Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su "Bauer"

QUOTE(vilmavilk @ 2008 04 09, 16:07)
Sveikos,vakar gryzau is keliones i Malta.Labai sunku skaityti kaip zmones raso neteisybe apie keliones su baueriu.Esam buve Turkijoj,kadangi buvau prisiskaicius labai blogu atsiliepimu,ilgai dvejojom,bet kai nuskridom,visos abejones dingo.Buvom labai patenkinti ir viesbuciais ir maistu ir bauer atstovu demesiu.Todel uzsisakem kelione i Malta.Ir jei kas nors dvejojat,tai visai be reikalo...nuostabus vaizdai,ispudziai super...Tik kas blogai,tai nuo maisto ytariu svorio priaugau   blush2.gif  Ka zadejo,viska gavom ... thumbup.gif

Tikiu, kad viešbučiai neblogi, ir maistas, ir visa kita....Tik, kad deja, už "LAIMĖTĄ" kelionė reikia damokėti netgi daugiau, kiek perkant per agentūrą. O ten gali rinktis ir viešbutį, kokį tik nori, ir kelionės laiką normalų, o ne tada, kai dar ne sezonas pas juos...Mes turėjome į Turkiją nemažai bilietų, bet daugiau pasidomėję nusipirkome kelionę iš agentūros, ir gavosi keliais šimtais pigiau mūsų visai kompanijai (su išankstinio pirkimo nuolaidom) su MAI maitinimu, nerealiu viešbučiu ir geru kelionės laiku thumbup.gif

MAn tiesiog pikta ant "bauer", kad jie tai kiša kaip laimėtą kelionę, kai gaunasi brangiau nei nusipirkus normalioj kelionių agentūroj su visiška pasirinkimo laisve. Bet jie išsprogdinę akis tvirtina, kad tu, žmogeli, turi džiaugtis, kad laimėjai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 09 balandžio 2008 - 17:31
Sveiki, matau, čia Turkijos žinovai susirinkę, tai gal galėsite tada suteikti informacijos ir man... ax.gif rugsėjo gale keliaujame į Kemerą-Pamukalę-Beleką su Bauer firma. Gal kas esate su jais jau keliavę? Nežinau tik viešbučio, kuriame gyvensime Pamukalėje. Kiti bus Grand Ring Hotel ir Vera Lindita. Kokie atsiliepimai apie juos? Kadangi vykstame pirmą kartą, tai gal galite padėti susigaudyti, kas ten būna nemokama, o už ką reikia papildomai mokėti (čia kad žinotume, kaip pasiimamus pinigėlius planuoti). Beje, ten visur grynais mokama ar kortele? Gal ir kvaili klausimai, bet kelionėse esu žalia, pirmą kartą į užsienį važiuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2008 04 29, 17:31)
Sveiki, matau, čia Turkijos žinovai susirinkę, tai gal galėsite tada suteikti informacijos ir man...  ax.gif rugsėjo gale keliaujame į Kemerą-Pamukalę-Beleką su Bauer firma. Gal kas esate su jais jau keliavę? Nežinau tik viešbučio, kuriame gyvensime Pamukalėje. Kiti bus Grand Ring Hotel ir Vera Lindita. Kokie atsiliepimai apie juos? Kadangi vykstame pirmą kartą, tai gal galite padėti susigaudyti, kas ten būna nemokama, o už ką reikia papildomai mokėti (čia kad žinotume, kaip pasiimamus pinigėlius planuoti). Beje, ten visur grynais mokama ar kortele? Gal ir kvaili klausimai, bet kelionėse esu žalia, pirmą kartą į užsienį važiuoju  blush2.gif

2006 m. man pačiai teko keliauti į šią kelionę.Kadangi tai buvo pirma Bauerių kelionė, tai buvo įvairių nesklandumu.Kaip yra dabar nežinau gal viskas pasitaisė.Tuomet viską organizavo vadybininkė berods Aušra vardu.Tai buvo išdurti kaip akli katyčiai.Pradedant nuo to kad visi keliaiviai mokėjom ryškiai skirtingas kainas už tą patį paketą ( išaiškėjo vėliau kai susipažinom).Mums su vyru " nemokama" kelionė atsiejo 3100 su All inclusive. Būtent vėliau dėl All inclusive ir kilo įvairių nesusipratimu. Viešbučiouse gavom vaikiškas apyrankes.valgyt ir gert galėjom kiek norim, o alkoholio-ne. Nors kelis kartus tikslinomės pas vadybininkę dėl gėrimu ir visada buvo teigiamas atsakymas. O viešbutyje žiūrėjo akis išpūte ir nieko apie tai nežinojo. Iš visos grupės šia sistemą buvo pasiėme tik 8 žmonės, tai gidės tą reikaliuką tvarkė viešbutyje.Kemere gėrimų gavom, kitur ne. Pamukalėje viešbutis visiškai nepatiko, nes maisto net rinktis negalėjom. Buvo parodyta nuo kokių stalų galima valgyt, nuo kokių-ne. Kaip ir sedėt tik prie tam tikrų staliuku.Pats viešbutis nuobodybė, labai mažas.Tenykštis kontingentas nusene žydai-mat viešbutis Hotel Thermal skirtas gyditis purvu.Tai vienintelis jo privalumas, ką ir veikėm
user posted image
O šiap nepaisant visko kelionė labai patiko, daug pamatėm.
Tik negaišinkit dienos vadinamosioms "nemokamoms" ekskursijoms- apžvalginei po Kemero apylinkes .Nuveža prie paprasto skardžio pastovėt ir pasigrožėt kraštovaizdžių ir dar į karpių veisyklą , kur reikia valgyt už savus.
Ir gink dieve negaišinkit dienos "fabrikams" -odai, juvelyrikai ir t. t. Verčiau tas dienas mėgaukites viešbučio teikiamais malonumais.Nesusigundykit į Turkišką naktį. Tą dieną kai savo viešbutyje ji vyksta nemokamai jus nuveš į kitą viešbutį už pinigus.
Daug nesiplėsiu, bet ši kelionė apiplėšimas vidury baltos dienos.Nes ir už ekskursijas jie pliašia tokias kainas doh.gif kad savarankiškai išleistum daug mažiau.
Atsakyti
tai va. buvom nesenai tame "Bauer" kelioniu pristatyme ir susigundem nuvykt i Turkija... blush2.gif cia poilsine kelione i SURMELI... nu, i izmira skrydis... gal yra, kas irgi ten skris? gal net rugsejo 9 diena? o gal esat ten buve? blush2.gif

