Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Jo, paskelbta nauja info smile.gif As irgi puoliau ziurineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 07 03, 17:22)
Jo, paskelbta nauja info smile.gif As irgi puoliau ziurineti smile.gif

Kurioj vietoj? Nerandu. doh.gif
A, jau matau. lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet mes nieko negausim... verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 03 liepos 2008 - 16:24
Mes irgi tik zalias padekas smile.gif Na, bet kai prisimenu lygi uzduociu, tai labai nepergyvenu...Prastai buvo suorganizuota, ne pagal klases....
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 07 03, 17:14)
ar matete, yra naujienu kenguroje. musu mokykla tures viena auksini, keturis sidabrinius ir net astuonis oranzinius diplomus! 4u.gif norejau kam nors pasigirti... blush2.gif

didziausi sveikinimai notworthy.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai thumbup.gif, maniškiai irgi turės visų spalvų rolleyes.gif

matėt, amberstar vėl atgijo. mažu dar sulauksim kokio gėrio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2008 07 03, 19:53)
Sveikinimai thumbup.gif, maniškiai irgi turės visų spalvų  rolleyes.gif

matėt, amberstar vėl atgijo. mažu dar sulauksim kokio gėrio unsure.gif

nieko nemaciau, ka jie ten dar zada? g.gif
Atsakyti
musiskiai is Kenguros gaus ir zalius ir oranzinius diplomus, na tikrai nematau ir netikiu, kad amberstarai ka nors sugalvos ir atsius tuos diplomus
Atsakyti
Sveikinu visas su Kengūros rezultatais thumbup.gif Mūsiškiai irgi gaus po vieną visų spalvų bigsmile.gif
Atsakyti
O mūsų kengūra tik žali ax.gif

Kaži kokios staigmenos laukia bigsmile.gif Bus įdomu pažiūrėt ką atsiūs rugsėjį, kokie pažymėjimai bus mokytojams bigsmile.gif

Kaip atostogos bigsmile.gif Mes jau poilsiavom Venspily su palapinėm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 07 04, 11:46)
Kaip atostogos  bigsmile.gif  Mes jau poilsiavom Venspily su palapinėm  bigsmile.gif

Aš kolkas dar neatostogauju taip kaip derėtų - tam paliksiu rugpjūtį wub.gif
Atsakyti
Sveikos, jau esu diplomuota anglu kalbos mokytoja ir šiuo metu ieškausi darbo tai manau ši temele man labai daug pades, tikiuosi, kad mane priimsit i savo šaunia kompanija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 16:27)
Sveikos, jau esu diplomuota anglu kalbos mokytoja ir šiuo metu ieškausi darbo tai manau ši temele man labai daug pades, tikiuosi, kad mane priimsit i savo šaunia kompanija  mirksiukas.gif

Laba drinks_cheers.gif Priimsim, žinoma. Papasakok iš kokio miesto esi ir kur norėtum dirbti (jei nusižiūrėjai kokias mokyklas jau) 4u.gif
Atsakyti