QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 09:37)
va kas del parduotuviu, tai man visi vare, kad pati kalta, kad namie su vaiku sedziu, galiu visur varyt, as kad ir norejau, nujauciau, kad taip atsitikt gali, tai nusiveziau i akropoli

kagi, daugiau nebevaziuosiu...
na cia tikrai priklauso nuo vaiko, jei ramus, tik valgo ir miega, tai aisku galima, bet jei ne...
bet manau, kad kiekviena mama jaucia, kas jos vaikui geriausiai, todel ir reikia klausytis tos nuojautos, o maziau kitu nuomoniu, bendros taisykles visiems vaikams nera
o aš galvojau, kad tik mano mažė tokia nerami
na, į akropolį tai ir nebandyčiau jos imtis, jei jau tenka eiti į pardes, tai vyras važinėja parke su maže arba lieka su ja namie, o aš tada keliaunu apsipirkti, nes kitaip - neįmanoma, kiekvieną akimirką, net jei ką tik kietai įmigo, gali pravirkti ir sukelti visą akropolį ant kojų savo garsia sirena
net jei sumąstom į kavinę nueiti, tai dažniausiai ji, kol maistą atneša, pabunda, tada tėvelis supuoja, paskui - mamytė, arba, jei situacija nevaldoma, tada aš bėgu į mašiną su vaiku, palikdama vyrą baigti valgyti..
o šiandien jau nuo paryčių esam ant kojų, nes vakar buvom pas gydytoją ir gavom skiepų.. sukilo tempertūra ir dar visokie zirzaliukai..
tik va, kai ūgį matavo, tai gydytoja liepė antrą kartą sesutei ūgį išmatuoti, nes niekaip negalėjo patikėt, kad paaugo 5,5cm
o svoris pasikeitė - 1420g
bet vis viena tikra manekenė mano mergytė - 58,5cm ir 4,7kg
na, čia ne į temą, bet kam gi daugiau nei jums pasigirsi