Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Herrera @ 2008 08 22, 12:15)
Nesuprantu, kas šiemet per vajus užėjo, toks didelis susidomėjimas  dirbt anglų kalbos mokytojais, kad panašu, iki rugsėjo taip ir nerasiu darbo blink.gif Šiandien atsirado skelbimas prieš kelias val., paskambinau, sako: "Jau turim, po pusvalandžio įdėję skelbimą jau susiradom"... Ir į kitas mokyklas buvo beveik tas pats, net ir vienoj mokykloj rajone, kur amžiais nerasdavo, nes ten žiauriai toli važiuot, ir ten rado. Ldb svetainėj dabar nei vieno pasiūlymo nėra.

Pernai visai kita situacija buvo, ir skelbimų buvo žymiai daugiau. Nu žodžiu, pramiegojau darbą.

Is kur tu? Siandien man is BIrzu Saules gimnazijos skambino bet pasakiau, kad jau turiu darbą.
Man tai skambino keli mokyklu direktoriai, bet as pirmą pasiulymą priemiau ir tuo dziaugiuosi. Dar turiu klausima kaip ten su Sodros pazymejimu, siandien buvau nuejus tai sako reikia is darbovietes blanku, tai as iki vaziavimo to susitvarkyt negaliu, o Sodros pažymėjimą iskart pristatyt į mokyklą reikia?
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 21, 21:02)
Na, mes naudojame New Opportunities Intermediate ir Upper Intermediate, o apie 11 klasės vidurį baigiam ir imam kitas knygas, dėl kurių nusprendžia asmeniškai mokytojas. Jau rašiau anksčiau, kaip aš dariau.
Papildyta:

Tai dar porą žinučių parašyk, kad būtų 10, ir paprašyk, kad atsiųstų - gausi. ax.gif

Galetum dar karta pakartoti nes kol kas sunkiai issivaizduoju kaip man su 11 ir 12kl reikes dirbt, minčiu turiu bet tai ir lieka tik mintimis.
unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Herrera @ 2008 08 21, 16:13)
Merginos, toks klausimėlis iškilo: ar pamokos metu jūs kalbat vien tik angliškai, ar ir lietuviškai? Man tai, kai pvz. aiškinu gramatiką, tai gaunasi kalbėt ir taip, ir taip, nors žinau, kad reikia viską tik angliškai  blush2.gif Kaip jums?

Praktikos metu tai stengdavausi daug angliskai kalbet, tik aisku taisykles tai lietuviskai, nors pavadinumus angliskus sakydavau.
Dar man iskilo klausimas o 10,11,12klasems reikia reikalaut zodynelio ir ji tikrint ar tai jau palikt kiekvienam asmeniskai?
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 22, 10:15)
Pabandyk per google paieškoti kokių nors icebreakerių, visada rasdavau visokių įdomybių. Šįmet man jau neaktualu, tai nesivarginsiu. ax.gif

O su vyresnemis klasemis reiketu iskart rimtai dirbt ar tiesiog susipazinimo ir pasisnekejimo uztektu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 22, 14:28)
Galetum dar karta pakartoti nes kol kas sunkiai issivaizduoju kaip man su 11 ir 12kl reikes dirbt, minčiu turiu bet tai ir lieka tik mintimis.
unsure.gif

Žr. 33 psl.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 22, 13:45)
Žr. 33 psl.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai prisikalbėjau, man čia berašinėjant paskambino iš mokyklos, antrad. eisiu į pokalbį, tai gal dar ne viskas prarasta.
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2008 08 22, 13:54)
Tai prisikalbėjau, man čia berašinėjant paskambino iš mokyklos, antrad. eisiu į pokalbį, tai gal dar ne viskas prarasta.

Tau saunu, kad taip prisisnekejai, o kokia mokykla, kokios klases ir t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 22, 14:56)
Tau saunu, kad taip prisisnekejai, o kokia mokykla, kokios klases ir t.t  4u.gif

Mokykla vidurinė Kaune, klasės 5, 6 ir 7, bet kol dar niekas nesutarta, tai dar per anksti išvadų nedarau.
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2008 08 22, 13:59)
Mokykla vidurinė Kaune, klasės 5, 6 ir 7, bet kol dar niekas nesutarta, tai dar per anksti išvadų nedarau.

Tai svarbiausia, kad i pokalbi pakviete, o kada jis bus?
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 22, 15:03)
Tai svarbiausia, kad i pokalbi pakviete, o kada jis bus?

Antradienį.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 22, 14:28)
O su vyresnemis klasemis reiketu iskart rimtai dirbt ar tiesiog susipazinimo ir pasisnekejimo uztektu.  unsure.gif

Pirmą pamoką galima ne visai rimtai, bet parodyti, kad esi griežta, kad po to ant galvos nepradėtų lipti.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 22, 14:50)
Pirmą pamoką galima ne visai rimtai, bet parodyti, kad esi griežta, kad po to ant galvos nepradėtų lipti.

Dabar ir galvoju ka ir kaip daryt juk tiek nebedaug laiko liko unsure.gif
Atsakyti
Na, per pirmą pamoką aš visada išdėstau savo reikalavimus, ką mokiniai turi turėti ir t.t.
Aišku, jei klasė nepažįstama, tai prisistatau aš angliškai ir visi po vieną trumpai save pristato.
Atsakyti
Šiemet turėsiu naują 5 klasę. Per pirmąją pamoką atliksime organizacinius reikalus: susipažinsime su vadovėliu, užsirašysime sąsiuvinukus, paaiškinsiu, kaip dirbsime. Gal ką įdomaus žinote susipažinimui su mažiukais (jie mokosi nuo 2 kl.) ?
Atsakyti