Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

kas ten per LEGO kambarys pas mus yra ir kokia ejimo i ji tvarka ? maniskis nelabai pasakoja apie darzeli, tai sunku pasidometi, o su aukletojom ir be to yra ka sneketi doh.gif ar gali vaikas per metus ir daugiau NEPRIPRASTI prie darzelio ? verkia kas ryta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 09 16, 21:04)
kas ten per LEGO kambarys pas mus yra ir kokia ejimo i ji tvarka ? maniskis nelabai pasakoja apie darzeli, tai sunku pasidometi, o su aukletojom ir be to yra ka sneketi  doh.gif ar gali vaikas per metus ir daugiau NEPRIPRASTI prie darzelio ? verkia kas ryta sad.gif

Yra ten toks kambariukas, kuriame vaikai kartą per savaitę eina pažaist su LEGO ir tiek. Jei grupėje daug vaikų, tai grupė skiriama per pusę. Viena pusė eina vieną savaitę, kita - kitą. Kartais stato laisva tema, kartais - pagal tą savaitę einamą temą.

Gali nepriprast ne tik metus, o, pavyzdžiui, kokius trejus doh.gif. Kaip mes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 rugsėjo 2008 - 20:32
QUOTE(Bomba @ 2008 09 16, 21:04)
kas ten per LEGO kambarys pas mus yra ir kokia ejimo i ji tvarka ? maniskis nelabai pasakoja apie darzeli, tai sunku pasidometi, o su aukletojom ir be to yra ka sneketi  doh.gif ar gali vaikas per metus ir daugiau NEPRIPRASTI prie darzelio ? verkia kas ryta sad.gif

į kurią grupę einat?

QUOTE(Dilma @ 2008 09 16, 21:31)
Gali nepriprast ne tik metus, o, pavyzdžiui, kokius trejus doh.gif. Kaip mes doh.gif  biggrin.gif

bet tavoji neašaroja kas rytą. manau ten situacija rimtesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 09 16, 21:44)

Tu nežinai cool.gif
Kas rytą neašaroja, ale džiaugsmo būna tikrai mažiau, nei ašarų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 rugsėjo 2008 - 21:58
Dilma ar G miega pietų ar ne? unsure.gif gal jin žino,kad tu esi namie ir gali vesti ,nevesti-tai jin galbūt tuom manipuliuoja?tiesiog neleidžia sau priprasti prie darželio g.gif . Na manieji žino,kad kitaip būti negali, nes aš einu darban....ir jie manau susitaikė su esama situacija g.gif o pradžia mūsų irgi buvo laabai sunki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 09 17, 12:31)
Dilma ar G miega pietų ar ne? unsure.gif gal jin žino,kad tu esi namie ir gali vesti ,nevesti-tai jin galbūt tuom manipuliuoja?tiesiog neleidžia sau priprasti prie darželio g.gif . Na manieji žino,kad kitaip būti negali, nes aš einu darban....ir jie manau susitaikė su esama situacija g.gif o pradžia mūsų irgi buvo laabai sunki g.gif

Žino dienas, kuriomis turi miegot. Visiškai sutinku su tavim - jei dirbčiau ir nebūtų išeities - problemų su pasilikimu būtų mažiau. Nėra taip blogai, kaip galbūt pasirodė iš mano parašymo, tiesiog nėra to noro eiti į darželį. Bet reikia, užtai ir einam. O vesti - nevesti pas mus nėra. Brolis į mokyklą - ji į darželį ir be kalbų. Kai broliui atostogos - ir Gustei atsotogos taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 09 17, 12:28)
tiesiog nėra to noro eiti į darželį. Bet reikia, užtai ir einam.

irnesakyk.gif ..aš manaiu,kad sudėtingiau viskas. o dėl to,kad nenori-tai mes darban irgi nenorim.geriau būtų neit hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 17 rugsėjo 2008 - 19:07
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 09 17, 20:06)
irnesakyk.gif ..aš manaiu,kad sudėtingiau viskas. o dėl to,kad nenori-tai mes darban irgi nenorim.geriau būtų neit hihihi.gif  hihihi.gif

Nu nėr visai irnesakyk.gif, ale aš nepalaužiama ant šito kampo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 09 16, 20:44)
į kurią grupę einat?

einam i Teatrinukus, o rytais dar i budincia Bilduku grupe. teatrinukuose jam patinka Loreta, tom dienom biski geriau, o kai dirb aLaimute tai nekaip jis jauciais sad.gif Bildukuose irgi tas pats, kai buna viena aukletoja tai pusiau su beda, o kai kita tai rekia beveik unsure.gif
Atsakyti
Kiek daug sergančių dabar blink.gif , kaip jūsų vaikučiai laikos unsure.gif , aš pradėjau saviškei C vit duot, mat pati vakar karščiavau, sloga, gerklė doh.gif , košmaras doh.gif
Atrodo darželyje pas mus dar nėr labai daug sergančių g.gif
Girdėjau ligu žada šildymą jau jungt, nes yra tokių darželių kur grupės temperatūra siekia tik 11-12 laipsnių šilumos doh.gif

QUOTE(Bomba @ 2008 09 17, 21:21)
kai buna viena aukletoja tai pusiau su beda, o kai kita tai rekia beveik  unsure.gif

pas mus irgi taip buvo, kai ėjom į lopšį ištisai verkdavo, tiesiog šaukdavo doh.gif , kai perėjom į darželio grupę situacija pasikeitė thumbup.gif , nors lopšyje jai ir su vaikais sakė nebuvo kas veikt, mat ji pas mus anksti kalbėt pradėjo, o ten daugelis dar nekalbėjo, neįdamu vaikui buvo ax.gif
Gal su laiku pasikeis situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 09 18, 21:18)
Kiek daug sergančių dabar  blink.gif , kaip jūsų vaikučiai laikos unsure.gif , aš pradėjau saviškei C vit duot, mat pati vakar karščiavau, sloga, gerklė  doh.gif , košmaras doh.gif
Atrodo darželyje pas mus dar nėr labai daug sergančių  g.gif
Girdėjau ligu žada šildymą jau jungt, nes yra tokių darželių kur grupės temperatūra siekia tik 11-12 laipsnių šilumos  doh.gif

Kai šian nuvedžiau daržan špoką 8,00val , tai jūsų grupėj nebuvo nei vieno vaiko blink.gif .......jūsų auklėtoja buvo mūsų grupėj.....

Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 09 19, 08:35)
Kai šian nuvedžiau daržan špoką 8,00val , tai jūsų grupėj nebuvo nei vieno vaiko blink.gif .......jūsų auklėtoja buvo mūsų grupėj.....

Mes šiandien tik po 8 nuvykom, kartu dar porą vaikučių atvedė smile.gif , bet jau šalta darželyje tai tikrai doh.gif , ar čia man taip atrodo, kad esu serganti g.gif
Atsakyti