Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ČIČI @ 2008 07 11, 11:53)
O ta kuris jums mielesnis  mirksiukas.gif  O "Vyturelio" lopselyje kokios aukletojos gal zinot?

Tai jei žinočiau-neklausčiau kitu nuomones. Dabar nežinau nieko ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vyturys @ 2008 07 11, 14:16)
Tai jei žinočiau-neklausčiau kitu nuomones. Dabar nežinau nieko ax.gif ...

mes kai lankem, lopselio dar nebuvo, bet buvo nuostabios aukletojos: Ruta Dromantiene ir Kristina (deja pavardes nebeprisimenu) thumbup.gif Siaip manau, kad abu darzeliai geri ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 14 liepos 2008 - 07:53
Sveikos mamytes, noreciau pasiteirauti apie darzeli radastele, nes nuo rugsejo ji pradedam lankyti, aciu labai, temos nesekiau, gal apie si darzeli jau kas yra. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeK @ 2008 07 22, 11:55)
Sveikos mamytes, noreciau pasiteirauti apie darzeli radastele, nes nuo rugsejo ji pradedam lankyti, aciu labai, temos nesekiau, gal apie si darzeli jau kas yra. blush2.gif

O kas būtent domina g.gif šiaip jis blogas nėra,tiek aplinkos,inventoriaus,auklėtojų atžvilgiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeK @ 2008 07 22, 12:55)

As savaja vedu i Svirpliuka, labai labai patenkinta buvau kol lanke ten lopseli, aukletojos nuostabios thumbup.gif . Nuo rudens eis i kita grupe tai bus matyt. O apie Radastele girdejau visai neblogu atsiliepimu, nors kiek teveliu tiek nuomoniu. Zinau tokiu, kuriems ir Svirpliukas nelabai tiko, tai... g.gif
Atsakyti
smile.gif mes tai lankome Šermukšnėlę, bet ten tik viena lietuvių grupė, tai aklėtojs labai fainos, užsiima, man patinka.
mano vyriškiui irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida.Paulius @ 2008 07 24, 12:29)
smile.gif mes tai lankome Šermukšnėlę, bet ten tik viena lietuvių grupė, tai aklėtojs labai fainos, užsiima, man patinka.
mano vyriškiui irgi drinks_cheers.gif

oho rolleyes.gif mes vieną vasarą ten vos 3 sav ištvėrėm, pragaras, o ne darželis rolleyes.gif 4u.gif gal nuolatinėj grupėj ir kitaip rolleyes.gif bet visumoj kai turiu su kuo lygint, tai nei tvarkos, nei meilės šitam daržely nepajautėm schmoll.gif smile.gif Nenuostabu, kad ir eilių ten nėra ax.gif
Atsakyti
niekas nepapasakosit apie VARPELI?
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 07 24, 13:38)
oho  rolleyes.gif  mes vieną vasarą ten vos 3 sav ištvėrėm, pragaras, o ne darželis  rolleyes.gif  4u.gif gal nuolatinėj grupėj ir kitaip  rolleyes.gif  bet visumoj kai turiu su kuo lygint, tai nei tvarkos, nei meilės šitam daržely nepajautėm  schmoll.gif  smile.gif Nenuostabu, kad ir eilių ten nėra  ax.gif

na mes turime superinę aukletoją ir auklytę. mano berniukas kas rytą eidamas į darželį gėlytes neša auklėtojoms. o kita aukletoja nelabai ir man, ir vaikui. mes žadame ir po atostogų ten eiti. o kitais metais bandysim eiti į Želmenėlį. sakė, kad ten neblogai smile.gif
Atsakyti
Norejua paklausti truputeli ne is tos operos. Gal kas ir rasyta yra, nepaziurejau, ar galima darzelyje atsisakyti pusryciu. Kazkur skaiciau, kad svietimo istatyme tokios pataisos yra. Na ir dar, kokia tvarka yra darzelyje, kai esi nestumo ir vaiko prieziuros atostogose, kaip ten su tuo mokejimu? Parasykit, labai, labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 07 28, 17:36)
Norejua paklausti truputeli ne is tos operos. Gal kas ir rasyta yra, nepaziurejau, ar galima darzelyje atsisakyti pusryciu. Kazkur skaiciau, kad svietimo istatyme tokios pataisos yra. Na ir dar, kokia tvarka yra darzelyje, kai esi nestumo ir vaiko prieziuros atostogose, kaip ten su tuo mokejimu? Parasykit, labai, labai aciu smile.gif

Galima atsisakyti pusryčių.

Kai esi nėštumo atostogose, tai nuneši pažymą ir moki tik už tas dienas, kurias eina vaikas. Bet kai jau esi vaiko priežiūros atostogose mokėti reikia ir už nelankytas dienas, nebent sergat ar tėtis kasmetinėse atostogose. Anksčiau būdavo taip pat kaip ir su nėštumo atostogomis, bet neseniai tvarka pasikeitė.
Atsakyti
klausimas-ar po atostogų reik atnešti pažymą iš gyd???
Atsakyti