Laba, laikas kažkur prašampa
QUOTE(*Bounty* @ 2008 07 13, 12:09)
O nesioti bijau del to kad mano pazystama 12 kg dukryte iki siol nesioja. Jai nugara jau skauda, o ta verkia kitaip, nors jau virs metu jai. Gerai butu zinoti kur ta riba...
Žinok, vaikas vaikui nelygu, vieniems reikia to nešiojimo,o kitų ir norėdamas ant rankų nenulaikysi. Mano vyresnėlis nuo to laiko kai išmoko vaikščiot, visiškai vežime nebesėdėjo, nors norėjom vežiot,o jis tik pats savo kojytėm keliaudavo, ir žiemą, per sniegus klampojo
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 13, 12:14)
kasdien stengiuosi daryt manksteles ir masaziuka raumenuku, kad viskas gerai butu, bet vartytis jis man dar nenori
o labiausiai mano maziukui patinka maudytis ir lauke vazinetis su vezimu
Tikrai dar neturi vaikai vartytis

Mano princesa irgi visai nenori ant pilvo gulėt, ir galvą labai mielai tik į vieną pusę suka. Stengiuos guldyt iš kito savo šono, kad suktų į kitą pusę, tai daba jau normaliau sukinėja į abi puses. O jei patinka maudytis, tai maudykitės į svekatą, kuo dažniau. Labai sveika plukdyt mažylius. Pilnoj vonioj pakguldai ant nugarytės ar pilvuko ir tik galvytę prilaikai, kad vandens neprigertų. Labai stiprina raumenukus vaikams, tinka ir per mažam ir per dideliam tonusui. Maniškei labai patinka irgi tiap plaukiot.
QUOTE(dzigite @ 2008 07 13, 20:42)

kai nutraukiu, buteliuko virshuje grietinele plaukioja
Taip ir turi būt. Gi karvės piene irgi grietinė nusistovi. O kai nusistovi, tai apačioj dar toks melsvas pienukas būna. Mamos krūtyje viskas atvirškiai: pirmiau bėja melsvas, po to baltas,o ant galo riebiausias, beveik gelsvas pienukas