mums su vyru apie 4500 litu, 7 dienos
Papildyta:
na, gal ir nieko gero is to bauer, bet cia man tipo gimtadienio dovana... blush2.gif kai vyrui uzsiminiau, kad gal ne... jis pradejo bambet, kad tada isvis niekur ir nebeisvaziuosim, tai taip ir gavos blush2.gif netikiu, kad mes vieni tokie reklamu aukos blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi laimėjau šitą kelionę (spalio-lapkričio mėnesiui), dar neatsisakiau, bet manau, kad atsisakysiu. g.gif
Atsakyti
Mano drauge skrido su Bauer berods spalio gale i Turkije, lyg ir Kemera, nepamenu. Tai liko labai patenkinta viskuo, viesbuciu, maistu, ekskursijomis. Taip kad drasiai skriskit, oras buvo geras, sake siek tiek linojo viena diena o paskui saule, idege mergina, maudesi juroje ir t.t. Nusiskundimu jokiu neturejo, tik labai gerus ispudzius.

QUOTE(Makalius @ 2008 05 25, 22:11)
Ką gali žinot, juk kiek daug nepatenkintų buvo..... Pernai , pvz, SM Kelionių skyrelis nuo Bauer temų springo.

na apie kitus negaliu kalbeti, o drauge labai patenkinta buvo, iki siol man apie ta kelione kalba:) cia kaip kam gal ir ziurint ko tikisi. As pati nevaziuociau, bet jei kas nori ir vaziuoja, tai ju reikalas.
Atsakyti
čia man rodos geri žmonės bando perkalbėt nuo BAUER, persimest prie kitų - geresnių - pigesnių salygų. Ir į tą pačią Turkiją važiuot, tiesiog BAUER pavadinimą pakeičiant kokiu DELTA INTERSERVICE arba NOVATURU.
Atsakyti
as jokiu budu ir nesakau, kad as laimejau ax.gif nusipirkom ir tiek... nu kiek ziurejau, kad uz tokia kaina ir tokios kokybes viesbuty tai tikrai nera brangus variantas... labai gerai vien tas, kad reisas tiesioginis... o puses turkijos as nepamatyciau net jei pats ponas Dievas man kelione organizuotu-dukryte maza skris kartu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano tevai irgi buvo Turkijoj su Bauer spalio gale. Sumokejo nemazai, bet pamate irgi daug. ten labai gerai kad visos ekskursijos jau iskaiciuotos i kaina, tai manau tie kas nori ne tik pliaze guleti, bet dar ir kai ka pamatyti, tai tada verta vaziuoti. viesbuciais ir maitinimu irgi labai patenkinti buvo.
ziema ir as "islosiau" ta kelione, bet atsisakiau, nes ekskursiju nelabai megstu, man geriau pries saulyte pagulineti. manau kad, uz dvigubai mazesne kaina, galima tikrai rasti neblogu paskutines minutes pasiulymu.
Atsakyti
QUOTE(*geltona @ 2008 02 14, 15:11)
mane domintų Maltos variantas  ax.gif laukiu až  4u.gif

nu va laimejau ta kelione i Malta per baueri g.gif kas galit pasakyti kiek tiksliai kainuoja skridis, ir ar verta vaziuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 06 02, 16:02)
nu va laimejau ta kelione i Malta per baueri g.gif kas galit pasakyti kiek tiksliai kainuoja skridis, ir ar verta vaziuoti g.gif

pagal naujai atsiustas kainas gaunasi virs 2500 litu zmogui, o lydinciam asmeniu - virs 3000 litu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2008 06 02, 20:01)
tai jei as cia per daug nesigilinant gerai supratau, tai gaunasi mazdaug taip:
"jus laimejote kelione*"

*Kelione jum skainuos 2500 lt .

FYRMA 2008

Ne, jie sako - laimėjote poilsį Maltoje, nuostabus viešbutis, puiki programa, gražus kambarys, laiptai nauji, liftas yra, ir valgyt duos bigsmile.gif

Tereikia už skrydį susimokėt - 3000 lt lotuliukas.gif
Atsakyti