QUOTE (Smurka @ 2004 09 14, 12:04) |
mano vaikai su manimi keliaus, kai bus ne jaunesni, nei 16 metu. Man kelionese butina pailseti, atsijungti nuo visko, ka turiu namuose. todel i keliones nevaziuosiu nei su vaikais, nei su vyru (bent jau su tuo, su kuriuo gyvenu dabar) |
QUOTE (Reklamiste @ 2004 09 14, 15:22) |
Nebijai, kad 16 m. vaiko atsakymas gali buti "eik tu sh..t su tokiais pasiulymais"? Pardon, bet as budama tokio amziaus turbut taip ir pagalvociau. O vyrai visi be garantijos - viena diena yra, kita diena ne... naudokis proga, kol ji (vyra) turi. Kai buna sunkios dienos, atsimeni kelione su Juo ir iskart geriau pasidaro ![]() |
QUOTE (teresa @ 2004 09 26, 16:00) |
Vasario menesi sunui bus 7men zadam vaziuot slidinet i Lenkiją nes jau viena ziema praleidom del nestumo ![]() |
QUOTE (Tea @ 2004 09 27, 11:11) |
Mes irgi is tu tevu, kur visur vaikus vezames - mums vaikai nera nasta. Neskaiciuoju tu kartu, kur po Lietuva trankemes. O Adomas keliavo, dar pilvely budamas - 8 menesi buvau kai plaukiojom baidarem po Paluse ir miegojom palapinese. Toliau jo turne tokia - 7 men. vaziavom masina i Kroatija, 9 men. - skridom i Londona. 10 men. vaziavo kartu su tetukais baldu pirkt i Varsuva. Ir niekuo vaiku elgesys kelionese nebuna blogesnis. Kai savo pirmaji raisbaninka nutarem veztis i Kroatija, jis buvo isdykes dvimetis zyzla, bet keliones metu kazkodel tai buvo idealus vaikas. |