NIEKADA nerizikuočiau važiuoti su 2 mėn. vaiku į tokią kelionę . Gal palaukit kitos vasaros ?
Westa, as pasikalbeciau su kudikio pediatru. Gal jis patars anksciau pasiskiepyti del kai kuriu ligu, o gal toje salyje siaucia kokia mums nezinoma liga?
Daugiau nieko nebijociau. Gal tik pati stengciausi vartoti tik vandeni is buteliu, sterilizuota, nes naujoj vietoj vaikui labai lengvai viskas persiduoda. Tiesa, i Turkija siuo metu neskrisciau, nes is JAV i ja dabar nepataria skristi del tetoro ispuoliu. Bet jus skristumet is Lietuvos

QUOTE (westa @ 2004 07 13, 07:34) |
Butu gerai argumentai ![]() ![]() ![]() Siaip pas mane kol kas tik baime del nezinojimo, taip noriu rasti svariu argumentu tam nedaryti ![]() |
Valgant Lietuvoje įprastą maistą ir maitinant kūdikį krūtimi kartais prasideda pilvelio pūtimai , diegliukai , alergija ir t.t , o ką jau kalbėti apie neįprastą , egzotišką maistą , kurį valgysi Turkijoje

RADAU STRAIPSNĮ APIE KELIONES SU KŪDIKIU . PASKAITYK ČIA :
http://mama.takas.lt...=view&msg_id=10
Jei kūdikio nėra kur palikti, kitos išeities nėra. Aš asmeniškai nesiveščiau: jei ten karšta bus? ar kaip į skydį sureaguos? Mamai tokiu atveju mažai poilsio būtų. O ir apžiūrėti Turkiją, manau, norėsit. Mes keliaujame svetur kiekvieną vasarą ir tik vieną kartą buvome su vaiku Kroatijije (bet jam buvo 4 m.), nors man laaaaaabai gaila palikti savo mažiukus.
Mes pirmą kartą saviškį vežėmės 3 mėn. į Tunisą. Labai fainai pasiilsėjom ir jokių problemų.
Žinoma, kai važiuoji su vaiku, reikia nusiteikti poilsinei kelionei, o ne pažintinei. Mes irgi į dykumą su džipais nevažiavom ir ant kupranugarių nejojom, o daugiau gulėjom šezlonguose
ir mirkom baseine...
Jei negaila pinigu tik poilsiui, tai manau pirmyn

Jei negaila pinigu tik poilsiui, tai manau pirmyn

QUOTE (Ugra @ 2004 07 13, 06:52) |
Jei kūdikio nėra kur palikti, kitos išeities nėra. Aš asmeniškai nesiveščiau: jei ten karšta bus? ar kaip į skydį sureaguos? Mamai tokiu atveju mažai poilsio būtų. O ir apžiūrėti Turkiją, manau, norėsit. Mes keliaujame svetur kiekvieną vasarą ir tik vieną kartą buvome su vaiku Kroatijije (bet jam buvo 4 m.), nors man laaaaaabai gaila palikti savo mažiukus. |
Turkija pasirinkom todel , kad joje jau buvom ir i ekskursijas vaziavom

Jei taip, tai vykite visi nieko nesvarstę. Laimingos kelionės.

Mane tai domina, ar nekyla problemu skrendant lektuvu su mazhu vaiku. Mes su vyru planuojam skristi i Londona anytos aplankyti, kai
bus kokie 5 men.

Kuo mazesnis vaikas tuo paprasciau, ir pamaitinti ir pervystyti. Toli su savo mazium nekeliavom, bet uzteko palyginti pernai vasara kai jam buvo 10 men. ir siemet kai 1.9 m. kelione i sventaja. Kaip viskas buvo paprasta pernai, o dabar nespejau gaudyt papludimy, temptis visokiu kibiru, kastuvu kruva, ieskoti kur pavalgydinti, kad neisismelintu. Zodziu privargau daugiau nei pailsejau. O pernai... ech miega vezimuke ant juros kranto, smeliuka pakapsto, paropineja aplinkui. O su 2 men. maziuku isvis paprasta, apsirupini paciais reikalingiausiai daikciukais ir pirmyn, nors i pasaulio krasta.
QUOTE (ader @ 2004 07 15, 08:59) |
Kuo mazesnis vaikas tuo paprasciau, ir pamaitinti ir pervystyti. Toli su savo mazium nekeliavom, bet uzteko palyginti pernai vasara kai jam buvo 10 men. ir siemet kai 1.9 m. kelione i sventaja. Kaip viskas buvo paprasta pernai, o dabar nespejau gaudyt papludimy, temptis visokiu kibiru, kastuvu kruva, ieskoti kur pavalgydinti, kad neisismelintu. Zodziu privargau daugiau nei pailsejau. O pernai... ech miega vezimuke ant juros kranto, smeliuka pakapsto, paropineja aplinkui. O su 2 men. maziuku isvis paprasta, apsirupini paciais reikalingiausiai daikciukais ir pirmyn, nors i pasaulio krasta. |
pritariu. kuo mazhesnis