Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

tas pleiskanytes labai gerai nusukuot su tokiom vaistinese vadinamom utelinem sukytem (labai labai smulkios), as ir vyresneliui savo nusukavau ir mazylei tuos laimes marshkinelius smile.gif jokiu kremu nereikia, nes visa galvyte buvo padengta 4u.gif

mes 3men sverem 7500g, pakelt irgi yra ka.... smile.gif

surdokremas tai ne stebuklas, man bepanthenas patinka labiau, nzn kodel bet rezultatai geriau matosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigite: 01 rugsėjo 2008 - 11:49
kaip mamukai gyvena? kaip smegeniniu busena - 3-4-5 men po gimdymo? ar prisimenat dar pati gimdymo procesa? as kazhkuria nakti sapnavau jau kad trecia varau gimdyt, o mazylei pieniuko nepalikau nutraukus, vyresnelis is darzelio nepaimtas, tai kaip apsidziaugiau prabudus kad tik SAPNAVAU smile.gif, bet labai jau tikrovishkai viskas atrode smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigite @ 2008 09 03, 07:47)
kaip mamukai gyvena? kaip smegeniniu busena - 3-4-5 men po gimdymo? ar prisimenat dar pati gimdymo procesa? as kazhkuria nakti sapnavau jau kad trecia varau gimdyt, o mazylei pieniuko nepalikau nutraukus, vyresnelis is darzelio nepaimtas, tai kaip apsidziaugiau prabudus kad tik SAPNAVAU smile.gif, bet labai jau tikrovishkai viskas atrode smile.gif doh.gif

Niuir sapnai pas tave dzigite smile.gif thumbup.gif
As tai labiausiai bijau, kad tik nepastociau, nes tikrai treciam vaikui nepasiryzusi schmoll.gif Nors ir saugojames su vyru, bet vistiek bijau doh.gif
Pati gimdyma dar kaip ir prisimenu, bet jau skausmai pamirsi......
Kadangi mergyte mano rami, tai ir smegeneles nepavargusios nuo vaiko, tiksiaip visokiu problemu turejau, tai jauciu, kad biski issiblaskiusi darausi.....
Pas vyra su darbu dideles problemos buvo.... Isejo is darbo su dideliais triuksmais, ir darboviete sugebejo 3000LT nusukti ir nesumoketi..... Tai kolkas darbo inspekcija ant ju uzsiundziau, o po to jauciu jei nemokes reikes dar ir bilinetis... cia tikriausiai tik lietuvoje tokiu bajeriu gali buti doh.gif
Atsakyti
del pastojimo tai visoms tas pats, labai imlus organizmas naujai gyvybei blush2.gif , uzhtai ir reikia saugotis BUTINAI, kad vel nebutu taip greitai nestuke.gif
mane ish kliniku kaip ishleido, sako mitas tas kad jei maitini - nepastosi, dar greiciau pastosi sako ir nejausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai as jau ir nebemaitinu, tai visai baisu...... O su prezervatyvais, man taip nepatikima..... doh.gif Kaip mamytes saugojates??? Kontraceptiniu gerti nenoriu, nes man nuo ju svoris auga... Ka tokiu atveju daryti???? Gal kas ka patarsite??? Beje dar toks klausimas iskilo ar visos jau buvote pas ginekologus nuejusios?? As niekaip neprisiruosiu.. doh.gif
Atsakyti
as nebuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 09 04, 11:01)
Tai as jau ir nebemaitinu, tai visai baisu...... O su prezervatyvais, man taip nepatikima.....  doh.gif  Kaip mamytes saugojates??? Kontraceptiniu gerti nenoriu, nes man nuo ju svoris auga... Ka tokiu atveju daryti???? Gal kas ka patarsite??? Beje dar toks klausimas iskilo ar visos jau buvote pas ginekologus nuejusios?? As niekaip neprisiruosiu.. doh.gif

visu pirma, tai kad mums ir aktuali si tema, bet galim nuo admin gaut pastabu, del ne vietoj pletojamos temos (juk cia apie vaikucius nuo 0 iki 1 metu, o ne saugojimasi nuo pastojimo...)
as pas ginekologe buvau 6 sav po gimdymo, o daugiau taip pat neprisiruosiu, bet butent su ja reikia konsultuotis kokiu budu saugotis, manau patars spirale. as tai, kai baigsiu maitinti gersiu kontraceptines ax.gif

o dabar apie leliuka. maitinu tik ryte ir vakare, bet kiek jis ten patraukia, kelis lasus, uztat skambinau klaust gydytojos, sako tempk bent iki 4 menesiu, kad ir po kelis lasus, o iki 4 men sake jokio papildomo maisto tikrai nereikia schmoll.gif

