Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Samta0204 @ 2008 08 24, 01:33)
Mamytės kuo reikia pirma diena einant į daržėlį pirmą kartą, nuo rugsėjo 1 pradėsim Giliuką lankyti 4u.gif

Nueikit porą dienų prieš rugsėjį, vaikas aplinką apsižiūrės, su auklėtoja pasilabins mirksiukas.gif Ir pati išsiklausinėsi, ką reikia atsinešt mirksiukas.gif o jei yra galimybė, vaiką geriau vest ne nuo rugsėjo pirmos, o bent porą sav vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbute @ 2008 08 21, 22:35)
Papildyta:
Sveikos mergaites.Neseniai emiau skaitineti super mamas ir matau,kad daug neaiskumu turite.As dirbu darzelyje,todel galiu vaiku priemimo,pervedimo,dienos rezimo ir kt.patarti.Pletkais apie kitas ikimokyklines istaigas neuzsiimu. g.gif

Teko čia skaityt,kad auklėtoja kažko tai neprivalo,nes neįeina į programą.O ką pagal programą auklėtojos turi veikt su vaikais,ar čia kiekvienam daržely skirtingai?
Atsakyti
QUOTE(fibi @ 2008 08 24, 19:51)
Teko čia skaityt,kad auklėtoja kažko tai neprivalo,nes neįeina į programą.O ką pagal programą auklėtojos turi veikt su vaikais,ar čia kiekvienam daržely skirtingai?

Labas visoms,

Mums laaaabai rekomendavo darzeli "PUŠAITĖ" alergiskiems vaikuciams.Dau kas kalba, kad labai geras personalas ir t.t. Siandien pirmą kartą savo mažę nuvedžiau ir pasitaikė 7grupės auklėtoja Elena, gal kas žinot. Tai siaubingai išgąsdino. Ir iš vis vaikas pirmą kartą ateina į grupę reakcijos jokios. Niekas jos nekalbinanesupažindina su darželiu. Ir taip toliau . Labai jau man keistą ir nemalonų įspūdį paliko. O mano mergina tai visai išsigando.
Gal kas žino, gali daugiau papasakoti apie šitą darželį.
Atsakyti
doh.gif gavau laiska, kad musu darzelis nuo rugsejo 1-osios neatsidarys!
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 08 25, 13:52)
doh.gif  gavau laiska, kad musu darzelis nuo rugsejo 1-osios neatsidarys!

Aš penktadienį gavau, ir netikiu kad spalio 1 atsidarys... nebent 1 korpusas g.gif gerai, kad galiu nevesti panos į daržą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 08 25, 14:08)
Aš penktadienį gavau, ir netikiu kad spalio 1 atsidarys... nebent 1 korpusas  g.gif gerai, kad galiu nevesti panos į daržą  rolleyes.gif

Tau gerai, siuo atveju... Tai, kad ir as netikiu, kad spalio 1 atidarys, kiek paziuriu pro langa - niekas ten nevyksta doh.gif
Atsakyti
Aš dar laiško negavau, bet pas mus tokia pati situacija. Nepanašu , kad šiais metais baigtų remontą blink.gif
Atsakyti
Klaipėdoj buvo straipsnis, kad 5, berods, darželiai, nebaigs remontų iki rugsėjo 1 doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 08 25, 12:52)
doh.gif  gavau laiska, kad musu darzelis nuo rugsejo 1-osios neatsidarys!

QUOTE(Prula @ 2008 08 25, 13:08)
Aš penktadienį gavau, ir netikiu kad spalio 1 atsidarys... nebent 1 korpusas  g.gif gerai, kad galiu nevesti panos į daržą  rolleyes.gif

QUOTE(buciux @ 2008 08 25, 17:45)
Aš dar laiško negavau, bet pas mus tokia pati situacija. Nepanašu , kad šiais metais baigtų remontą  blink.gif

ojei... doh.gif doh.gif ..ka darysit?...ar pasiūlė nors į kitą daržely eiti..manau turėtų tuom pasirūpinti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 25 rugpjūčio 2008 - 20:09
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 08 25, 21:09)
ojei... doh.gif  doh.gif ..ka darysit?...ar pasiūlė nors į kitą daržely eiti..manau turėtų tuom pasirūpinti unsure.gif

O kaip pasirūpins, jei kituose darželiuose vietų nėra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 08 25, 21:09)
ojei... doh.gif  doh.gif ..ka darysit?...ar pasiūlė nors į kitą daržely eiti..manau turėtų tuom pasirūpinti unsure.gif

rašo, kad patalpins į kitą įstaigą, praneš asmeniškai ax.gif bet aš buvau dar prieš vasarą pasirašius, kad laikysiu namie kol atsidarys mūsų darželis. Turiu tokią galimybę ir neužimsiu vietos tam vaikui, kuriam tikrai nėra kur pasilikt. Tik abydna kad neturės mano vaikas rugsėjo pirmosios šventės lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklaust , kokia pinigėlių susigražinimo tvarka, už nelankytas dienas vasariniam darželyje?
Atsakyti