Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ezra @ 2008 08 11, 11:25)
O aš manau, kad maisto įvairovė turi būti.
Va, pas mus penktadieniais dažnai duodavo saldžios sriubos, bet vaikai masiškai jos nevalgė, pilni puodai grįždavo į virtuvę, tai nusprendė jos nebevirti.

aš nesu prieš maisto įvairovę...bet jei dauguma vaikų nevalgo tos silkės, mišrainių...tai kokia čia įvairovė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 08 11, 11:28)
aš nesu prieš maisto įvairovę...bet jei dauguma vaikų nevalgo tos silkės, mišrainių...tai kokia čia įvairovė blink.gif

Nemanau, kad dauguma nevalgo, nes pas mus neatsisakė tokių patiekalų (nors jie labai jau retai būna), kaip kad buvo su saldžia sriuba.
Tai jei duoti, ko vaikai nori, tai tragiškas meniu būtų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 08 11, 11:18)
aš nesuprantu kam duoti 3-4mečiams silkės....pav manoji (manau ir dauguma) tokių dalyku nevalgo..arba pavakariams duoda mišrainės "baltos" arba "raudonos" doh.gif , reiks šiemet šnekės su direktorę, vedėją...

A ko čia nesuprast? Manoji nuo pusantrų su koookiu malonumu džiovintą stintą ir menkę valgo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 08 11, 12:53)
A ko čia nesuprast? Manoji nuo pusantrų su koookiu malonumu džiovintą stintą ir menkę valgo biggrin.gif .

ką padarysi, kai badas namie hihihi.gif

Dilma, kur lakiojot?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 08 11, 12:53)

nu tai tavoji ne maniškė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 08 11, 14:20)
ką padarysi, kai badas namie hihihi.gif

Dilma, kur lakiojot?

beee.gif ne badas, o išauklėjimas biggrin.gif - kas padėta, tą ir valgo biggrin.gif

liezuvis.gif o ką?

QUOTE(Pacankė @ 2008 08 11, 15:51)
nu tai tavoji ne maniškė cool.gif

Badu pamarink, viskas tiks biggrin.gif - bendravardės gi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 11 rugpjūčio 2008 - 18:29
Papasakokit man, kas būna, jei vaikas nenori eiti pietų miegučio ax.gif manoji labai ,,nemiegalė" ax.gif net jei ir keliasi anksti (o į daržiuką juk kelsimės anksti) vistiek nulūžta apie 16-17 val tik blush2.gif , o būna dienų išvis pokaičio nemiega blush2.gif kažkaip truputį nerimauju dėl šio klausimo...ar verčia miegoti, ar kaip? ax.gif ačiū iš anksto 4u.gif
rugsėjį jau ir mes pilnai žygiuosim į lopšiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 11, 19:30)
Papasakokit man, kas būna, jei vaikas nenori eiti pietų miegučio ax.gif manoji labai ,,nemiegalė" ax.gif net jei ir keliasi anksti (o į daržiuką juk kelsimės anksti) vistiek nulūžta apie 16-17 val tik blush2.gif , o būna dienų išvis pokaičio nemiega blush2.gif kažkaip truputį nerimauju dėl šio klausimo...ar verčia miegoti, ar kaip? ax.gif ačiū iš anksto 4u.gif
rugsėjį jau ir mes pilnai žygiuosim į lopšiuką 4u.gif

Manau, kad kai reikės anksti keltis, o ir nuo bendravimo su vaikais pavargs, pati miegos. O versti neverčia. Paguldo lovoje, bet jei vaikas nemiega, tai ramiai paguli. Bet pietų miegas trunka apie 3 val.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 11, 19:36)
Manau, kad kai reikės anksti keltis, o ir nuo bendravimo su vaikais pavargs, pati miegos. O versti neverčia. Paguldo lovoje, bet jei vaikas nemiega, tai ramiai paguli. Bet pietų miegas trunka apie 3 val.

va šitą sakinuką kai paskaičiau- nusišypsojau štai taip biggrin.gif
maniškė energijos kamuolys...jeigu ir miega, tai tik 1 val, o jei išvis nenueina, tai vistiek duodasi, strakalioja, dainuoja, piešia, šoka...nė minutės ramiai nepabūna blush2.gif užtat ir nerimauju, nes ramiai jina negulės...nebent įvyks stebuklas ir tikrai pavargs, nurims, arba klausys auklėtojų, nes būna, kad vaikai pradeda klausyti svetimų ax.gif
kažkaip neramina šis klausimas ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 11, 19:42)
va šitą sakinuką kai paskaičiau- nusišypsojau štai taip  biggrin.gif
maniškė energijos kamuolys...jeigu ir miega, tai tik 1 val, o jei išvis nenueina, tai vistiek duodasi, strakalioja, dainuoja, piešia, šoka...nė minutės ramiai nepabūna

irnesakyk.gif darželyje vaikas pasikeičia - ir klausosi, ir nestrakalioja ir net miega, valgo sriubą ir žuvį biggrin.gif . Nes tai yra darželis, tai - draugai, tai - auklėtojos (kurių nepašokdinsi taip, kaip šokdini mamą biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 08 11, 19:47)
irnesakyk.gif darželyje vaikas pasikeičia - ir klausosi, ir nestrakalioja ir net miega, valgo sriubą ir žuvį biggrin.gif . Nes tai yra darželis, tai - draugai, tai - auklėtojos (kurių nepašokdinsi taip, kaip šokdini mamą biggrin.gif)

labai tikiuosi 4u.gif bet tuo pačiu tikiuosi, kad jos vidinė energija, kūryba ir charakteris išliks tokie pat thumbup.gif

o mamą šokdinti tikrai kad moka....ale kartais ir leidžiuosi, nes visai smagu..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 11, 19:42)
va šitą sakinuką kai paskaičiau- nusišypsojau štai taip  biggrin.gif
maniškė energijos kamuolys...jeigu ir miega, tai tik 1 val, o jei išvis nenueina, tai vistiek duodasi, strakalioja, dainuoja, piešia, šoka...nė minutės ramiai nepabūna blush2.gif užtat ir nerimauju, nes ramiai jina negulės...nebent įvyks stebuklas ir tikrai pavargs, nurims, arba klausys auklėtojų, nes būna, kad vaikai pradeda klausyti svetimų ax.gif
kažkaip neramina šis klausimas ir viskas ax.gif

Mano lygiai tokia pat, namuos pietu is vis nemiega, o va darzelyje kuo puikiausiai, aisku sake kad sunkokai uzmiega, bet paguli ir net nepajaucia kaip jau snaudzia, manau, kad ipras ax.gif
Atsakyti