Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su "Bauer"

QUOTE(KYM @ 2007 11 20, 11:40)
aga, pasirodo, su vienu bilietu tikrai du zmogiukai gali.. mes laimejom du bilietus ir dar du zmogiukus pasiimsim. tai tiem zmogiukams gausis po 100 lt brangiau nei mums... cia including vakarienes visiems.. manau, bus saunu.. parasysiu atsiliepimus, kai grisim (bet planuojam tik kitam rudeniui, tai iki to laiko gal sviezesniu keliaujanciu atsiliepimu bus  mirksiukas.gif )

bus bus smile.gif
mes gruodžio 4 jau keliam sparnus, taip laukiau, bet pažiūrėjau į orų prognozes, tai žada blogą orą tą savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 25, 14:19)
Nu nu, vien jau dėl nemokamo kokteilio verta vykt, ane?  lotuliukas.gif
Nežinau nežinau - žiūrėjau laidą apie Maltą, tai ją kolkas lenkia Kreta su Maljorka, o ten tikrai pigiau nuskrisit, štai pvz aš 10 dienų už 904 lt skridau į Kretą tongue.gif

o jei į Kretą nenori? pasaulyja labai daug šalių, ne tik Kreta, Tunisas ar Kroatija...ar verta vykti tik ten, kur paskutinę minutę pigiau išmeta kas nors ką nors?

QUOTE(Smurka @ 2007 08 01, 07:54)
Galima ir į Maltą. Tik reikia keloinę tokią planuot ne prieš dvi savaites, o prieš kelis mėnesius. Tada prasisuksi pigiau, nei su tariamus laimėjimus dalijančiu Baueriu. Iš savo patirties sakau - žiaurius pinigus jie plėšia, labai žiaurius. Kartais jų priedas prie "laimėtos" kelionės gerokai viršija net Novaturo ar Tezturo paskutinės minutės pasiūlymus doh.gif

bet nevisada gali (ir nori) kelionę planuoti prieš savaitę/dvi ar sėdėdamas kokiam nors aerouoste g.gif Pagarba amžiniems turistams ar dėl savaitės pigiam viešbuty kąsnį nuo burnos atitraukiantiems studentams, bet ne visi keliautojai vienodi ir nėra visiems tinkančio poilsio. Ir ne viskas į pigumą susiveda, įtakos turi ir šeimos planai, ir individualūs norai, ir atostogų laiko suderinimo galimybės darbe, ir t.t.

QUOTE(inguzas @ 2007 11 20, 09:05)
Ir tas kas čia arčiausiai rėkė, kad tai apgaulė, tegul pabando nukeliauti į Maltą už tokią sumą, vargu ar pavyks, o jeigu ir pavyks ar gaus tą patį ką kiti...
Lengva rėkti kai esi jaunas gali iš anksto daug ką planuoti, negalvoti apie vaikus ir darbus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif būtent. Pirmiausia, būtų smagu, kad parašytų tie, kurie buvo ir matė, o ne tie, kurie kažką kažkur girdėjo, bet už tai turi savo kategoriškai rėksmingą nuomonę.
Antra, kelionių pirkimas ir planavimas labai individualus. Aš pvz., tikrai nenoriu pati organizuotis kelionių, ieškodama keliais šimtais pigesnio varianto, tegu tai daro profesionalai, tol kol aš užsiėmusi savo darbais. O kai ilsėsiuos, tai norėsiu tai ir daryti, o ne rūpintis organizaciniais klausimais ar ieškoti kur pigiau kokį užkandį ar suvenyrą nusipirkti. Nesakau, kad būtina permokėti, bet didesnę dalį informacijos gauni, pats pasirenki ko nori, ko tau nereikia, kas domina šalyje, o kas ne, tenkina siūlomos sąlygos ar ne.. Ir manau, kad kito žmogaus pasirinkimo smerkti negalima, čia kiekvieno reikalas kur ir kaip atostogauti mirksiukas.gif
O dėl Bauerio, tai gerus atsiliepimus girdėjau jau ne iš vieno žmogaus ax.gif
Atsakyti
O aš labai supykusi ir net mastau kaip čia toliau pasielgti? g.gif Vakar įsodinom mamą į lėktuvą-išleidom į Maltą (į vadinamą laimėtą kelionę per Bauer) doh.gif .Šiandien skambinau ir tikėjausi išgirsti pakilią nuotaiką ir tik geras emocijas,o išgirdau-"jaučiamės konkrečiai išdūrtos".Tiek žadėjo,kad bus 4 žvaigždučių viešbutis,nuostabus poilsis,o įkišo į labai prastą viešbutį,kur net kambaryje arbatinuko nėra ir p.n.Vien dėlto pikta.Tyčiojasi iš žmonių ir tiek.Negana to,dar oras labai prastas-lyja,didelis vėjas.Tai tokios pirmos žinios.Tikiuosi,kad rytoj išgirsiu linksmesnį jos balsą.Turėsiu daugiau žinių,parašysiu.
Atsakyti
Nemanau, kad arbatinukas - tai brangaus viešbučio ženklas... Visose šalyse skirtinga tvarka. Geram viešbuty kavą užsisakinėti reikia, o ne pačiam virtis... (Tai mano nuomonė, žinoma) O gerai visko neišsiaiškinus, geriau ir nevažiuot. O jei įtari, kad gali apgaut - diktofoną į kišenę ir smulkiai visas sąlygas išklausinėji... mirksiukas.gif
Todėl niekur ir neskubam...
Atsakyti
Žinoma,kad ne arbatinuke esmė.Tiesiog ir norėjau pasakyti,kad laimėjusi vadinamą kelionę reikia viską smulkiai susižinoti,nepasitikėti vien jų žodžiais.Dabar esu tikra,kad labiau apsimoka patiems važiuoti.
Atsakyti
Na mes vakar grįžom iš kelionės, galima vadinti laimėtos, nelaimėtos, bet kelionė yra nereali...

