Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 08 08, 11:05)
mane nugasdino vienos mamytes pasakojimas,kuri neranda dantisto savo vaiko visiems sugedusiems dantims(kratosi,nes tik 3metuku). jai pasake,kad jie sugedo,nes per daug tu Hipp arbatu dave-jose per daug visko,todel dantys jau kalasi sugede...Gal ne veltui originalo kalba raso,kad nuo 4menesiu?! g.gif ...As duodu tik naturalias vaistazoles, bet dabar ir tas apmazinsiu. Teisingai Dzigite sako-kam tas vanduo,jei pieno yra...Aisku jei maitinamas misinukais, tai jau kitas reikalas  unsure.gif

Seniau sakydavo, kad ir nuo sulciu dantukai genda, jei vaikuciui is soskes duoda gerti.... O nuo atbatu tai tikrai negirdejau, kad gestu......
Daugiausiai tai reiksmes paveldimumas turi.... Bet mano pirmagimei tai vaistai suede dantukus ir labai ziauriai.... nes budama 4met sirgo inktu uzdegimu, tai teko labai stiprius vaistukus gerti ir ilga laika......
O dabar jau tie sugede baigia iskristi ir isaugo nauji sveiki...... as pati tai neturiu dideliu problemu su dantimis, turiu tik viena taisyta.... tai tikiuosi, kad ir vaikuciu dantukai i mano bus ax.gif
Atsakyti
kur visos mamytes dingusios. Mes siandien buvom pas traumotologa ir pasake kad koju rauksleles nevienodos ir liepe pasidaryt ekoskopija tai taip neramu pasidare o ekoskopija darys tik rugsejo gale tai bus dar laiko pasinervuot nieko nepaqaiskino nei ka itaria labai nemalonus gydytojas pasitaike
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 08 12, 15:23)
kur visos mamytes dingusios. Mes siandien buvom pas traumotologa ir pasake kad koju rauksleles nevienodos ir liepe pasidaryt ekoskopija tai taip neramu pasidare o ekoskopija darys tik rugsejo gale tai bus dar laiko pasinervuot nieko nepaqaiskino nei ka itaria labai nemalonus gydytojas pasitaike

nekreipk demesio i toki daktara, as irgi an keliu tokiu buvau uzsirovus, tai nervu tik prisigadinau , gal ir tai prisidejo prie pienelio dingimo g.gif
mes siandien einam tos echo daryt, paziuresim ka radys, siaip kiek zinau daugeliui mazyliu tos raukslytres nevienodos, bet toli grazu ne kiekvienam kazka randa, o jei ir ras - masaziukai, jei reikes balnelis ir viskas issitaisys thumbup.gif
nesinervink tik, nieko cia baisaus schmoll.gif
Atsakyti
tai butinai parasyk kaip jums sekes
Atsakyti
dabar kiek zn visus naujagimius beveik siuncia echo daryt klubukams, nes ne visada tos raukshlytes parodo teisinga klubu padeti, vyresneliui buvo nevienodos, o viskas gerai buvo smile.gif, pirmadieni ir ash mazaja vesiu, mums jau trys meneseliai rytoj wub.gif
Atsakyti
Sveikutes!..o mano mazuciui pakilo temperatura verysad.gif ...is ryto zyzaliojo ir stenejo lyg pilvukas butu skaudejes...tai pridejau sildykle prie pilvuko ir uzmigo...atsibudes pavalge ir ziuriu toks silpnas, liudnai ziuri...pamatavau - 37.5C..palaukiau pora valandzikiu, tai biski nukrito...o dabar nors ir biski karsciuoja, snekasi,sypsosi, guguoja...Net nezinau ka daryti,kaip reaguoti i sita keista sunegalavima!?! g.gif
Atsakyti
geriausia pasiskambink gyd, nes kartais silta pusle gali ne tik padeti, bet ir pagadinti, ypac jeigu dar temp yra.... g.gif jeigu pasakys kad nieko baisaus, bent jau tu rami busi, kad ko nors rimto nera mirksiukas.gif

beje kaip mamukams formas atgaut sekasi? ar prisiverciat sportuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigite: 13 rugpjūčio 2008 - 11:35
QUOTE(dzigite @ 2008 08 13, 12:33)
geriausia pasiskambink gyd, nes kartais silta pusle gali ne tik padeti, bet ir pagadinti, ypac jeigu dar temp yra.... g.gif jeigu pasakys kad nieko baisaus, bent jau tu rami busi, kad ko nors rimto nera  mirksiukas.gif
beje kaip mamukams formas atgaut sekasi? ar prisiverciat sportuot?

veshiu 4 val., tai poto butinai parasysiu kaip sekesi ax.gif

o del formu, tai jau visas atgavau, kas buvo pries nestuma, tik visa apyminkste, bet namie neprisiverciu sportuot, vis laukiu kol i sporto kluba eisiu fitness3.gif
dabar norisi atrodyt graziau nei pries nestuma nail.gif
Atsakyti
man svoris labai skaudi tema as priaugus buvau 25 kg numest sekasi sunkiai jau po biski krenta bet dar vis 20 nuo rugsejo eisiu i sporto kluba gal ledai pajudes
Atsakyti
deja, mano sportuoja tik rankos, kai Mazuti kilnoju...iki buvusio pries nestuma liko 3kg, bet pasvajoju apie didesni sukudima...iki sito tikslo liko 9kg doh.gif ..deja maza is manes sportininke blush2.gif
Atsakyti
sportuot ir as nemegtu bet jau nezinau ka daryt manau suderinus sporta ir dieta rezultatas geriau matysis dabar as saves labai nemegstu niekur nenoriu iseiti i parduotuves tik su masina stengiuosi nieko nesutikt nes tos replikos kaip tu istambejai doh.gif
Atsakyti
deja, mano sportuoja tik rankos, kai Mazuti kilnoju...iki buvusio pries nestuma liko 3kg, bet pasvajoju apie didesni sukudima...iki sito tikslo liko 9kg  ..deja maza is manes sportininke

va va man tas pats, pas mane viskas nukrito, bet as dar noreciau 5kg noreciau numest, deja, kolkas aktyvaus sporto negalima del to, kad maitinu, beto vis man kokios bedos buvo (beje, del tos voties, pasirodo, kad ten visai ne votis buvo, o alergija doh.gif ) o beto ir zinau, kad namie nepasportuosiu, ne toks as zmogus doh.gif ax.gif

dabar del echoskopijos
jau mano maziukui padare ja ir sake, kad viskas thumbup.gif
o tas ortopedas pas kuri buvau (irgi labai nemalonus daktaras) vos ne taip isvarte, kad slubas bernas bus- cia jo zodziai, tai tik nervus sugadino... aggressive.gif
bet svarbu, kad viskas gerai clap.gif
Atsakyti