Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Sveikos mamytes, gal kas zinot koki lopseli darzeli, kad butu savaitinis blink.gif kad giruliuose yra zinau, bet gal pacioj klaipedoje kur nors dar yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulis21 @ 2008 08 19, 15:17)
Sveikos mamytes, gal kas zinot koki lopseli darzeli, kad butu savaitinis blink.gif  kad giruliuose yra zinau, bet gal pacioj klaipedoje kur nors dar yra? g.gif

Yra dar žvejybos uosto rajone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 08 19, 15:20)
Yra dar žvejybos uosto rajone ax.gif

Man atrodo ir Mokyklos g. rajone esantis "Zilvitis" taip pat gali buti savaitinis g.gif
Vedeja kazka lyg apie tai snekejo...
Atsakyti
QUOTE(rutulis21 @ 2008 08 19, 15:17)
Sveikos mamytes, gal kas zinot koki lopseli darzeli, kad butu savaitinis blink.gif  kad giruliuose yra zinau, bet gal pacioj klaipedoje kur nors dar yra? g.gif

ATŽALYNAS Panevėžio g. turi savaitinę grupę.
Atsakyti
Labukas visoms mamytėms, man biški toks klausimėlis iškilo. Ar kai pereini iš lopšelio grupės i darželio grupę, ar reikia eiti pas direktoria kokius dokumentus pildyti?? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei tam pat daržely tai nereikia...
Atsakyti
Tam pačiam smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2008 08 21, 11:42)
Labukas visoms mamytėms, man biški toks klausimėlis iškilo. Ar kai pereini iš lopšelio grupės i darželio grupę, ar reikia eiti pas direktoria kokius dokumentus pildyti??  ax.gif  4u.gif

Nebent kokį prašymą parašyt ir tiek. Kai didysis turėjo pereit iš paprastos į priešmokyklinę, visi rašėm prašymus 4u.gif
Atsakyti
Iš lopšio į darželį jokių prašymų nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 21, 17:10)
Iš lopšio į darželį jokių prašymų nereikėjo.

Papildyta:
Sveikos mergaites.Neseniai emiau skaitineti super mamas ir matau,kad daug neaiskumu turite.As dirbu darzelyje,todel galiu vaiku priemimo,pervedimo,dienos rezimo ir kt.patarti.Pletkais apie kitas ikimokyklines istaigas neuzsiimu. g.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte ves savo atzala i lopseli darzeli Atzalynas. 4u.gif mes keliausime i lopselio berods 2gr. ieskome mamytes kuri kelis kart savaiteje galetu parvesti kartu ir mano mazyli namo, bei pabuti keleta valandu,kol grisiu is darbelio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 08 19, 12:54)
Tu nori pasakyt, kad taviškė į priešmokyklinę jau išėjo mastau.gif biggrin.gif
Gerai bus. Bet tau tik nuo kitų metų mirksiukas.gif . O mano jau antrokas nemokamai valgys tongue.gif

O mano tik ketvirtokas ax.gif o kitais metais priesmokyklinuke
Atsakyti