Ir jus saunuoles
mes kai gulejom ligoninei su bronhitu mums liepe maziau valgyt nes per daug svorio priauga /norma per menesi 800 gramu/kelis kartus mazinau bet vistiek gavom gryst prie iprasto kiekio galvojau kad ir jis nusisauks ir mane is proto isvarys
QUOTE(ausrine261 @ 2008 06 28, 12:27)
Ir jus saunuoles
mes kai gulejom ligoninei su bronhitu mums liepe maziau valgyt nes per daug svorio priauga /norma per menesi 800 gramu/kelis kartus mazinau bet vistiek gavom gryst prie iprasto kiekio galvojau kad ir jis nusisauks ir mane is proto isvarys 
net nezinojau kad 800 g yra norma...maniske 500g per viena savaitepriauga...
800-1000g vidutiniskai turetu priaugti per pirma men, taip poliklinikoj sake
o aushrine, bronchita tu pasigavai ar mazylis???? savo pienu ar misineliais augat? ash tai tik savo pienu
o aushrine, bronchita tu pasigavai ar mazylis???? savo pienu ar misineliais augat? ash tai tik savo pienu
maniskis per menesi priaugo 900g, bet gydytoja nieko nesake, ar gerai ar blogai, o ugio nematavo
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 30, 15:02)
maniskis per menesi priaugo 900g, bet gydytoja nieko nesake, ar gerai ar blogai, o ugio nematavo 
aisku kad gerai, o ugi pati su MB pamatuok - ant vystymo lentos pasidek ishtiesta metra ir gerai viena kojyte ishtiesk
mano dickis ko gero vejaraupius pasigavo
po nakties visas margas atsikele nuo raudonu spuogu ir demeliu
o tai ar maziukes neuzkres
mano suneli tai veiduka ismete raudonom demelem ir labai daug spuogiuku, nebevalgau beveik pienisku produktu, bet vistiek nepraeina, gal cia ne alergija
mano suneli tai veiduka ismete raudonom demelem ir labai daug spuogiuku, nebevalgau beveik pienisku produktu, bet vistiek nepraeina, gal cia ne alergija
QUOTE(dzigite @ 2008 07 01, 09:35)
mano dickis ko gero vejaraupius pasigavo
po nakties visas margas atsikele nuo raudonu spuogu ir demeliu

darzely jau 6 vaikis ish grupes serga vejauraupiais, o karantino niekas per visa menesi nuo birzelio pradzios nesusiprotejo paskelbt
gydytojos klausiau, ar mazyle neuzhsikres, sake viskas priklauso nuo manes, jei imuniteta gera gauna per mano piena, vadinasi nesusirgs...
Papildyta:
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 01, 11:04)
greiciausiai nuo pienishku prouktu dar like, nes jei spuogiukai su baltom virsunelem, tai chia valosi odyte ir patys dings savaime...
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 01, 11:04)
va,va, ir mano panasi situacija... sakiau lauksiu,kol sueis 3 menesiukai, ir jei tada nepraeis,tai tada ieskosiu ligu...Bet siaip buvau nuraminta kitos mamytes(kurios vaikutis keliais men didesnis),kad tai praeis savaime - beje ji piena geria nesaikingai(po 1-2l i diena
beje, mes jau nebe tokie ir mazuciai- sveriam 5.57kg
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 07 01, 15:58)
va,va, ir mano panasi situacija... sakiau lauksiu,kol sueis 3 menesiukai, ir jei tada nepraeis,tai tada ieskosiu ligu...Bet siaip buvau nuraminta kitos mamytes(kurios vaikutis keliais men didesnis),kad tai praeis savaime - beje ji piena geria nesaikingai(po 1-2l i diena
) ir nusprendziau,kad visko saikingai galiu valgyt,nes sitas laikymasis man daugiau streso ivaro,nei naudos man ir mano mazuciui...
Priaugam palei plana po 1kg per menesi!...o kad taip pagal plana mamytei tie kg kristu

va su maistu ir man panasiai, pradejau ivairesni maista valgyt, ziuriu, kolkas nieko bloga neatsitinka, tik pastebejau toki dalyka, jei sumazinu maisto kieki, iskart pienas mazeja