QUOTE(Akasha @ 2008 09 04, 11:01)
Tai as jau ir nebemaitinu, tai visai baisu...... O su prezervatyvais, man taip nepatikima.....

Kaip mamytes saugojates??? Kontraceptiniu gerti nenoriu, nes man nuo ju svoris auga... Ka tokiu atveju daryti???? Gal kas ka patarsite??? Beje dar toks klausimas iskilo ar visos jau buvote pas ginekologus nuejusios?? As niekaip neprisiruosiu..
visu pirma, tai kad mums ir aktuali si tema, bet galim nuo admin gaut pastabu, del ne vietoj pletojamos temos (juk cia apie vaikucius nuo 0 iki 1 metu, o ne saugojimasi nuo pastojimo...)
as pas ginekologe buvau 6 sav po gimdymo, o daugiau taip pat neprisiruosiu, bet butent su ja reikia konsultuotis kokiu budu saugotis, manau patars spirale. as tai, kai baigsiu maitinti gersiu kontraceptines
o dabar apie leliuka. maitinu tik ryte ir vakare, bet kiek jis ten patraukia, kelis lasus, uztat skambinau klaust gydytojos, sako tempk bent iki 4 menesiu, kad ir po kelis lasus, o iki 4 men sake jokio papildomo maisto tikrai nereikia
mano kleckas 6500 dabar sveria tai jau jauciasi kai reikia panesiot
man nuo antradienio mokslai prasidejo, reikes kursinius rasyt, rimtus referatus, konferencijas daryt, tai neisivaizduoju kaip viska suspesiu, taip gaila buna maziuka palikt, kai isvaziuoju i paskaitas
zadejau pradet sportuot, bet kur tau...dabar jau niekas netrukdo, bet vis neatrandu nei noro, nei laiko
o jum mamytes kaip sekasi tobulint formas?
tiesa nusipirkau liekninamaji krema - tikiuosi stebuklo