Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

vienadieniu kelioniu tai ir mes neatsisakom, jei trumpai, tai vaziuodamas visada nuluzta, o kai nuvarom i koki soda, tai ir man lengviau, nes mama su vaiku uzsiima, grynam ore geriau ir miega
va kas del parduotuviu, tai man visi vare, kad pati kalta, kad namie su vaiku sedziu, galiu visur varyt, as kad ir norejau, nujauciau, kad taip atsitikt gali, tai nusiveziau i akropoli doh.gif doh.gif doh.gif kagi, daugiau nebevaziuosiu...
na cia tikrai priklauso nuo vaiko, jei ramus, tik valgo ir miega, tai aisku galima, bet jei ne... doh.gif
bet manau, kad kiekviena mama jaucia, kas jos vaikui geriausiai, todel ir reikia klausytis tos nuojautos, o maziau kitu nuomoniu, bendros taisykles visiems vaikams nera schmoll.gif
Atsakyti
mes tai vakare niekur is namu neinames jis labai neramus jau uz keliu dieneliu 3 menesiukai o nieko geryn siandien doh.gif saukia nuo pietu nezinau nei bedaryt miegojo tik pora kartu ir tai tik po 15 minuciu kelios dieneles buvo geresnes jau galvojau kadf taisosi bet ne verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip jum gerai,jau buvot prie juros... ax.gif o as saviskio kiek prasau,tai jam kazkokia paronoja,sako dar per mazas vaikas,kad kur nors keliaut... verysad.gif
mes siandien skiepytis buvom,tai tokia nerami maniske visa diena... unsure.gif tikiuosi nepakils temperatura... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 09:37)

va kas del parduotuviu, tai man visi vare, kad pati kalta, kad namie su vaiku sedziu, galiu visur varyt, as kad ir norejau, nujauciau, kad taip atsitikt gali, tai nusiveziau i akropoli doh.gif  doh.gif  doh.gif  kagi, daugiau nebevaziuosiu...
na cia tikrai priklauso nuo vaiko, jei ramus, tik valgo ir miega, tai aisku galima, bet jei ne... doh.gif 
bet manau, kad kiekviena mama jaucia, kas jos vaikui geriausiai, todel ir reikia klausytis tos nuojautos, o maziau kitu nuomoniu, bendros taisykles visiems vaikams nera schmoll.gif

o aš galvojau, kad tik mano mažė tokia nerami doh.gif
na, į akropolį tai ir nebandyčiau jos imtis, jei jau tenka eiti į pardes, tai vyras važinėja parke su maže arba lieka su ja namie, o aš tada keliaunu apsipirkti, nes kitaip - neįmanoma, kiekvieną akimirką, net jei ką tik kietai įmigo, gali pravirkti ir sukelti visą akropolį ant kojų savo garsia sirena doh.gif biggrin.gif
net jei sumąstom į kavinę nueiti, tai dažniausiai ji, kol maistą atneša, pabunda, tada tėvelis supuoja, paskui - mamytė, arba, jei situacija nevaldoma, tada aš bėgu į mašiną su vaiku, palikdama vyrą baigti valgyti..

o šiandien jau nuo paryčių esam ant kojų, nes vakar buvom pas gydytoją ir gavom skiepų.. sukilo tempertūra ir dar visokie zirzaliukai..
tik va, kai ūgį matavo, tai gydytoja liepė antrą kartą sesutei ūgį išmatuoti, nes niekaip negalėjo patikėt, kad paaugo 5,5cm thumbup.gif
o svoris pasikeitė - 1420g
bet vis viena tikra manekenė mano mergytė - 58,5cm ir 4,7kg
na, čia ne į temą, bet kam gi daugiau nei jums pasigirsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 09:37)

pritariu! drinks_cheers.gif
galbut musu keliones taip nevargina tik del to, jog jau nescia budama sau pasakiau,kad vaikas man nebus kliutis gyventi socialiai, todel ir stengiuos isbandyti visas gyvenimo situacijas kartu su juo..ir po to jau zinau ka galiu,o ko ne! Ir kitu gasdinimai mmane tada maziau veikia!
IKi siol prekindavomes beveik visada kartu...Arba as su visu vezimu ivairuodavau i parde(aisku pirkdavau tik tiek kiek tilpo i vezimo krepsi) arba dviese su vyru-vienas stumia vezima,o kitas pirkiniu vezima biggrin.gif Tik vat normaliai prasinest pro pardes sunkoka,nes vezimo nesinori lauke palikti,o miegancio irgi nekelsi ant ranku...Isigijau slinga,bet kazkaip neitaisau ten patogiai maziuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 08 05, 19:04)
mes tai vakare niekur is namu neinames jis labai neramus jau uz keliu dieneliu 3 menesiukai o nieko geryn siandien  doh.gif saukia nuo pietu nezinau nei bedaryt miegojo tik pora kartu ir tai tik po 15 minuciu kelios dieneles buvo geresnes jau galvojau kadf taisosi bet ne verysad.gif

o gal jis neprivalgo? g.gif
maniskiui irgi kai taip buvo, daktare liepe misinelio duot papildomai, dabar thumbup.gif
Atsakyti
mes ir valgom misinuka as pati nemaitinu o kad privalgo jisai tai tikrai pries savaite sveremes 8200 o ugis 62 ciut eina pakelt nezinau kas jam ir naktim irzlesnis nu bet kaip nors isgyvensim mano kleckas labai nori bendraut daug guguoja ir sypsosi tai atperka visa varga

user posted image

Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
SAkykit ar galima duoti septynių savaičių kūdikiui pankolio arbatėlės tarp maitinimų g.gif Maitinu mišinėliu g.gif
Atsakyti
[/QUOTE][quote=ausrine261,2008 08 06, 14:24]
mes ir valgom misinuka as pati nemaitinu o kad privalgo jisai tai tikrai pries savaite sveremes 8200 o ugis 62 ciut eina pakelt nezinau kas jam ir naktim irzlesnis nu bet kaip nors isgyvensim mano kleckas labai nori bendraut daug guguoja ir sypsosi tai atperka visa varga[QUOTE]

na tai gal misinelis netinka g.gif juk taip buna, nuo vienu pilvuka pucia, nuo kitu kieteja, kiti dar kazka g.gif
maniskis, tai kai prikerta gerai tai po 2-3 val ismiega thumbup.gif

gal papasakosit, ka daryt, palyte uzremiu soske, nes kitaip neimanoma, nueinu kazka daryt, o va kaip jis viska sutarso, uzsimeta ant veiduko ir tada miega, jei nuemu, supyksta, pabunda, o jei pataisau, po keliu min vel tas pats doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggyra: 06 rugpjūčio 2008 - 16:56
biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif PARTIZANAS wub.gif
Atsakyti
Maniskis meksta nopsyte ikist i merliuka miegodamas kartais ant veiduko uzsimeta ir nebandyk patraukt

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 08 06, 17:55)
Sveikos, mamytės 4u.gif
SAkykit ar galima duoti septynių savaičių kūdikiui pankolio arbatėlės tarp maitinimų g.gif Maitinu mišinėliu g.gif

Mes misinuka geriam nuo 3 savaiciu o pankolio arbatele nuo menesiuko ir labai noriai bet tik silta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 08 06, 14:55)
Sveikos, mamytės 4u.gif

as savo pieneliu maitinu,bet kai karsta tai duodu ir arbateliu ramuneliu arba pankolio,as pradejau nuo menesio gal,bet ant pakuotes parasyta,kad galima nuo savaites,tai gal ir pabandyk... g.gif
Atsakyti