Labai aciu,lauksiu

QUOTE(Agnesaule @ 2008 08 24, 19:53)
As turiu Enterprise planus jei kam reiketu
[B]Agnesaule, labai noriu tavęs paprašyti ir man atsiųsti Enterprise planų pavyzdžius.
Gal kada nors ir aš galėsiu padėti kuo nors.
Ačiū iš anksto.
sneideryte2005@yahoo.com

Matyti, kad nemažai yra plušančių prie teminių. Pas mus tai absurdiška naujovė: reik paruošti 2 teminius - grubujį ir išplėstinį

o pas mus is viso siaubiakas - kadangi rugsejo 22 (beje tai mano gimtadienis) prasideda isores auditas, tai planus rasom pagal naujas programas, kas gausis is viso neaisku, direktorius ant nervinio luzio ribos, mokytojos irgi is proto kraustosi, tai galvoju, kad rugsejo `1-oji bus nelabai linkma
nors as visai to isores audito nebijau... nu, nusibodo visu gazdinimai. manau, kad dirbu gerai

QUOTE(Gule @ 2008 08 26, 20:27)
Matyti, kad nemažai yra plušančių prie teminių. Pas mus tai absurdiška naujovė: reik paruošti 2 teminius - grubujį ir išplėstinį 

gal galetum placiau paaiskinti, nes va dar vienas didelis neaiskumas: bendrasis kursas ir isplestinis kursas...kuo skiriasi, kaip reikia dirbti ir t.t.

QUOTE(Gule @ 2008 08 26, 20:27)

na pas mus ir du rašo
QUOTE(angliste @ 2008 08 26, 21:02)
o pas mus is viso siaubiakas - kadangi rugsejo 22 (beje tai mano gimtadienis) prasideda isores auditas, tai planus rasom pagal naujas programas, kas gausis is viso neaisku, direktorius ant nervinio luzio ribos, mokytojos irgi is proto kraustosi, tai galvoju, kad rugsejo `1-oji bus nelabai linkma
nors as visai to isores audito nebijau... nu, nusibodo visu gazdinimai. manau, kad dirbu gerai

kaip trukdo dirbt tokie dalykai ir išbalansuoja

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.