Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ezra @ 2008 07 05, 23:22)
Samta sakydama, kad čia visų darželių problema turbūt turėjo omeny, kad visuose darželiuose vaikučiai serga, nėra tokių darželių, kur nesirgtų. 4u.gif

Gali but 4u.gif

Apie Svirpliuka irgi niekas nieko negali pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 07 07, 17:06)

Apie Svirpliuka irgi niekas nieko negali pasakyti?  g.gif

Cia tas kur prie Skulpturu parko? Kazkada praktika atlikau, man jis patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 07 08, 11:39)
Cia tas kur prie Skulpturu parko? Kazkada praktika atlikau, man jis patiko  ax.gif

bigsmile.gif kelintais metais atlikinėjai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 07 08, 11:52)
bigsmile.gif kelintais metais atlikinėjai? ax.gif

irnesakyk.gif seniai biggrin.gif zinau, kad viskas jau galejo pasikeisti, bet juk reikia ka nors atsakyti, jei zmogus klausia, o ne viena ne bum-bum lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 09 liepos 2008 - 10:49
QUOTE(ČIČI @ 2008 07 09, 11:44)
irnesakyk.gif seniai  biggrin.gif  zinau, kad viskas jau galejo pasikeisti, bet juk reikia ka nors atsakyti, jei zmogus klausia, o ne viena ne bum-bum  lotuliukas.gif

umn.gif aš ne todėl klausiu... Aš irgi atlikinėjau praktiką... Ir ten, ir kituose biggrin.gif
Atsakyti
tu ir dabar dar praktiką atlikinėji hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 07 09, 12:31)
tu ir dabar dar praktiką atlikinėji hihihi.gif

mastau.gif o tu kiba ne tongue.gif
Atsakyti
šiuo metu atleista iš pareigų laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 09 liepos 2008 - 12:37
QUOTE(jovana @ 2008 07 09, 13:35)
šiuo metu atleista iš pareigų laugh.gif

swoon.gif vargšė mergytė našlaitėlė tongue.gif

Psio, off topic poster_offtopic.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 07 09, 12:07)
umn.gif aš ne todėl klausiu... Aš irgi atlikinėjau praktiką... Ir ten, ir kituose biggrin.gif

Apie tai irgi pagalvojau, bet tai tikrai buvo seniai... Net negaleciau pasakyti kada rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 09 liepos 2008 - 21:27
Sveikutes mamulytes, 4u.gif . Galvoju gal padesit. Mane su MB kamuoja dilema: kuri lopši pasirinkti: "Lineli" ar "vytureli"? Pasidalinkite savo nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyturys @ 2008 07 11, 11:31)
Sveikutes mamulytes, 4u.gif . Galvoju gal padesit. Mane su MB kamuoja dilema: kuri lopši pasirinkti: "Lineli" ar "vytureli"? Pasidalinkite savo nuomone bigsmile.gif

O ta kuris jums mielesnis mirksiukas.gif O "Vyturelio" lopselyje kokios aukletojos gal zinot?
Atsakyti