na va mano mazylis miega, tai as galiu siek tiek pasipasakot, gal kaip visada is jusu sulauksiu naudingu patarimu
savo mazulio nenesioju todel, kad man atrodo, kad nereikia pripratint, nes poto nenulips nuo ranku... na cia bent mano nuomone, o dar priedo, kad jis nesiojamas nenusiramina jei nori valgyti, tai nesiok nenesiojus, tik mieliausias papulis nuramins
toliau, be soskytes nepabuna nei 10 min, neisivaizduoju, kas butu jei kur pasimestu
antradieni eisim pas ortopeda, nes maziukas galvyte mieliau suka i desne nei i kaire, labai kovot reikia su juo, migdau net prispaudus galvyte, kad nemiegotu ant vieno sono, kad galvyte nesideformuotu
dar neypatingai megsta ant pilvuko gulet, siek tiek galvute palaiko pakeles, o poto duduot pradeda
kasdien stengiuosi daryt manksteles ir masaziuka raumenuku, kad viskas gerai butu, bet vartytis jis man dar nenori
o va su sypsenom, tai pas mus

as jau jums pasakojau, kas buna, kolkas pas mus situacija nesikeicia... kazkiek nusisypso mano mamai, kai nuvezu, gal jam patinka sviesios

as gal jam per juoda

i mane tai piktai ziuri tiek kai kalbinu, tiek, kai valgo, o jei paimu atsirugt ir atemu jo dziaugsma, tai burnyte visu pajegumu atsidaro

o labiausiai mano maziukui patinka maudytis ir lauke vazinetis su vezimu
na va as jau cia pripasakojau nemazai, pasipasakokit ir jus kaip jusu mazyliai gyvena