Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(buciux @ 2008 08 03, 22:59)
čia pasiginčyčiau. Galima remtis tik statistiškai patikimais duomenimis,o šiaip niekada neaišku kas būtų jei būtų kalbant apie sveikatą.
Aš saviškei negirdau ne dėl to, kad neveiktų, bet tiesiog užtenka natūralių metodų, nenoriu per grubiai kištis į imuninės sistemos formavimąsi.

Nežinau, aš dėl tų vitaminų tai iš medikų girdėjau. unsure.gif
Atsakyti
išvedžiau šiandien pupą į daržą. bet mūsų grupė uždaryta - pasirinkimui buvo kitos dvi grupės doh.gif
Atsakyti
labutes mamulytes,

Kas galetu pasakyti, ar lopšeliai/darželiai dirba vasaros metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2008 08 03, 20:25)
Sveikute, mes ta ribomunili gerem, tikrai padeda,nes maniske labai sirgo pirmais metais kai lankem darzeli. Tai vasaros pabaigoje, rudens pradzioje sivartodavom visas doze, veliau pavasari, taip sakant vienus metus beveik iseina, tai poveikis buvo. Dabar daug maziau serga, jei suserga,tai lengviau praeina, kelios dienos namuose ir jau sveika. Visoms linkeciau pavartoti tas bakterijas pries darzeli leisdamos i darzeli.

ms jį gėrėm, mums nepadėjo.....
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 08 01, 22:54)
aš pažymą apie sveikatą jau nunešiau prieš užsidarant darželiui  biggrin.gif

O kažin vaika būtina vestis, kad tą pažyma išrašytu, ar jei vel daro ten tyrimus del kirminuku?
Nes man niekaip neiseina su vaiku nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2008 08 04, 13:02)
O kažin vaika būtina vestis, kad tą pažyma išrašytu, ar jei vel daro ten tyrimus del kirminuku?
Nes man  niekaip neiseina su vaiku nueiti.

nežinau kaip kiti gydytojai, bet mums kaip ir vaiko nereikėjo. nors vedžiausi
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 08 04, 13:17)
nežinau kaip kiti gydytojai, bet mums kaip ir vaiko nereikėjo. nors vedžiausi

Dėkui už atsakyma, reikės paskambinti telefonu gydytojai ir paklaust smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas šaunuolės mamytės smile.gif

Gal kuri galit pasidalinti įspūdžiais apie darželį "Eglutę"? g.gif
Atsakyti
na, sveikos smile.gif

ar niekas nepapasakosit apie musu busima darzeli nuo kt metu-?

kaetiname lankyti VARPELI

jei kas turit laiko ir turit ka pasakyti, lauksim az wink.gif
Atsakyti
Varpelyje gerai , nes mokykla - darželis. Giminaičiai vedė vaikus, tai buvo patenkinti.Bet girdėjau, kad vietų ten nėra jau metams į priekį, nebent jau esat užsirašę. Sėkmės
Atsakyti
sveikos 4u.gif nuo rudens ir maniskis prades eit i darzeli.kokia jusu nuomone apie darzeli Kregzdute?
beje mes i ji uzsirasem tik pavasari,ir gavom vieta bigsmile.gif tik idomiai kad nedaro jokio susirinkimo iki darzelio,kai skambinau sake ateisit tik rugsejo 1d,bet liepe dar rugjuti pasiskambint didektorei... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kankan @ 2008 08 05, 15:42)
sveikos  4u.gif  nuo rudens ir maniskis prades eit i darzeli.kokia jusu nuomone apie darzeli Kregzdute?
beje mes i ji uzsirasem tik pavasari,ir gavom vieta  bigsmile.gif  tik idomiai kad nedaro jokio susirinkimo iki darzelio,kai skambinau sake ateisit tik rugsejo 1d,bet liepe dar rugjuti pasiskambint didektorei... g.gif

mes jį lankom, esam patenkintos ax.gif kai mes užsirašėm ir jokio susirinkimo nebuvo, tik prieš pradedant lankyt mums pati direktorė pasiskambino ir pasitikslino ar tikrai lankysim ir pasirodyt Rugsėjo 3d (čia praeiti metai) tada ėjom tiesiai pas dir į kab. ten sudarėm sutartį ir paskui su dir ėjom į grupę...tada supažindina au auklėtojom , nu ir t.t. cool.gif.

Šį darželį dar lanko *Jūra*, teisiau jos panelė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacankė: 05 rugpjūčio 2008 - 15:32