Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ezra @ 2008 08 13, 11:12)
Mūsiškis irgi dirbs, pasipuošęs naujais langais. biggrin.gif

gal man rezervuoti Tavo merginos vieta mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 08 13, 11:14)
gal man rezervuoti Tavo merginos vieta  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Manai pavyktų? bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
man tai idomu, ar po renovacijos VARPELYJE kur nors nenusimetys sarasai su eilemis smile.gif wink.gif reikes pasitikslinti, kad nenudaigotu musu vieteles nuo kt metu rugsejo wink.gif
Atsakyti
Kažkas baisaus su darželių remontais doh.gif jokios atsakomybės doh.gif
Mūsų darželio tai nepalietė, bet kitus tai laabai užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
Mano anyta dirba auklėtoja viename iš dabar remontuojamų darželių, sakė padėtis katastrofiška....darbininkai nieko nedaro, pusdieni pražaidžia kortomis, o paskui eina namo doh.gif , vaikai "suvarytį" į vieną grupę kuri neremontuojama.....kitur vanduo leidžią stogą (tipo remontuoja) tai auklėtojos pasidėjusios kibirus....tūrėjo pakeist langus, tai ir liko tik pažadai.....vienžo...
Atsakyti
kazin nuo kokio amziaus anksciausiai galima vest vaika i darzeli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 06 07, 13:39)
As manau, kad smelis vaikams tikrai reikalingas. Musu darzelyje ji irgi keicia, bet ar nesulauzytu dangciu tai abejoju  g.gif

Truputi ne i tema, bet pas mus kiemas yra labai tvarkomas: smelis keiciamas, isnaujo isasfaltavo krepsinio aikstele, na o siemet pastate net 3 rusiu supynes ir ciuozykla  thumbup.gif  ir tiesa pasakiu, net nezinau kas visa tai finansuoja

Papildyta:
Ziurint kurioje vietoje tas pietine miesto dalis, nes ji gana didele  g.gif

Girdejau per radija, kad taip savivaldybe ir dar kazkokie remejai sutvarke ar tai 10 ar 15 kiemu. Net per Baltikum rode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitora: 15 rugpjūčio 2008 - 17:58
QUOTE(spurgiene @ 2008 08 15, 13:19)

Kaip kur. Į darželį priima nuo 3 metų, į lopšelį teoriškai turėtų priimti nuo metukų, bet kai kur priima tik vaikštančius.
O tu tokį mažą nori į daržą leisti?
Atsakyti

Yra lopšelių, kur priima nuo 1 m., yra kur priima tik nuo 1,5 m.

Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 08 14, 08:29)
Mano anyta dirba auklėtoja viename iš dabar remontuojamų darželių, sakė padėtis katastrofiška....darbininkai nieko nedaro, pusdieni pražaidžia kortomis, o paskui eina namo doh.gif , vaikai "suvarytį" į vieną grupę kuri neremontuojama.....kitur vanduo leidžią stogą (tipo remontuoja) tai auklėtojos pasidėjusios kibirus....tūrėjo pakeist langus, tai ir liko tik pažadai.....vienžo...

tiems bjaurybems remontininkams reiketu agas moketi uz padaryta darba, o ne uz valandas doh.gif wub.gif
Atsakyti
Mūsų darželio remontas žiūriu stovi vietoj... mūsų korpuso nei langai pakeisti, nei sienos apšiltintos... Abejoju net ar spalį atsidarys g.gif
Čiči gal tu užmatei, vyksta ten aplamai darbai, ar visai štilis unsure.gif
Atsakyti

as tai savaji vesti pradejau nuo 1metu 3men, bet grupeje buvo berniukas kuriam tik metukai buvo sukake, bet kiekviena mamyte mato, ar vaikutis linkes benrauti, kaip reaguoja i svetimus, ar tik su mama visada ir visur
Atsakyti