Nepamenu kam čia buvo prastas viešbutis, man viešbutis buvo nerealus, atitiko visas žvaogždutes ir pan... bigsmile.gif

QUOTE(Smurka @ 2007 12 12, 12:41)
Na, kelionės apskritai yra nerealus dalykas, tuo niekas net neabejoja ir ginčytis nepradėsim biggrin.gif Ginčas čia vyksta apie tai, kas yra laimėta kelionė, o kas tiesiog smegenų pudrinimo būdu parduota

AŠ tai manau, kad baueris rado neužpildytą nišą, kadangi su mumis vyko didžioi dalis vyresnio amžiaus žmonių, tai manau čia yra būdas ištraukti uos iš namų, o kadangi dar viskas sukramtyta ir įdėta į burną, ta kodėl tuom nepasinaudoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2007 11 07, 14:45)
Buvau vakar tik gryzom  thumbup.gif  thumbup.gif
Man laaaaaaaabai patiko.Taip dabar ten nesezonas,bet viesbutis pilnas vokieciu ir oro tem.25-23 tikrai silta  thumbup.gif vanduo 25 silumos.
Per prievarta gi nieko nevaro nenori neskrendi  schmoll.gif Tikrai mumis buvo pasirupinta  thumbup.gif Zinoma  galima nuskristi ir pigiau i Malta,bet tai jau nebus tiesioginis skrydis ir nemanau, kad viesbuti 4*
Neskaitau,kad tai laimejimas nors mes nieko ir nepirkom is ju  tongue.gif bet pasiulimas nuskristi i Malta mum buvo puikus. thumbup.gif  thumbup.gif Esu pailsejus ir patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image

Šiandien ir mes su vyru laimėjom tą BAUER kelionę į maltą 2 asmenims. Bauer užmoka už viešbutį ir pusryčius 7 d. Matau, kad jau yra buvusių toj kelionėj, gal galėtumėt plačiau papasakot?
Šiemet jau poilsiavom Egipte, Turkijoj ir Kanaruose, Tenerifės saloj. Galvoju, gal toj Maltoj nieko naujo nerasim? Žinoma, būtų įdomu pamatyt dar nematytą šalį, bet labai norėčiau sulaukt atsiliepimų jau ten poilsiavusių.
Iš anksto dėkoju ir laukiu smile.gif
Atsakyti
[quote=Lelija33,2008 01 10, 12:29]
Ar yra besiruošiančių kelionei ar tik ką grįžusių?

