Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(jovana @ 2008 09 19, 09:21)
O pas maniškę "razborkės" grupėj prasidėjo. viena mergaitė pasakė, kad iškvies policiją... manikšė man pasakoja pasikūkčiodama... auklėtoja sako o tu pasakyk, kodėl ji taip pasakė... unsure.gif pasirodo, mano zuikis su podruške liepė triusikus nusimaut swoon.gif

blink.gif doh.gif

QUOTE(krika @ 2008 09 19, 09:43)
aš radau grupėj prie skelbimų lentos ištrauką iškabintą iš ..... kad griežtai draudžiama vaikus atvesti sergančius - sloguiojančius, kosinčius ir t.t. kažin kiek kas laikysis tos tvarkos.
vakar nuėjom su maže pasiimti sesės, tai visa grupė susibūriavo apie "lėlytę" ir vos nelenda bučiuoti, glostinėti. man taip šlykštu pasidarė. gerai kad auklėtoja išbaidė, bet kur tau... vaikai kaip skėriai ir vėl aplinkui. kitą kartą jau aš rėksiu  mad.gif

na pas mus tokio skelbimo nebuvo....
man ir nepatiktų ir nepatinka kai taip vaikai elgiasi.....aš pritariu Krikai cool.gif

QUOTE(1-oji mama @ 2008 09 19, 11:51)
lotuliukas.gif Isgasdinau. biggrin.gif
Jeigu rimtai,tada labai idomu,kodel taip grieztai reikalaujama tik musu darzelyje. g.gif Gal jus dar psieks si zinia. smile.gif
Vakar susirinkime mus informavo,kad kiekviena grupe turi tureti tokius dalykus kiekvienam vaikui- kaip tas ypatingas tvarstis ant veido gaisro atveju.Iki siol jau buvo butina tureti,bet dabar labai griestai tikrins.Todel...Galima isigyti ji ir vaistineje,bet neva per trumpas galiojimo laikas,tad verciau centralizuotai  visam darzui pasius kazkokia siuveja ilgalaiki. rolleyes.gif biggrin.gif

tai ką tuo nori pasakyti, kad kiekvienas iš tėvų dabar turi nupirkti tokį tvarstį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacankė: 19 rugsėjo 2008 - 11:20
QUOTE(Pacankė @ 2008 09 19, 13:19)

tai ką tuo nori pasakyti, kad kiekvienas iš tėvų dabar turi nupirkti tokį tvarstį?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2008 09 19, 12:28)

na pažiūrėsim...
va kai bus susirinkimas tada ir pamatysim ar reikės pas mus ar ne...gal čia bus taip pat kaip su kitom prekėm, kad veini darželiai išsiverčia su esamais/skirtais pinigais, kiti kad prašo tėvų nupirkti cool.gif
Atsakyti
Mamytes, o kaip jus manot, ar aukletoja (ar jos padejeja) turi pamaitinti dvimecius vaikucius ar jie patys turi kapstytis, kaip ismano? g.gif
Maniskis toks nevalgiukas, bet supratau, kad niekas su jais lopselyje nesicackina. Jie dar ir sauksto normaliai nenulaiko, o kur jau ten iki burnos ka nors nunesti doh.gif
Suprantu, jei vaiku butu labai daug, bet kai nuejus pamaciau, kad grupeje trys vaikai ir zaidzia su tais saukstais po lekste... Zinoma, kad turi bandyti, mokintis, bet juk kazkiek padeti jiems galima unsure.gif
Gal kas susiduret su tokia problemele? Tiesiog nesusivokiau kaip reaguoti ir nieko aukletojai nepasakiau blush2.gif Kazkaip tik veliau pagalvojau- gal joms nepriklauso to daryti?
Atsakyti
Maniškė buvo iš tos serijos. tai iš pradžių pati žvejodavo, bet paskui vistiek viską auklėtoja sumaitindavo...
Atsakyti
Dukra ėjo tiesiai į daržą, tai auklėtojos ir auklytė pradžioje padėdavo beveik visiems pavalgyti. Keista, kad lopšyje vaikams nepadeda. Turbūt nuo auklėtojos priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta123: 19 rugsėjo 2008 - 14:24
Kiek as esu maciusi, visada sumaitindavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 09 19, 09:21)
O pas maniškę "razborkės" grupėj prasidėjo. viena mergaitė pasakė, kad iškvies policiją... manikšė man pasakoja pasikūkčiodama... auklėtoja sako o tu pasakyk, kodėl ji taip pasakė... unsure.gif pasirodo, mano zuikis su podruške liepė triusikus nusimaut swoon.gif

O ti ko ji prie mergaitės kibo? gal kas su orientacija ne taip? lotuliukas.gif

QUOTE(krika @ 2008 09 19, 09:43)
aš radau grupėj prie skelbimų lentos ištrauką iškabintą iš ..... kad griežtai draudžiama vaikus atvesti sergančius - sloguiojančius, kosinčius ir t.t. kažin kiek kas laikysis tos tvarkos.
vakar nuėjom su maže pasiimti sesės, tai visa grupė susibūriavo apie "lėlytę" ir vos nelenda bučiuoti, glostinėti. man taip šlykštu pasidarė. gerai kad auklėtoja išbaidė, bet kur tau... vaikai kaip skėriai ir vėl aplinkui. kitą kartą jau aš rėksiu  mad.gif

O iš kur ta ištrauka?
O kam rėkt? Gražiai nemoki pasakyti? Aš irgi su mažium ateinu, bet vaikai įkyriai nelenda. Pasidžiaugia iš toli.

