Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su "Bauer"

Tokie kuponai galioja ne vieną sezoną. Aš turiu dviejų metų senumo , nepasinaudojau tuomet kelione.
Tai šiemet atsitiktinai kalbėjausi Su BAUER atstovais kitais klausimais ir užsiminiau, kad liko nepanaudota kelionė:sako važiuokit ,galima naudotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davinci: 16 kovo 2010 - 22:13
turiu du bilietus i turkija, bet negaliu vaziuot, tai dabar manau kam norsatiduot, bet bijau kad cia vienom nepatiko, kazkaip nesinori zmonem isiulyt bet ko
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 04 05, 12:42)
turiu du bilietus i turkija, bet negaliu vaziuot, tai dabar manau kam norsatiduot, bet bijau kad cia vienom nepatiko, kazkaip nesinori zmonem isiulyt bet ko

Oij, paimčiau su mielu noru bigsmile.gif Tik deja dabar negaliu važiuot, nes vaikus nėr kam palikt... unsure.gif
O šiaip, jei turit tuos sertifikatus, bet negalit važiuot dabar, tai pasilikit ateičiai, jei yra tikimybė, kad važiuotumėt. Mes važiavom su beveik 2 metų sertifikatais mirksiukas.gif
Atsakyti
As kaip tik dairausi 2 kelioniu i Turkija per Bauer, Vilnius. Gal kas turite nereikalingu? Ar pigiau atiduosite blush2.gif . Planuoju rudeniui.

Su Bauer buvau pernai Maltoje, Cirekawa (berods) rajone musu viesbutis buvo. Jeigu kas domina, AZ ar rasykit cia, patarsiu. Buvo labai faina.

Siaip forume tikrai daug info, bet del Gozo patarciau vykti su Bauer. Atstumai ten nerealus, transportas 1 autobusas per valanda. Nusikankinom, pavargom ir isalkom kaip ciuciukai kol apziurejom tik keleta objektu, nes jie kaip tycia skirtingose salos pusese. O kas vyko su Bauer, tai autobusu visus veze ir zymiai greiciau gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElePran: 25 balandžio 2010 - 18:57
Balandžio mėn. buvau su "Bauer" Kipre. Atsiliepimai tik labai geri, tiek apie organizavimą, tiek apie patį Kiprą. Gal tik ekskursijos (Kipro viduje) per jų firmą brangokos, tačiau, be problemų galima ir ne per juos pirkti ir keliauti savo ruožtu, gaunasi pigiau, o ir pasiūla yra nemaža.
Tikrai važiuosiu ten dar kartą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2010 04 25, 18:53)
As kaip tik dairausi 2 kelioniu i Turkija per Bauer, Vilnius. Gal kas turite nereikalingu? Ar pigiau atiduosite  blush2.gif . Planuoju rudeniui.

o tai ka gali ir kiti asmenys ta kelione pasinaudot, nesupratau? g.gif
Atsakyti
Turiu galimybe vykti su Baueriu i Turkija.Ten poilsiavau 2k. Buvau Kemere ir Alanijoje. Kiek mazdaug kainuoja kelione? Koks lektuvas,skaiciau,kad prastas. Ar ne pigiau rudeni vykti su kelioniu agenturom?
Atsakyti
jie labai brangiai uz lektuvo bilietus ima. lektuvas nei geras nei blogas "vaisino" sumustiniais, kava, sultimis. o be to vezioja po brangias aukso, odos parduotuves. man gaila to laiko kai nuveze i tas parduotuves, o mums visai ju nereikia ir turejom aplink trintis ir laukti kol toliau vaziiuosim... tai nera laimeta kelione, nes uz viska susimoki, tik jie taip pateikia. pliusas yra tas kad daugiau zmoniu susigundo keliauti, o tai nera blogai smile.gif
Atsakyti
Susiskambinau su atstovais. Kaina 900Lt. Laikas 10.27. Atseit viskas uzimta.Gal nuo kito galo pradeda surasineti. Isgyre gera ora tuo metu,pasigyre,kad pati turi ten buta. Zodziu viskas aisku-dekui, soti tokia kelione. As dar pinigus moku skaiciuoti. Nuosirdus aciu Madeinai uz informacija. O kas nori keliauti, gali del to popieriuko su manim susisiekti. cool.gif

Iki kada ves i Malta? Man prezentacijoje minejo, kad daugiau i Malta kelioniu nebeduos. Idomu ar is anksciau jos galioja.
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 08 02, 16:10)
Iki kada ves i Malta?  Man prezentacijoje minejo, kad daugiau i Malta kelioniu nebeduos. Idomu ar is anksciau jos galioja.

Tai, kad Maltą pakeitė Kipras, tai supratau, kad į Maltą jau kelionių nebebus 4u.gif
Atsakyti
Laba:)

Sakykit o kiek reikejo primoketi Bauer vaziuojant i Malta (turiu omeny zmogui)?
Atsakyti
Spalio mėn Bauer sako nebeturi laisvų vietų. Tik lapkričiui.
Jei kas atsisakytų kelionės .... juk gyvenime visaip pasitaiko,
gal parašytumėte.
Sertifikatus turime .
Gal pavyktų mums į laisvas vietikes patekti . ax.gif
Reikia 2 vietų.
4u.gif
Atsakyti