Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

QUOTE(baggyra @ 2008 08 25, 19:54)
aciu wub.gif  jau atrodo toks didelis, o jau kaip sneka ax.gif
dzigite, gerai kad pamokei kaip elgtis su tuo lavinamuoju kilimeliu, dabar ir maniskis per zaisliukus su rankytem skambina drinks_cheers.gif

beje, sekmes zvejyboj mirksiukas.gif

buna kad ir uzhmiega tam kilimely muzikos beklausydama smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Norėjau jau rankas nuleist beskaitant kokie ramučiai jūsų vaikiukai šneka, žaidžia, vežime būna... Ale šian pas princesę dantį prasikalusį aptikau bigsmile.gif
Nu ko norėt iš vaiko, kai tik diegliai į pabaigą ėjo, tai dantys į trasą išėjo. doh.gif
Na ką, šoksim toliau ax.gif

QUOTE(cavalli @ 2008 08 25, 20:30)
Faina mergaiciuke 4u.gif Kiek laiko buvo tai karalaitei ten, kur plaukioja? ax.gif Mano pazistama 2 men. kudikeli juroj ismaude, sakau, nu ir drasi tu thumbup.gif As bijociau savo pupa kist i jura unsure.gif

ačiū.3 mėnesiai jai tądien suėjo. Namie vonioj nardom, tai ir ežeran įgrūdau. Nesipriešino ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
prsijungsiu ir as,
kvaki, grazi mergyte auga, ir jus saunuoles, didelej vonioj maudotes... man atrodo kad nepatogu pasilenkus buti...

ir su pirmu dantuku 4u.gif kantrybes.
Atsakyti
sveikutes Kvaki su pirmu dantuku jus 4u.gif noriu jusu patarimo kazin kas geriau nuo issutimo vasara per karscius nebuvom issute o dabar tai doh.gif ir nesuprantu nuo ko nei pampersu nepakeitem tepu sudokremu bet nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 08 27, 12:31)
sveikutes Kvaki su pirmu dantuku jus 4u.gif noriu jusu patarimo kazin kas geriau nuo issutimo vasara per karscius nebuvom issute o dabar tai doh.gif ir nesuprantu nuo ko nei pampersu nepakeitem tepu sudokremu bet nieko gero schmoll.gif

O Bepantenu (roziniu) nebandet tept? Man jis toks geras daiktas atrodo, nuo visokio bieso ax.gif Sudokrema turim ir mes, bet man jis nelabai, tik balta oda palieka ir tiek doh.gif Bepantenas geriau man zymiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 08 27, 11:31)

Pas mus irgi per karščius nešuto, o dabar pradėjo. Bet mes pampius pakeitėm, tai juos kaltinu. Tepam ir sdokremu ir bepantenu ir oro vonias darom.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 08 27, 20:18)
Pas mus irgi per karščius nešuto, o dabar pradėjo. Bet mes pampius pakeitėm, tai juos kaltinu. Tepam ir sdokremu ir bepantenu ir oro vonias darom.

Ir mes ir oro vonias darom ir pampersiuka daznai keiciu pries kiekviena keitima apiplaunu nezinau nei ka daryt doh.gif o kokias jus sauskelnes naudojat
Atsakyti
Mes naudojam Pampers 4u.gif Ir su pirmu vaikuciu sitas naudojom,labai mums jos patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 08 27, 21:27)
Ir mes ir oro vonias darom ir pampersiuka daznai keiciu pries kiekviena keitima apiplaunu nezinau nei ka daryt doh.gif o kokias jus sauskelnes naudojat

Dabar maximinius dejau, ir netiko, nors vyresnėlis ant jų puikiai užaugo. O princesei geriausia tiko hugies ir libero.
Atsakyti
as tai is pradziu huggies dejau, poto tevas is vokietijos visokiu vokisku priveze, tai visi tiko, bet perejom ant pampers aktiv fit, ten tokios skylutes yra kur sugeria kaki, tai labai mums jos patinka thumbup.gif

o kokiais misinukais mamaytes maitinat?

as cia sm visokiu baisybiu apie juos prisiskaiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 28, 19:37)

Mes valgom Nestle NAN 1HA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 28, 18:37)

Su MP kol kas išsiverčiam ax.gif