QUOTE(krika @ 2008 09 19, 11:21)
jei tai būtų lauke - suprantu ir nėt nebijočiau jokios zarazos. o čia nuėjom į grupę, į rūbinę tai taip karįšta pasidarė nuo tiiiieeeek vaikų, o dar kur bacilos unsure.gif lai eina žasiti  bebe.gif o ne mano vaiką tampyti

O tai gal tu kitą kartą mažosios nebesivesk, jei taip bijai. g.gif

QUOTE(1-oji mama @ 2008 09 19, 12:11)
Mes irgi su maze kai eidavom praejusiais metais ir siais  neatsiginam gerbeju burio.Kazkaip manajai smagus tas demesys.Mane net nustebino,kad vaikai taip myli mazus vaikus-liecia,glosto,svelniai kalbina,net iki duru palydi lotuliukas.gif O musu didzioji tuo metu patenkinta-"tai mano sese." biggrin.gif

O maniškė neleidžia lįsti, nes taiJOS BROLIS. biggrin.gif

QUOTE(IlonaD @ 2008 09 19, 14:03)
Mamytes, o kaip jus manot, ar aukletoja (ar jos padejeja) turi pamaitinti dvimecius vaikucius ar jie patys turi kapstytis, kaip ismano?  g.gif
Maniskis toks nevalgiukas, bet supratau, kad niekas su jais lopselyje nesicackina. Jie dar ir sauksto normaliai nenulaiko, o kur jau ten iki burnos ka nors nunesti  doh.gif 
Suprantu, jei vaiku butu labai daug, bet kai nuejus pamaciau, kad grupeje trys vaikai ir zaidzia su tais saukstais po lekste... Zinoma, kad turi bandyti, mokintis, bet juk kazkiek padeti jiems galima  unsure.gif 
Gal kas susiduret su tokia problemele? Tiesiog nesusivokiau kaip reaguoti ir nieko aukletojai nepasakiau  blush2.gif  Kazkaip tik veliau pagalvojau- gal joms nepriklauso to daryti?

Pas mus lopšy auklėtojos padėdavo vaikams pavalgyti, nors tai joms nepriklauso.
O dabar galit mane užmėtyti pomidorais, bet aš nusistebėsiu, kaip gali 2 m. vaikas nenulaikyti šaukšto ar šakutės? blink.gif
Atsakyti
krika, kai nusivesi mažąją trečią, ketvirtą ir tt kartą - vaikams ji nebekels visai jokio susidomėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 09 19, 16:22)
Pas mus lopšy auklėtojos padėdavo vaikams pavalgyti, nors tai joms nepriklauso.
O dabar galit mane užmėtyti pomidorais, bet aš nusistebėsiu, kaip gali 2 m. vaikas nenulaikyti šaukšto ar šakutės? blink.gif

Na, nenorejau pasakyt, kad nenulaiko doh.gif
Norejau pasakyt, kad tame saukste nedaug lieka, kol iki burnos nueina, arba is vis ne pagal paskirti panaudojamas.
Aisku, jei Jusu vaikas gerai valgantis, tai nelabai manes ir suprasit, nepades cia jokie pomidorai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 09 19, 16:22)
O kam rėkt? Gražiai nemoki pasakyti? Aš irgi su mažium ateinu, bet vaikai įkyriai nelenda. Pasidžiaugia iš toli.
O tai gal tu kitą kartą mažosios nebesivesk, jei taip bijai. g.gif
O maniškė neleidžia lįsti, nes taiJOS BROLIS. biggrin.gif

rėkt - ta prasme, norėjau parašyti griežtai blush2.gif šiandien buvo kita auklėtoja, tai visus suvarė žaisti, tik gal porą vaikų prasmuko pas mus

parsivesti neturiu galimybės viena. na bet tikiuosi kad tie du kartai buvo paskutiniai

maniškė, kaip tik visus pagatava sukviesti visus "pažiūrėkit - čia mano sesė" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaD @ 2008 09 19, 14:03)
Mamytes, o kaip jus manot, ar aukletoja (ar jos padejeja) turi pamaitinti dvimecius vaikucius ar jie patys turi kapstytis, kaip ismano?  g.gif

maniškė valgo gana neblogai, bet irgi dažnai visokių avarijų pasitaiko, tačiau aš pati perspėjau auklėtojas ir auklytę, kad jokių maitinimų- tegu pati kapstosi, kiek pavalgys, tiek...bet turi išmokt pati...nes mačiau kaip vaikas kapstosi kapstosi ir galų gale ateina ir viską jam per 2-3 min sukiša....tai kai kitą kartą nuėjau keli vaikai atsisakė valgyti ir pradėjo rėkt, reikalaut, kad juos maitintų auklytė blink.gif todėl aš manau, kad geriau tegu pradžio pavargs, pabus alkana, bet išmoks pati...be to, laikausi nuomonės, kad jau iš anksto reikėjo pradėt mokint- čia ne moralas, tik patarimas, nes pati žinojau, kad tokių įgūdžių prireiks darželyje. 4u.gif
Atsakyti