QUOTE(dzigite @ 2008 07 16, 10:02)
labas rytas mamukams
kaip nuotaikos?
norejau pasiklaust, nors sm tema yra bet ir ten nieko gero, ka galvojat apie namuose vaiksciot maitinimo liemeneles? tos plonytes, kur atsisega langeliai, baisios kaip karas, nei kitam, nei sau paziuret
gal kas tokias bandet http://www2.victoria...a...w&selColor=
gal reikes bandyt uzhsisakyt, nes nesinori vel maziausiai metus vaiksciot gedinantis liemenuko baisaus....
ka manot? gal kas turi ka panashaus ar grazaus?/

norejau pasiklaust, nors sm tema yra bet ir ten nieko gero, ka galvojat apie namuose vaiksciot maitinimo liemeneles? tos plonytes, kur atsisega langeliai, baisios kaip karas, nei kitam, nei sau paziuret

gal kas tokias bandet http://www2.victoria...a...w&selColor=
gal reikes bandyt uzhsisakyt, nes nesinori vel maziausiai metus vaiksciot gedinantis liemenuko baisaus....
ka manot? gal kas turi ka panashaus ar grazaus?/
Na pas men kol maitinau (deja po menesiuko pienukas baigesi

O pardavejos kurios stebisi, tiesiog pacios tikriausii dar vaiku neturi

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 07 16, 10:10)
na, tik tiek, kad atrodo nelabai patogu, kai atsisega tik per vidurį. namie dar nieko, bet, jei prireiktų kokiam parke pamaitinti (kas man pastaru metu aktualu), tai pamaitinus reiktų gaudyti tą liemenėlę
man tai pastaru metu iškilo tokiaa problema, gal įmanoma kur nors nusipirkti ar užsisakyti rūbus maitinančioms, kokias palaidines ar net suknelę, kad būtų patogu atsisegti ir nereiktų iki pusės išsirengti

man tai pastaru metu iškilo tokiaa problema, gal įmanoma kur nors nusipirkti ar užsisakyti rūbus maitinančioms, kokias palaidines ar net suknelę, kad būtų patogu atsisegti ir nereiktų iki pusės išsirengti

Taigi ir siaip parduotuvese galima surasti patogiu rubeliu.... Tiesiog ieskok didesne iskirpte, arna kad atsisegtu per viduri...... tarkim marskinukai su sagutem......
QUOTE(cavalli @ 2008 07 16, 10:54)
Labutis. Noriu ir as prisijungti prie jusu, o tai kartais iskyla kokiu klausimeliu
Ar duodat kuri savo mazyliui EspumisanL lasiuku? Jei taip, tai ar padeda jie?

Ar duodat kuri savo mazyliui EspumisanL lasiuku? Jei taip, tai ar padeda jie?

sveika prisijumgus

Espumisano duodavau savo mazylei ir per kiekviena maitinima, taciau pastebejau, kad jokio skitrumo ar as ji duodu ar ne..... jei jau uzeina pilvuko diegliai ar putimas nelabai padeda....
Dar duodavau krapu arbateles ir ji labiau padedavo.... taip pat esu girdejusi, kad ir kmynu arbatele duoda....