Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Merginos gal turir o gal zinot is kur butu galima gauti planus (o gal ne taip vadinasi) na žalia esu dar mokytojos kelyje, kur buna surasyt, per kiek laiko reikia moduli(topika) ieiti, tikslai, uždaviniai ir t.t manau mane supratote...
Gal labai kvailai nepasirodysiu, bet man reikia visko ka turi tureti mokytoja ateidama i mokykla, o as nieko neturiu ir dar sunkiai gaudausi, per praktika ar kai pavaduodavau mokytopjas tokiu dalyku nereikejo, tiesiog reikejo pamokas pravest ir diennyna uzpildyt, tai dabar baisoka yra... unsure.gif verysad.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tiksius @ 2008 07 13, 19:16)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

smile.gif  manau sulauksi ir daugiau pasiulymu

Aš irgi laukiu pasiulymu geresniu nes kol kas tai apsaugok ir apsviesk doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 05 26, 20:44)
perskaiciau smagu anekdota  lotuliukas.gif gal kam negirdetas ir pakels nuotaika pries miega.

i amerikos ambasada ateina blondine, kuri nori gauti zalia korta. konsultantas ir sako jai: sugalvokite tris sakinius su zodziais green, pink ir yellow. blondine minutele pamasto ir sako: I get up in the morning and hear my telephone green, green, green. I pink up my phone and say: yellow! biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 04, 23:39)
Gal labai kvailai nepasirodysiu, bet man reikia visko ka turi tureti mokytoja ateidama i mokykla, o as nieko neturiu ir dar sunkiai gaudausi,
Papildyta:

Aš irgi laukiu pasiulymu geresniu nes kol kas tai apsaugok ir apsviesk  doh.gif  unsure.gif

Aš kai atėjau dirbti pernai pirmus metus, tai nieko ir neturėjau iš anksto, jokių ten planų, ir net nežinojau, "kas su kuo valgoma", (nors ir dar dabar gaug ko nežinau ir dar daug ko neesu dariusi), viską pasakė kai jau pradėjau dirbti, ko reikės.

Atsakyti
[quote=Dinariuke,2008 08 04, 23:39]
Merginos gal turir o gal zinot is kur butu galima gauti planus (o gal ne taip vadinasi) na žalia esu dar mokytojos kelyje, kur buna surasyt, per kiek laiko reikia moduli(topika) ieiti, tikslai, uždaviniai ir t.t manau mane supratote...
Gal labai kvailai nepasirodysiu, bet man reikia visko ka turi tureti mokytoja ateidama i mokykla, o as nieko neturiu ir dar sunkiai gaudausi, per praktika ar kai pavaduodavau mokytopjas tokiu dalyku nereikejo, tiesiog reikejo pamokas pravest ir diennyna uzpildyt, tai dabar baisoka yra... unsure.gif verysad.gif blush2.gif
Papildyta:

tad neverta jaudintis manau smile.gif kiekviena mokykla turi savo atskiras taisykles kokius planus reikia rasyti smile.gif man pavyzdziui dave buvusios mokytojos planus pasiziureti, pagal kuriuos parasiau saviskius...

dar vienas dalykas- kiekvienoje mokykloje yra skirtingos knygos, tad ir planai skirtingi smile.gif

Man tai visada pagelbeja pavaduotoja arba seniau dirbancios mokytojos smile.gif svarbiausia but draugiskai tai visi tokiu atveju visada stengiasi padet thumbup.gif
Atsakyti
Tiesiog dabar tokioje busenoje esu kad nerimas kankina o plius atrodo kad nieko neismanau ir kad nesusutvarkysiu, nors per praktika problemu nebuvo ir ne viena mokytoja sake kad labai saunu butu tureti tokia mokytoja kiekvienai mokyklai, o dabar sunku darba gauti, arba manes salygos netenkina arba mokyklos direktorė per aukstus reikalavimus kelia...
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 07, 03:01)
Tiesiog dabar tokioje busenoje esu kad nerimas kankina o plius atrodo kad nieko neismanau ir kad nesusutvarkysiu, nors per praktika problemu nebuvo ir ne viena mokytoja sake kad labai saunu butu tureti tokia mokytoja kiekvienai mokyklai, o dabar sunku darba gauti, arba manes salygos netenkina arba mokyklos direktorė per aukstus reikalavimus kelia...

