as kaip visada ankstyva
Man irgi taip buvo pirmomis savaitemis , o ipusejus antram menesiukui vel pradejau plestis , negaliu i save paziureti-pilvukas pupso kaip 4menesy,oda kazkokia negrazi, lyg senstelejusi, veidas apspuogejes,kaip paauglei. Deja,deja visi pasiryzimai susitvarkyti figura kazkur isgarave .O zadejau kaip Bagyra praejus dviem men. pradeti mankstintis...
Dziaugsmux, va ir man panasiai butu, jei maisto neziureciau
pas mane vakar drauge buvo, kuri per nestuma buvo 25kg priaugus ir po gimdymo kelis menesius nekas buvo, bet va vaikuciui jau 2 metai, tai atrodo super

sako, kai vaikas biski paaugo, tai viskam noro atsirado ir sportuot ir savim rupintis, numete gal dar daugiau
jei visa diena praleidi su vaiku, o dar ypac ant ranku, tai suprantama, kodel noro nelabai yra, as manau praeis keli menesiai ir viskas pasikeis, geriausia butu i koki sporto kluba istrukt ir sportas ir poilsis kelias val

o dar jei su kokia drauge lektum, tai isvis smagiau butu

tik cia jau aisku kai maitint baigsi
Papildyta:
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 07 17, 18:51)
beje gal kas galit patarti, neįsivaizduoju ką daryti: jau praėjo mėnuo su puse, o man dar vis skauda maitinant
kartais toks skausmas, kad dantis sukandus maitinu...
greiciausiai kad maziukas neteisingai apzioja speneli, jei tau juos skauda. man taip irgi buvo, viena net iki kraujo nuciulpe, labai skaudejo, bet turiu toki amerikoniska tepaliuka, jis toks labai tirstas LANSINOH vadinasi, gal ir cia kur yra pirkt

tai man jis labai padejo, issigydziau per diena, pora kart nusitraukiau is to, visa diena tepiau tuo kremuku ir

AVON irgi turetu buti geras, gali juo tepti po kiekvieno maitinimo ir nereikia per sekanti nuplauti
o jei pacias krutis skauda, tai arba del pieno gamybos ar gal koks uzdegimas nori darytis

reiktu tau tada pasikonsultuot su gydytojais manau