Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Pacankė @ 2008 08 05, 16:32)
mes jį lankom, esam patenkintos ax.gif kai mes užsirašėm ir jokio susirinkimo nebuvo, tik prieš pradedant lankyt mums pati direktorė pasiskambino ir pasitikslino ar tikrai lankysim ir pasirodyt Rugsėjo 3d (čia praeiti metai) tada ėjom tiesiai pas dir į kab. ten sudarėm sutartį ir paskui su dir ėjom į grupę...tada supažindina au auklėtojom , nu ir t.t. cool.gif.

Šį darželį dar lanko *Jūra*, teisiau jos panelė ax.gif

labas rytas!!!aciu uz issamia informacija bigsmile.gif 4u.gif smagu kad tik geri atsiliepimai... manau mano vaikiui patiks darzelis,nes labai jau patinka su vaikais zaist,nebereik net mamos biggrin.gif bet neaisku kaip bus kai supras kad as ji palieku,nes siaip pastoviai mama ir mama,biski maminukas...na bet laikas parodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2008 08 05, 14:02)
Varpelyje gerai , nes mokykla - darželis. Giminaičiai vedė vaikus, tai buvo patenkinti.Bet girdėjau, kad vietų ten nėra jau metams į priekį, nebent jau esat užsirašę. Sėkmės

na taip... uzsirase, 2,5 menesio biggrin.gif , ir jau buvom nr 24 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 03, 21:54)
Kad tik mačytų. mirksiukas.gif  4u.gif
Na, čia kaip kam. Žinau net keletą vaikų, kuriems neturėjo poveikio. Maniškė negėrė ir nesirgo. Aš jau 1,5 m. jai jokių vitaminų (sintetinių) nebeduodu, nes vartojant sintetinius, organizmas visiškai nebepasisavina natūralių. doh.gif

Mūsų darželis irgi tik nuo rugsėjo 1 d. Ir taip kiekvienais metais.

laba,

Na dabar kokius jau tris metus ribomunilio nebegeriam, bet pradzioj tikrai padejo smile.gif O del vitaminu, tai as savajai duodu tik ziemos ir pavasario metu, o nuo vasaros iki rudens visokios uogos, vaisiai, darzoves, manau pakanka. O, kad darzeliai dirba tik rugsejo 1, ka jau cia padarysi, musu-tevu nuomones niekas neklausia schmoll.gif
Atsakyti
Daug kur mūsų nuomonės neklausia. Aš tai labiausiai pykstu dėl vaikų mitybos.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 07, 13:12)
Daug kur mūsų nuomonės neklausia. Aš tai labiausiai pykstu dėl vaikų mitybos.

O kas vaikų mityboj netenkina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 08 07, 14:15)
O kas vaikų mityboj netenkina g.gif

Per daug maisto, per daug kalorijų.
Atsakyti
Čia kaip kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 08 08, 11:36)
Čia kaip kam  g.gif

Visiems normatyvai vienodi, bet tokio amžiaus vaikams jie per dideli.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 08, 11:37)
Visiems normatyvai vienodi, bet tokio amžiaus vaikams jie per dideli.

Bet kai visko nesuvalgo, tai visai normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 08 08, 11:50)
Bet kai visko nesuvalgo, tai visai normaliai  ax.gif

Bet tai kodėl reikia tiek brangiai mokėti, o paskui maistą mesti lauk?
Ne pinigų man gaila, o vaiko. Nevalgiukai ar taip, ar taip nesuvalgo visko, pusę išmeta, o vaikai, linkę į viršsvorį kenčia, nes jie paprastai turi gerą apetitą, suvalgo viską, o porcijos yra tikrai per daug kaloringos. Gal atrodau per daug kategoriška, bet tai mano skaudi patirtis. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 08, 12:07)
Bet tai kodėl reikia tiek brangiai mokėti, o paskui maistą mesti lauk?
Ne pinigų man gaila, o vaiko. Nevalgiukai ar taip, ar taip nesuvalgo visko, pusę išmeta, o vaikai, linkę į viršsvorį kenčia, nes jie paprastai turi gerą apetitą, suvalgo viską, o porcijos yra tikrai per daug kaloringos. Gal atrodau per daug kategoriška, bet tai mano skaudi patirtis. doh.gif  verysad.gif

Aš sutinku, kiekvienas savo problemas labiau mato... Kadangi man tokių problemų nėra, tai aš net ir nesidomėjau ax.gif (nors manoji tai tikrai mėgsta pavalgyti)
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 08 08, 12:17)
Aš sutinku, kiekvienas savo problemas labiau mato... Kadangi man tokių problemų nėra, tai aš net ir nesidomėjau  ax.gif (nors manoji tai tikrai mėgsta pavalgyti)

O aš domėjausi, tai ir matau problemą. doh.gif
Atsakyti