Palauk, jie dabar gali ardytis, nes dar yra laiko iki rugsėjo ir jie tikisi, kad susiras kažką labiau patyrusį, o kai pradės šikna degti, sulauksi dar ne vieno gero pasiūlymo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 07, 08:14)
Palauk, jie dabar gali ardytis, nes dar yra laiko iki rugsėjo ir jie tikisi, kad susiras kažką labiau patyrusį, o kai pradės šikna degti, sulauksi dar ne vieno gero pasiūlymo. lotuliukas.gif

taip pries rugsejo pirma daugiau skelbimu atsiranda mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus isejo anglu kalbos mokytoja - tai kruvis liko berods 21 ar 24 pamokos.
Gal kas nori - cia Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 06 29, 19:46)
siandien jauciuosi labai laiminga - valstybinio rezultatai super  biggrin.gif  maziausias - 89, auksciausias 97 biggrin.gif . kengura jau irgi pasirode, visai nieko, tik labai gaila kad organizatoriai tiesiog skelbia rezultatus, bet mes nematome, kelintas vaikas yra klaseje, mokykloje ar rajone. man labai patinka kaip skelbia rezultatus matematikos kenguros organizatoriai. taigi atostogauti rytoj trauksiu visai nebloga nuotaika smile.gif apie amberstar sneket nebenoriu... nors sestadieni mokykloje suzinojome ne itin gera naujiena - nuo 09.22 iki 09 - 26 apturesim isores audita... taigi vasara teks siek tiek papluseti ties popieriais. na, zodziu, visoms linksmu, ispudingu, siltu, nepakartojamu atostogu! 4u.gif gerai pailsekite!

Sveikos.Seniai buvau prisijungusi.Vis svecius priimineju.Zinot,Klaipedoj gyvenant tokia dalia kiekviena vasara laukia...Nustebau pamaciusi tavo,angliste,vaiku valstybinio rezultatus.Maziausias 89,tai fantastika!Arba tavo nedaug vaiku laike,arba jie visi auksto lygio biggrin.gif Mano laike 47,visi islaike thumbup.gif Pasiskaiciavau visu bendra vidurki,gavosi 72.Ar tai gerai,nezinau.Kaip manot?
Atsakyti
vis girdžiu, kad trūksta mokytojų, o ypač anglistų... liūdna.... mokytojos pasidžiaugia puikiais mokinių rezultatais.... smagu... bet juodas pasiutimas ima, kai mokytojus gąsdina auditais, komisijomis, didina popierizmo krūvas, prigalvoja absurdiškų ataskaitų metų gale.... AR JIE TEN, AUKŠČIAU, NEBIJO, KAD GREIT IŠ VISO NEBUS KAM ŠULĖJ DIRBT??? nuo kada patikėta, kad popierinės ataskaitos ir kažkoks perdyla inspektorius teoretikas pakels mokymo lygį į aukštumas??? ... norisi vilku kaukt...
Atsakyti
smile.gif sveikos, gal kas nors dirbate su BLOCKBUSTER vadoveliais?
pereinu nuo rugsejo i kita mokykla ir ten vieni is vadoveliu butent sitie...man neteko susidurti, tai gal kas galetu kokia nuomone issakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepi @ 2008 08 07, 16:37)
Sveikos.Seniai buvau prisijungusi.Vis svecius priimineju.Zinot,Klaipedoj gyvenant tokia dalia kiekviena vasara laukia...Nustebau pamaciusi tavo,angliste,vaiku valstybinio rezultatus.Maziausias 89,tai fantastika!Arba tavo nedaug vaiku laike,arba jie visi auksto lygio biggrin.gif Mano laike 47,visi islaike thumbup.gif Pasiskaiciavau visu bendra vidurki,gavosi 72.Ar tai gerai,nezinau.Kaip manot?

tikrai laike nedaug. tik 14. bet vis tiek as labai patenkinta. tarp kitko, toki rezultata pasiekem pirma karta. dirikas net padekos rasta man sake duos rugseji - toks patenkintas buvo... biggrin.gif o stai su lietuviu kalba pas mus siemet ojojoj kaip nelabai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(angliste @ 2008 08 11, 18:31)
tikrai laike nedaug. tik 14. bet vis tiek as labai patenkinta. tarp kitko, toki rezultata pasiekem pirma karta. dirikas net padekos rasta man sake duos rugseji - toks patenkintas buvo... biggrin.gif  o stai su lietuviu kalba pas mus siemet ojojoj kaip nelabai verysad.gif

o ir tavo vidurkis sakyciau net laaabai geras kai laike tiek daug vaiku! 4u.gif
Atsakyti