pirmiausia palinkesiu sekmes rytdienos egzamine ir jei butu galima kai turesite mokyklinio ir valstybinio egzamino vertinimo instrukcijas atsiusti i e maila almakster@gmail.com nes as siemet nevertinu, tai uzduotis manau rasiu nec.lt, o vertinimo nebe, is anksto aciu..lauksiu ir busiu labai dekinga
Sveikos! Truputį nerimauju dėl rytdienos
kaip pasiseks maniškiams. Mokiau savo dvyliktokus nuo 5 kl., tai jie man beveik nuosavi vaikai

Del vaziavimo i Vilniu kol kas nieko nesuzinojau.Atsakymo taip ir negavau.Mes su kolege nusprendem( ji taip pat vyr.vert.),kad penktad.gal sukvies vietines vilnietes,nes mes tai is Klaipedos.Nes reiktu mums ir kelione apmoketi ir dienpinigius.Bet cia tik musu spejimas.Siaip mes vaziuosim kaip ir kiekvienais metais pirmad.kokiai 9.30.O is kur jus esat?(klausimas anglistei
)

QUOTE(astorija @ 2008 06 03, 21:36)
Sveikos! Truputį nerimauju dėl rytdienos
kaip pasiseks maniškiams. Mokiau savo dvyliktokus nuo 5 kl., tai jie man beveik nuosavi vaikai

as irgi nerimauju kartu su vaikais del rytdienos....kad tik islaikytu..ar gavote is Amberstar sertifikatus ir ar tikites dar gauti?
Na tai mergaitės, kokie atsiliepimai apie egzaminą? Kas man skambino, sakė, kad daug kas susipainiojo su tuo straipsniu (prie ko čia jis?) ir parašė apie tai, kur norėtų nuvykti, o ne kur patinka lankytis...
Logiška, kad, jei dalyvauji konkurse kelionei laimėti, tai ir rašai apie svajonių kelionę. Atidžiai neperskaitė ir prirašė...

QUOTE(Pasaulė @ 2008 06 04, 13:47)
Na tai mergaitės, kokie atsiliepimai apie egzaminą? Kas man skambino, sakė, kad daug kas susipainiojo su tuo straipsniu (prie ko čia jis?) ir parašė apie tai, kur norėtų nuvykti, o ne kur patinka lankytis...
Logiška, kad, jei dalyvauji konkurse kelionei laimėti, tai ir rašai apie svajonių kelionę. Atidžiai neperskaitė ir prirašė... 

Na,man taip pat vaikai sake,kad visokiu nesamoniu pridirbo neisiskaite i tema.Viena rase apie biblioteka ir kaip jai ten patinka lankytis

QUOTE(Evute @ 2008 05 30, 21:34)
Gaila,diplomai taip ir nepasieke mokyklu...Pradinukai isejo neapdovanoti
Uztat labai dziaugesi Kenguros padeka gave
O ir dirikas koks patenkintas buvo uz iniciatyva parodyta

Uztat labai dziaugesi Kenguros padeka gave

o kokia cia kenguros padeka jie gavo, ar kalbu kenguros ar tos eilines?
Mes Amberstar diplomu irgi negavome.Melagiai s...
Del valstybinio dar nieko nezinom, dababr laukiam mokyklinio pabaigos

QUOTE(Pepi @ 2008 06 04, 13:56)
Na,man taip pat vaikai sake,kad visokiu nesamoniu pridirbo neisiskaite i tema.Viena rase apie biblioteka ir kaip jai ten patinka lankytis
Na,ka darysi.Kaip visada pasitaiko visokiu.Gal zinot ar jau galima issitraukt uzduotis?

Na pagal temą gal ir visai tiktų ta biblioteka...

QUOTE(Pasaulė @ 2008 06 04, 13:47)

Peržiūrėjau užduotį ir beveik atsiimu žodžius...

perziurejau uzduotis, na nepasakyciau kad lengvokos, pasikartosiu kas gausite VBE ir MBE vertinimo instrukcijas, bukite gerutes atsiuskite e mailu almakster@gmail.com....labai lauksiu
QUOTE(vaidile @ 2008 06 04, 18:37)
perziurejau uzduotis, na nepasakyciau kad lengvokos, pasikartosiu kas gausite VBE ir MBE vertinimo instrukcijas, bukite gerutes atsiuskite e mailu almakster@gmail.com....labai lauksiu
Na visų neanalizavau, bet Use of English tai tikrai lengvos...
As buciau taip pat supratusi uzduoti - kaip salis, i kuria noretum aplankyti. Tos 3 priezastys - butu pvz. del vertinamo maisto, del zmoniu kulturos, del lankytinu vietu (jei tai butu pvz. Paryzius).
Ar nemanote, kad yra skirtumas tarp siu sakiniu:
I like to go to Paris.
I like going to the cafes.
Man po "like" vartojamas Gerund suteikia sakiniui daznumo atspalvi (kad tai kaip nenutrukstama veikla). O Infinitive - kaip pageidavimas, noras.
Ar as ne taip suprantu?
Ar nemanote, kad yra skirtumas tarp siu sakiniu:
I like to go to Paris.
I like going to the cafes.
Man po "like" vartojamas Gerund suteikia sakiniui daznumo atspalvi (kad tai kaip nenutrukstama veikla). O Infinitive - kaip pageidavimas, noras.
Ar as ne taip suprantu?