Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 09, 23:21)

na aš tikrai neguldyčiau tokio kleckiuko į SI  schmoll.gif , va mano panai- 1,4 m -SI pats tas,

mes su SI vazinejam nuo 5 men, kai pana pradejo sestis, ir nebenorejo universale i parko medziu lapus ziureti. reikejo viska matyti.
QUOTE(sidrulka @ 2010 04 09, 23:37)

man tai kaip tik didziausias jo privalumas viengubi ratai. Nu nepatinka man dvigubi. O kai prie juros paziuri kaip tevai kankinas su tais dvigubais vaikus traukdami, tai as kaip gazele pro juos prariedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 04 10, 16:23)
O kai prie juros paziuri kaip tevai kankinas su tais dvigubais vaikus traukdami, tai as kaip gazele pro juos prariedu  biggrin.gif

blink.gif
tai dar ir prie juros su Pegpergu galima lakstyt? Nu tai cia isvis fainai bus, ar as ne taip suprantu g.gif
ar cia turi omeny, kai slapiu smeliu pavaziuot, ar per smeli traukt, stumt, na neisivaizduoju, tiesa sakant biggrin.gif
galvoju, kad atvaziuoji iki smelio, susilankstai, persinesi ir tada vel islankstai ir vaziuoji slapiu smeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 10, 15:13)
blink.gif
tai dar ir prie juros su Pegpergu galima lakstyt? Nu tai cia isvis fainai bus, ar as ne taip suprantu g.gif
ar cia turi omeny, kai slapiu smeliu pavaziuot, ar per smeli traukt, stumt, na neisivaizduoju, tiesa sakant biggrin.gif
galvoju, kad atvaziuoji iki smelio, susilankstai, persinesi ir tada vel islankstai ir vaziuoji slapiu smeliu biggrin.gif

niu ir man ydomu,kaip SI vaziuoja per pajurio smeli,kazkaip neisivaizduoju,kad vaziuotu blink.gif
Atsakyti
na, ko gero, ne taip supratom rolleyes.gif
Atsakyti
siandien apaziurejau abu SI,ir 2009 ir 2010
tai galiu pasakyti, 2009 daug daug graziau atrode bigsmile.gif tas 2010 buomas kazkoks baisuokliskas,nelabai jo naudos suprantu,plonas,atsikises doh.gif
as tai dar vis mastau del SI, nes turiu dar viena nuziurejus vezima,bet bijau,kad ilgai galvodama,netektu pirkti 2010m,nes isparduos jauciu tuoj tuos 2009m doh.gif
o 2010 kazkaip nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 02:40)
siandien apaziurejau abu SI,ir 2009 ir 2010
tai galiu pasakyti, 2009 daug daug graziau atrode  bigsmile.gif tas 2010 buomas kazkoks baisuokliskas,nelabai jo naudos suprantu,plonas,atsikises  doh.gif
as tai dar vis mastau del SI, nes turiu dar viena nuziurejus vezima,bet bijau,kad ilgai galvodama,netektu pirkti 2010m,nes isparduos jauciu tuoj tuos 2009m doh.gif
o 2010 kazkaip nenoriu ax.gif

ane? nu tai gerai, ka nusipirkau ta 2009, bet ziuriu jau neber tu nuolaidu ir kainu, kuriom as pirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 09:39)
ane? nu tai gerai, ka nusipirkau ta 2009, bet ziuriu jau neber tu nuolaidu ir kainu, kuriom as pirkau g.gif

zinau kur yra nuolaida 2009 ppg,bet nesakysiu kolkas,o tai liko paskutinis biggrin.gif galvoju gal man imti rolleyes.gif kaina 599lt,ar gera?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 14:18)
zinau kur yra nuolaida 2009 ppg,bet nesakysiu kolkas,o tai liko paskutinis  biggrin.gif galvoju gal man imti rolleyes.gif  kaina 599lt,ar gera?

as ir neklausiu, man nebereikia lotuliukas.gif tik is smalsumo paklausiu-kokia spalvyte? biggrin.gif
manau, kad gera mirksiukas.gif , as mokejau 639 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 12:35)
as ir neklausiu, man nebereikia lotuliukas.gif tik is smalsumo paklausiu-kokia spalvyte? biggrin.gif
manau, kad gera mirksiukas.gif , as mokejau 639 rolleyes.gif

zinau,kad nereikia biggrin.gif
oranzinis ax.gif

vis dar svarstau,noriu labai bugaboo bee,bet jis manai daug patogesnis,vaziavimas geresnis negu SI,bet vaikui geriau manau SI mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 15:59)
zinau,kad nereikia  biggrin.gif
oranzinis  ax.gif

vis dar svarstau,noriu labai bugaboo bee,bet jis manai daug patogesnis,vaziavimas geresnis negu SI,bet vaikui geriau manau SI  mastau.gif

oranzinis grazuolis, kaip musu biggrin.gif
bugaboo bee man irgi labai patiktu, bet...kaina biggrin.gif
Atsakyti
Ar reik sutept ratus , kol nauji? Instrukcijoj parašyta "jeigu reikia, sutepti", ką aš žinau reikia ar nereikia g.gif Pažiūrėjau, net nežinočiau kur ten alyvą pilt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 17:09)
oranzinis grazuolis, kaip musu biggrin.gif
bugaboo bee man irgi labai patiktu, bet...kaina  biggrin.gif

aha fainas smile.gif man bugaboo vaziavimu fainesnis,turi viena minusa,kad pakojis nesikiloja verysad.gif verysad.gif
ir kaina visu 1000lt skiriasi,bet jaigu pakojis kilotusi,net negalvodama imciau bugaboo sad.gif
tai ir pasimetus, kol galvosiu sakau visus ppg 2009 ispirks doh.gif
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 19:40)
Ar reik sutept ratus , kol nauji? Instrukcijoj parašyta "jeigu reikia, sutepti", ką aš žinau reikia ar nereikia g.gif Pažiūrėjau, net nežinočiau kur ten alyvą pilt smile.gif

oi net nezinau, jaigu ir reikia,tai alyva turi buti kazkokia spec, jokiais budais ne aliejais .. gal nebutina tepti naujo manau unsure.gif
Atsakyti