mano kleckas 6500 dabar sveria tai jau jauciasi kai reikia panesiot ax.gif
man nuo antradienio mokslai prasidejo, reikes kursinius rasyt, rimtus referatus, konferencijas daryt, tai neisivaizduoju kaip viska suspesiu, taip gaila buna maziuka palikt, kai isvaziuoju i paskaitas verysad.gif

zadejau pradet sportuot, bet kur tau...dabar jau niekas netrukdo, bet vis neatrandu nei noro, nei laiko verysad.gif verysad.gif verysad.gif
o jum mamytes kaip sekasi tobulint formas? g.gif
tiesa nusipirkau liekninamaji krema - tikiuosi stebuklo lotuliukas.gif
Atsakyti

man nuo antradienio mokslai prasidejo, reikes kursinius rasyt, rimtus referatus, konferencijas daryt, tai neisivaizduoju kaip viska suspesiu, taip gaila buna maziuka palikt, kai isvaziuoju i paskaitas verysad.gif

zadejau pradet sportuot, bet kur tau...dabar jau niekas netrukdo, bet vis neatrandu nei noro, nei laiko verysad.gif verysad.gif verysad.gif
o jum mamytes kaip sekasi tobulint formas? g.gif
tiesa nusipirkau liekninamaji krema - tikiuosi stebuklo lotuliukas.gif
[/quote]

as tai del vaiko ir mokslus atidejau metams. kazkaip nesinorejo mazo palikti, nors ir kelioms valandoms, kai pati maitini. o ir laiko visai nebuvo jokiai kitai veiklai. na gal ir buvo, bet kai naktimis keldavaisi kas tris val, po to vaiksciodavai kaip zombis, vakare vos sulaukdavai 20h, ir i lova kartu su maze. o kai jau metai bus, tikiuosi tada lengviau bus.
del sportavimo, tai schmoll.gif . kazkaip dar neatejo tas noras, nors as niekad nesportavau (sporto klube lankiausi tik 1men tongue.gif ). tingine esu 4u.gif
Atsakyti
Na su sportu tai cia tikriausiai visoms taip.... Niekaip neatsiranda nei noro, nei laiko... As irgi nemegeja sportuoti, tai niekaip ir neprisiverciu.... o formos po truputi atsigauna.... tik tas svorio kritimas, ko pasekoje, oda minksta ir kabanti.... doh.gif blink.gif niu taip nefaina..... Labai noreciau i masazus, bet pinigeliu gaila.... atrodo geriau vaikuciui ka geresnio nupirkti rolleyes.gif
Atsakyti
prikele mane mano kleckai shian anksti, tai norejau pasigirt kad galutinai svoris atsigavo kaip priesh neshtuma - 56kg, o pilvo oda susitrauke ir sutvirtejo be jokiu stangrinamuju kremu - tik pora kartu i savaite su jogurto - sviezios (ne isgertos dar) maltos kavos itrinimais dushe - tiesa, po dusho itrinu drekinamuoju kremu ir dar po namus grybauju su elastiniu dirzu iki vakaro, skirtu nugarai prilaikyt, bet man jis gerai pilvo tonusa prilaiko drinks_cheers.gif

kaimyne lauke sutikau vakar, tai juoktis pradejo, kai pamate mazyle, sako kiba isivaikinai, kad nemaciau nestuke.gif ir shiaip nepanashi kad po gimdymo buciau, kaip sawsainis buvau, tai ir likau tokia thumbup.gif
Atsakyti
LABUKAS VISOMS, kur dinge, kam mokslai, kam darbai?

norejau paklaust, kaip mazyliai reaguoja i vit D vandenini ir aliejini tirpalus?
man nuo vandeninio ziauriai atpila, o aliejinis puse velnio visa.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigite @ 2008 09 11, 08:09)
LABUKAS VISOMS, kur dinge, kam mokslai, kam darbai?

norejau paklaust, kaip mazyliai reaguoja i vit D vandenini ir aliejini tirpalus?
man nuo vandeninio ziauriai atpila, o aliejinis puse velnio visa.... g.gif

labas labas drinks_cheers.gif
tikrai visos kazkur dinge g.gif
manau tau visos uzpavydejo del figuros, tai ir neberaso lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai bent jau man mokslai kai prasidejo, tai lakstau po visa kauna skersai isilgai kasdien doh.gif su maziuku pabunu per diena tik kelias valandas, uztat kai gryztu, tai jis man sypsosi, pats mane kalbina wub.gif

del vit D, tai kai pradejau maitint tik misineliu, nutraukiau ji duot, nes maniau, kad bus per daug, bet daktare sake duot, tai vel pradejau. naudojam vandeninini, man anksciau irgi atpildavo, bet dabar viskas gerai, tik labai jau susiraukia, kai reikia nuryt doh.gif

cia biski ne i tema, bet arteja vestuviu metines, gal kas turi kokiu ideju, kaip atsvest? ax.gif
Atsakyti