Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su "Bauer"

Jeigu kas laimejote kelione su Bauer i Turkija kovo menesiui ir nenoretu ja pasinaudoti, prasome informuokite, mane tai domintu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad nuo pavasario bus kelionės į Italija.. (su Bauer) Gal ka žinote ? Suintrigavo.. ax.gif
Atsakyti
Kelionė į Kretą patiko.
Pasisekė , kad buvo geras oras.
Nes ten kai užeina vėjai ir lietūs-tai būtų labai ne kas.
O mes ir maudėmės ,nes buvo saulėtų dienų.

MALIA
user posted image

Agios Nikolajos
user posted image

KNOSAS
user posted image

Paliani vienuolynas
user posted image

MATALA
user posted image

Spinalongoje
user posted image
Atsakyti
Gal kas galite patrarti, turiu pasirinktinai dvi keliones per Bauer i Kreta, Kipra, Turkija, Malta ar Italija nezinau kur skristi g.gif Ir dar klausimas gal kas keliavo su vaiku, kaip vaikui viska atskirai reikia uzsakyti, vaikui 6 metai 4u.gif
Atsakyti
o blush2.gif as galvojau, kad tos keliones yra nemokamai, pasirodo dar reikia susimoketi, tada - tai ne laimejimas schmoll.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Tai kelioniu pardavimas /pirkimas , kaip is agenturos - vadinkime daiktus savais vardais!
Net nezinau , ar dar LT yra bent kas , kuris nebuvo "laimejes" tokiu "prizu" doh.gif ( is mano pazystamu rato kokie 30 turejo panasius "laimejimus": vieni pirko ir vaziavo , kiti krizeno is tokio laimejimo !!!!!)
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 10 14, 22:05)
Turiu ir parduodu kelijone su Bauer, paserinkt is Turkija,Kreta, Kipras. Ira galemibe pirkt antra kelijone jai is ju nupirksiu bet ka .

kad būtų du sertifikatai būt gerai, bet vienu kaži ar kas susidomės. g.gif
Papildyta:
kiti krizeno is tokio laimejimo !!!!!)

juoktis sveika! tongue.gif
o vykti į kelionę , kai apmokamas 4 ar 5 žvaigždučių viešbutis -malonu. ax.gif
Atsakyti
kaskaip labai daug laimetoju baueri tame tarpe ir as
sake savo laimejimo niekam atiduoti, nei dovanoti negaliu, blink.gif jis skirtas tik man
norint gauti antra bilieta as turiu pirkti nebetka o uz 1000lt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskexxx: 13 sausio 2011 - 05:20
Turiu 1 Bauer kelialapį į Turkiją arba Maltą pavasariui, galiu perleist

daugiau informacijos: http://www.bauer.lt/....php/pageid/550

Atsakyti
QUOTE(braskexxx @ 2011 01 13, 06:16)
kaskaip labai daug laimetoju baueri tame tarpe ir as
sake savo laimejimo niekam atiduoti, nei dovanoti negaliu,  blink.gif  jis skirtas tik man
norint gauti antra bilieta as turiu pirkti nebetka o uz 1000lt  blush2.gif

ir dar kai laimejau taip suvaidino kad nustebo kad kelione isitraukiau doh.gif
Atsakyti
turiu du bauer bilietus i kipra, turkija. gal kas susidomes
Atsakyti
sveiki, gal kas vykote i Turkija rudeni, papasakokite, kaip ten su tais viesbuciais, kiek naktu kuriame miegojote, kokiuose viesbuciuose apgyvendino, ar buvo galimybe viesbutyje primoketi, kad gauti AL paketa?Ar patiko ekskursijos?
Mes vyksime balandzio 13, noretume kuo daugiau informacijos bigsmile.gif
Atsakyti