko....
Atsakyti
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 04 23, 18:38)
Siandien is drauges suzinojau, kad jai mano rekomenduota dizainere padare vonios dizaina smile.gif  Brezinius kaip suklijuoti plyteles, tai jai kainavo 400 lt. Uz vonia. Ar tai daug? Ar mazai?

o koks vonios plotas?
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 05 05, 13:19)
o koks vonios plotas?

Apie 5 kv grindu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 05 06, 10:43)
Apie 5 kv grindu  unsure.gif

Mano manymu už plytelių klojimo brėžinius tokio dydžio voniai, 400 Lt. - gana daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondine: 06 gegužės 2009 - 11:23
QUOTE(Tina-Lita @ 2009 05 06, 10:43)
Apie 5 kv grindu  unsure.gif

aš sakyčiau, ryškiai per daug g.gif Gan mažas plotas ir tik plytelių išdėliojimas. Bent jau mano vyro įkainiai mažesni.
Atsakyti