Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

QUOTE(baggyra55 @ 2008 05 31, 19:25)
o kaip tie spuogeliai atrodo? g.gif

baltom virsunelem, kurios nenusivalo pabraukus.... bet pacios praeina po keleto dienu...

bet jeigu gavai velniu, tai greiciausiai ten jau buvo susirinke balti nesvarumai supuliave.... ypac gali buti pazastyse, nuo per silto klojimo ar rengimo... mane ispejo skrupulingai valyti visas vietas (nepamirshtant paausiu), kad NESUPULIUOTU g.gif

jeigu maudant neprieini prie tu vietu, tai nors slapia servetele ar vata, suvilgyta vandenuku nuvalyt reikia, kad ir sunku doh.gif
Atsakyti
man prirase kazkokio ruzavo tepalo spiritiniu pagrindu, vyras nuvaziavo pirkt o jam vaistinej jo nedave, sake nesamone tokiam mazam vaikui nudegins, tai ir suprask kad nori kas teisus... tai dave vandens pagrindu ta pati tirpala, tepu kasdien po kelis kartus bet nenyksta jie uz tos ausytes, baisu man darosi verysad.gif
o ir taip an veiduko lyg kazkokie berimai atsiraso maziukai balti ir an pilvuko keli yra. galvoju gal kitai gydytojai reiktu parodyt g.gif
bijau kad koks auksinis stafilokokas nebutu doh.gif
Papildyta:
o kas kiek laiko jus maudot savo mazylius?
ar tepat po maudyniu kokiais kremukais? jei taip, kokiais?
Atsakyti
snd grizau namucio su leliuke...oj sunku kaip.... galima as cia prie jusu prisijungsiu
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke20 @ 2008 06 02, 20:04)
snd grizau namucio su leliuke...oj sunku kaip.... galima as cia prie jusu prisijungsiu

sveikinam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pailsek dabar ir kai turesi laiko prisijunk pasidalinti ispudziais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 01, 12:58)

o kas kiek laiko jus maudot savo mazylius?
ar tepat po maudyniu kokiais kremukais? jei taip, kokiais?

Idomiai čia jums su tuo tepaliuku mastau.gif

Mes maudom maždag kas antrą dieną. Daktarė sakė, kad reikia kasdien, bet man perdaug vargo, nes ir vyresnėlis būtinai užsinori maudytis, tai ir prie jo reikia būti ir mažę tvarkyti karsta.gif
Beje mes maudom didelėj vonioj, tai mažutei labai patinka glėti atsigulus ant vandenuko, aš galvytę prilaikau,o ji sau plūduriuoja rankas ir kojas išskėtus thumbup.gif

Kol kas jokiais kremukais netepam ir net muilo nenaudoju ax.gif Bet aliejuko jau nusipirkau, nes labai jau visa odelė jos pleiskanoja.

Mamyčiuke, žinoma junkis 4u.gif , jei tik moderatoriai mūsų iš čia neišmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigite @ 2008 06 02, 21:20)
sveikinam  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
pailsek dabar ir kai turesi laiko prisijunk pasidalinti ispudziais wub.gif

labas labas...na va laikomes su mazyle neblogai,valgom miegam valgom miegam ir taip visa diena ....
Atsakyti
sveikutes.
as dar neturiu kuom pasigirti... nors terminas buvo birzelio 1 d, as vis dar nesubyrejau, o tikejausi iki termino nedatempti, nes pirma pagimdziau 11 dienu anksciau termino...
uztai dabar mano "vyresnelis" serga. angina pasigavom, tai man jau trys naktis bemieges... jauciuosi issunkta, tai galvoju gal ir gerai kad as dar nestuke.gif
rytoj man pas daktara, ziuresim ka jis pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2008 06 03, 15:27)
sveikutes.
as dar neturiu kuom pasigirti... nors terminas buvo birzelio 1 d, as vis dar nesubyrejau, o tikejausi iki termino nedatempti, nes pirma pagimdziau 11 dienu anksciau termino...
uztai dabar mano "vyresnelis" serga. angina pasigavom, tai man jau trys naktis bemieges... jauciuosi issunkta, tai galvoju gal ir gerai kad as dar  nestuke.gif 
rytoj man pas daktara, ziuresim ka jis pasakys ax.gif

verysad.gif nieko, kantrybes dideliausios, o jei shiandien pas gine eini, paprastai jau arba sian arba ryt greiciausiai turesi dziaugsma, nes po kakleklio apziuros, seisminiai procesai pradeda savo veikla, net jeigu jos ir nebuvo visai.....man ta pacia diena apziurejo ryte 9,00 val. o 16,00 val jau turejau mazyle ant ranku wub.gif
Atsakyti
sveikutes.atejau atraportuoti kaip per daktaru maratona mums sekesi. zodziu ilga istorija, esme tokia. mano vyresneli saruna norejo guldyt i ligonine, bet issiprasem dar pas LOR konsultacijai. teko listi man naglai kaip tankui be eiles, nes sarunas ne nuotaikelej... lor pasake kad gultis i lig nebutina, israse kitu vaistu, sako kaip ir ant ausytes uzdegimas nori kibti. parveziau tada as saruna namo, tada pati pas ginekologa variau. apziurejo apmatavo ir dave siuntima i lig matuoti toniuku leliukui. ten nuejau ir is tolo girdziu kaip rekia blink.gif gimdo kazkas biggrin.gif daktare faina dirbo, pazejo ant kedes, sako nu ruosiasi gimdymo takai... sakau nu kad jau laikas gi blink.gif sake jei nepagimdysiu iki penktadienio, tai penktadieni is ryto i ligonine su visais cemodanais jau ax.gif tai va, pamatavo toniukus, viskas ok thumbup.gif
pamirsau pasigirti, po triju bemiegiu naktu, sianakt saruniukas su savo baisiaja angina leido man pamiegoti netgi 2 kartus po 3 val thumbup.gif jauciuosi jau i zmogu panasi rolleyes.gif
Atsakyti
saunuole tu 4u.gif taip ir toliau, tik jau 5dieni be Saruno pas gine varyk tongue.gif
tegu MB pagloboja blush2.gif
Atsakyti
gal zinot ka daryt, nuo pampersu kirksniukai sunta, siek tiek net lupasi, tepu sudokremu, bet nepadeda verysad.gif
ir bambte kazko krajuoja, nors galvojau, kad jau uzgijo g.gif
Atsakyti
surdokremas sausina odele, todel nelabai tinka schmoll.gif
o bambuko pats vidurys dar pas mano mazyle gyvas, nors jau 3 savaites - nusilupa shasiukas ir vel ish naujo dedasi....
Atsakyti