QUOTE(Makalius @ 2007 07 25, 14:19)
Nu nu, vien jau dėl nemokamo kokteilio verta vykt, ane?

Nežinau nežinau - žiūrėjau laidą apie Maltą, tai ją kolkas lenkia Kreta su Maljorka, o ten tikrai pigiau nuskrisit, štai pvz aš 10 dienų už 904 lt skridau į Kretą
o jei į Kretą nenori? pasaulyja labai daug šalių, ne tik Kreta, Tunisas ar Kroatija...ar verta vykti tik ten, kur paskutinę minutę pigiau išmeta kas nors ką nors?
QUOTE(Smurka @ 2007 08 01, 07:54)
Galima ir į Maltą. Tik reikia keloinę tokią planuot ne prieš dvi savaites, o prieš kelis mėnesius. Tada prasisuksi pigiau, nei su tariamus laimėjimus dalijančiu Baueriu. Iš savo patirties sakau - žiaurius pinigus jie plėšia, labai žiaurius. Kartais jų priedas prie "laimėtos" kelionės gerokai viršija net Novaturo ar Tezturo paskutinės minutės pasiūlymus
bet nevisada gali (ir nori) kelionę planuoti prieš savaitę/dvi ar sėdėdamas kokiam nors aerouoste

Pagarba amžiniems turistams ar dėl savaitės pigiam viešbuty kąsnį nuo burnos atitraukiantiems studentams, bet ne visi keliautojai vienodi ir nėra visiems tinkančio poilsio. Ir ne viskas į pigumą susiveda, įtakos turi ir šeimos planai, ir individualūs norai, ir atostogų laiko suderinimo galimybės darbe, ir t.t.
QUOTE(inguzas @ 2007 11 20, 09:05)
Ir tas kas čia arčiausiai rėkė, kad tai apgaulė, tegul pabando nukeliauti į Maltą už tokią sumą, vargu ar pavyks, o jeigu ir pavyks ar gaus tą patį ką kiti...
Lengva rėkti kai esi jaunas gali iš anksto daug ką planuoti, negalvoti apie vaikus ir darbus

būtent. Pirmiausia, būtų smagu, kad parašytų tie, kurie buvo ir matė, o ne tie, kurie kažką kažkur girdėjo, bet už tai turi savo kategoriškai rėksmingą nuomonę.
Antra, kelionių pirkimas ir planavimas labai individualus. Aš pvz., tikrai nenoriu pati organizuotis kelionių, ieškodama keliais šimtais pigesnio varianto, tegu tai daro profesionalai, tol kol aš užsiėmusi savo darbais. O kai ilsėsiuos, tai norėsiu tai ir daryti, o ne rūpintis organizaciniais klausimais ar ieškoti kur pigiau kokį užkandį ar suvenyrą nusipirkti. Nesakau, kad būtina permokėti, bet didesnę dalį informacijos gauni, pats pasirenki ko nori, ko tau nereikia, kas domina šalyje, o kas ne, tenkina siūlomos sąlygos ar ne.. Ir manau, kad kito žmogaus pasirinkimo smerkti negalima, čia kiekvieno reikalas kur ir kaip atostogauti
O dėl Bauerio, tai gerus atsiliepimus girdėjau jau ne iš vieno žmogaus