Jei galimybės leidžia tikrai važiuok 4u.gif nemanau kad gailėsies.Svarbu nuodugniai isiaiškint KĄ gausi už sumokėtus pinigus.
Pati važiavau su Baueriais į Turkiją ir nenusivyliau.Na ir kas kad sumokėjom panašiai tiek kiek ir kelionių agentūrose.Bet viešbučių lygis visai kitoks, nei kur veža lietuvių turizmo agentūros.
Bauerio sąvininkas be to, kad užsiima tam tikrų produktų pardavimu, turi taip pat viešbučių tinklą Turkijoje ir Maltoje. Bet jie skirti pagringde vokiečiu turistams, ir iš mūsų agentūrų į juos nepakliūsi.Žinoma jis kaip gabus verslininkas, kad viešbučiai nesezono metu neneštu didelių nuostolių daro "laimėtus pasiūlymus" rytų rinkai.Na ir kas? Bet sezono metu ten pakliūti šansu būtu mažai.O saulės man spalio mėnesį užteko.
Tereikia nusipirkti pilną paslaugos paketą, kad nebūtu galimu nesusipratimu.Mes damokėjom už "all", vėliau nereikėjo kelti triukšmo dėl gėrimų vakarienės metu ar kad nėra pietų.Lietuvių bėda ta, kad norim gerai ir veltui. doh.gif Taip nebūna...Mūsu važiavo taip pat garbaus amžiaus publika, kuri vėliau "triukšmavo".Jei gaili pinigų, tai kokios gali būti pretenzijos?
O vien tai, jog pirkai Bauer gaminį, firmos neipareigoja dalint veltui kažką..Čia ne maxima-perki vieną gauni du.Gerai isigilinus NIEKUR veltui nieko nedalina...
Gal permokėjom už ekskursijų paketą kelionės organizatoriams.Bet jei būtume išanksto domėjesi ekskursijų programa, manau daug dalyku liktu nepamatytu.Nes autobuse praleisdavom VISĄ DIENĄ.Tuomet labai gailėjomės, kad prie baseino lieka labai mažai laiko, o dabar džiaugiuosi, kad daug aplankyta. Mes turėjom puikius vakarus ir pašėlusias naktis, praleistus viešbučių baruose ir diskotekose.
Svarbu neturėt DIDELIŲ LŪKESČIŲ. Ir atmesti sąmprata "veltui", tuomet poilsio sau tikrai nesugadinsit.

Atsakyti
Labai ačiū Ciklomenai už nuomonę thumbup.gif Mes su vyru lėksim į Maltą balandžio pabaigoj, jau nusipirkom tą kelionę iš bauer. O kokių nors ypatingų lūkesčių ar nuostatų neturiu. Pernai aplankėm Egiptą, Turkiją ir Kanarų salas. Žinau, kad už gerą poilsį ir tikrą komfortą reikia ir gerus pinigus mokėti. Taip ir turi būti, man keista, kai žmonės nori gauti kažką ypatingo, patys neinvestavę. Į Maltą važiuosime dviese su vyru, bet kovo vidury norėtumėm padaryt staigmeną vaikams - kokią nors malonią kelionę ten, kur šilta. Ciklomena, kalbėjai apie Kretą, Graikiją... Gal žinai, kokie ten orai kovą? O kaip Tunisas?
Lauksiu patarimų...
Atsakyti
Nu čia prajuokino mane dėl arbatinukų doh.gif lotuliukas.gif Kiek esu buvusi 5 žv. viešbučiuose, tai niekur kambariuose nebuvo arbatinukų lotuliukas.gif Eini į kafetką ir paimi kavos lotuliukas.gif

MAno tėvai laimėjo į Turkiją iš Bauer, tai dabar renkuosi info, kiek reikės primokėti ir tt, gal ir aš susigundysiu kartu su jais važiuoti. Skaičiau, kad turint 2 bilietus, dar galima 2 dasipirkti, gal galima apie tai plačiau?
Ačiū 4u.gif

P.S. kokius viešbučius jie siūlo Turkijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 15 vasario 2008 - 12:12

Dėl viešbučių pasiklausk pačiose Baueriuose, tuomet susirinksi info.Kai aš važiavau buvo http://www.veraparadiso.com/ Beleke, o Kemere Royal Resort. Pastarasis kiek prastesnis. Šitų viešbučių lietuvių turizmo agentūros nesiūlo.O kaip dabar yra nežinau. Pigiau neišeis nei iš turizmo agentūros. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,vakar gryzau is keliones i Malta.Labai sunku skaityti kaip zmones raso neteisybe apie keliones su baueriu.Esam buve Turkijoj,kadangi buvau prisiskaicius labai blogu atsiliepimu,ilgai dvejojom,bet kai nuskridom,visos abejones dingo.Buvom labai patenkinti ir viesbuciais ir maistu ir bauer atstovu demesiu.Todel uzsisakem kelione i Malta.Ir jei kas nors dvejojat,tai visai be reikalo...nuostabus vaizdai,ispudziai super...Tik kas blogai,tai nuo maisto ytariu svorio priaugau blush2.gif Ka zadejo,viska gavom ... thumbup.gif
Atsakyti