Nueikit porą dienų prieš rugsėjį, vaikas aplinką apsižiūrės, su auklėtoja pasilabins Ir pati išsiklausinėsi, ką reikia atsinešt o jei yra galimybė, vaiką geriau vest ne nuo rugsėjo pirmos, o bent porą sav vėliau
Papildyta:
Sveikos mergaites.Neseniai emiau skaitineti super mamas ir matau,kad daug neaiskumu turite.As dirbu darzelyje,todel galiu vaiku priemimo,pervedimo,dienos rezimo ir kt.patarti.Pletkais apie kitas ikimokyklines istaigas neuzsiimu.
Teko čia skaityt,kad auklėtoja kažko tai neprivalo,nes neįeina į programą.O ką pagal programą auklėtojos turi veikt su vaikais,ar čia kiekvienam daržely skirtingai?
Teko čia skaityt,kad auklėtoja kažko tai neprivalo,nes neįeina į programą.O ką pagal programą auklėtojos turi veikt su vaikais,ar čia kiekvienam daržely skirtingai?
Mums laaaabai rekomendavo darzeli "PUŠAITĖ" alergiskiems vaikuciams.Dau kas kalba, kad labai geras personalas ir t.t. Siandien pirmą kartą savo mažę nuvedžiau ir pasitaikė 7grupės auklėtoja Elena, gal kas žinot. Tai siaubingai išgąsdino. Ir iš vis vaikas pirmą kartą ateina į grupę reakcijos jokios. Niekas jos nekalbinanesupažindina su darželiu. Ir taip toliau . Labai jau man keistą ir nemalonų įspūdį paliko. O mano mergina tai visai išsigando.
Gal kas žino, gali daugiau papasakoti apie šitą darželį.
rašo, kad patalpins į kitą įstaigą, praneš asmeniškai bet aš buvau dar prieš vasarą pasirašius, kad laikysiu namie kol atsidarys mūsų darželis. Turiu tokią galimybę ir neužimsiu vietos tam vaikui, kuriam tikrai nėra kur pasilikt. Tik abydna kad neturės mano vaikas rugsėjo pirmosios šventės