del vit D. tai man nors ir kalbejo apie saule, vistiek sako Lietuva kazokioj idomioj zonoj,kad kas trecias vaikas suserga rachitu,net vasara!Tai israse ir sake kas antra diena po lasiuka duot...O stai draugei pasiule vietoje gryno vit.D, duoti vaikuciams Multitabs lasiukus!Ten ir D,ir A ir kt.vitaminu yra... Tai gal Bagyra pabandyk tu lasiuku vietoj D, gal neatpilynes...O del visa kito nepergyvenk taip stipriai...Daugiau sypsokis savo mazyliui ir paciai nuotaika pakils, ir mazuciui teigiamu emociju suteiksi!

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 07 07, 16:41)
Bagyra <...>Daugiau sypsokis savo mazyliui ir paciai nuotaika pakils, ir mazuciui teigiamu emociju suteiksi! 

dekui kad taip palaikot, bet mano jegos senka, labai sunku sypsotis, o ypac, kai maziukas rekia ne savu balsu
jau ir mano nervu pasekmes matosi-manau,kad dingsta pienas ir maziukas neprivalgo, nes visiskai nustojo svoris augt, o ir pati jauciu, kad pieno fabrike ne kas, nezinau net ka daryt, mano gydytoja atostogose, su kuo pasitart del primaitinimo, dabar tik vaikas nervuojasi, o ir man ne ka geriau
o jus visos MP maitinat mazylius savo?

QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 08, 09:36)
as maitinu ir dar nemazai uzsaldau pienuko atsargu

as tau patarciau padidinti suvartojamu skysciu kieki iki maximumo, ir stengtis nesinervuoti. o gal vaikiukas irzlus del kitu priezasciu? gal pilvuka skauda, o gal siaip neramus?siaip skaiciau kazkur(ir ne viena karta) kad buna, 1,3,4,6menesiu krizes. t.y. vaiko augimo suoliai, ir tuo paciu sumazeja pienuko, bet jie praeina, ir tiek...
QUOTE(dzigite @ 2008 07 08, 10:50)
nepatarciau skubeti primaitinti. na cia aisku pagal situacija...

as savo pirmam 1,5men pabandziau misinuka damaitinti, tai isvis atsisake kruties, o juk mamos pienukas pats geriausias maistas ir vaistas

didziausia krize buna tuomet, kai apima panika
kad nesusitvarkysim su pilviniukais, banaliai skamba nesinervuot, bet labai reikia gero patarimo kad ish tikruju nuramintu besinervinancia mama (o irzlumas ir nerimas pieniuka gadina)...

taip kai esi pervrgus ir dideliam strese nusiramint neina as pilnai suprantu bagyra man taip pat buvo daug vargo kai maitinau pati ir vaikiuko buvo gaila nes pawstoviai alkanas buvo ir as pervargus kad net mazylis dziaugsmo neteike atrode viska darau ne taip nors ir dabar stresu uztenka siandien saukia be perstojo nuo pietu gali nesiot gali supt vistiek rekia
jau rankos istyso ir stogas vaziuojabet dar turim menesiuka istemt sako nuo 3 menesiu aprimsta nu as labai tikiuosi

QUOTE(dzigite @ 2008 07 07, 15:31)
vit D jeigu padauginsit, gali apsinuodyt vaikiukas......
norma kudikiams - 1 lasiukas per diena
(mama pediatre vaiku)
norma kudikiams - 1 lasiukas per diena

Aciu...

na ka as galiu pasakyt, jus visos supermamytes!
isivaizduoju, kokios jus geros savo vaikuciams, jei dar ir kitas mamytes ramint ir uzjaust sugebat
aciu labai

isivaizduoju, kokios jus geros savo vaikuciams, jei dar ir kitas mamytes ramint ir uzjaust sugebat

aciu labai

QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 08, 02:36)
dekui kad taip palaikot, bet mano jegos senka, labai sunku sypsotis, o ypac, kai maziukas rekia ne savu balsu
jau ir mano nervu pasekmes matosi-manau,kad dingsta pienas ir maziukas neprivalgo, nes visiskai nustojo svoris augt, o ir pati jauciu, kad pieno fabrike ne kas, nezinau net ka daryt, mano gydytoja atostogose, su kuo pasitart del primaitinimo, dabar tik vaikas nervuojasi, o ir man ne ka geriau

baggyra55, jei tik maziukas megsta ciulpti, tai leisk jam kuo ilgiau ciulpti. Man pirma savaite labai nebuvo pieno, tai mano maze prie papulio sedejo po 12 valandu is eiles! As galvojau jau numirsiu nei miegojusi nei padoriai ilsejusi, bet visas tas ciulpimas padejo pienelio gamybai.
Dar gali kuo daugiau valgyti aviziniu dribsniu koses. Ji labai padeda atsigaminti pieneliui. As iki siol ja kas diena valgau, ir pienas ciurkslem liejasi, visi baldai aptaskyti.

QUOTE(ausrine261 @ 2008 07 08, 19:47)
dar turim menesiuka istemt sako nuo 3 menesiu aprimsta nu as labai tikiuosi
tikra tiesa