QUOTE(jovana @ 2008 09 19, 09:21)
O pas maniškę "razborkės" grupėj prasidėjo. viena mergaitė pasakė, kad iškvies policiją... manikšė man pasakoja pasikūkčiodama... auklėtoja sako o tu pasakyk, kodėl ji taip pasakė...
pasirodo, mano zuikis su podruške liepė triusikus nusimaut 

QUOTE(krika @ 2008 09 19, 09:43)
aš radau grupėj prie skelbimų lentos ištrauką iškabintą iš ..... kad griežtai draudžiama vaikus atvesti sergančius - sloguiojančius, kosinčius ir t.t. kažin kiek kas laikysis tos tvarkos.
vakar nuėjom su maže pasiimti sesės, tai visa grupė susibūriavo apie "lėlytę" ir vos nelenda bučiuoti, glostinėti. man taip šlykštu pasidarė. gerai kad auklėtoja išbaidė, bet kur tau... vaikai kaip skėriai ir vėl aplinkui. kitą kartą jau aš rėksiu
vakar nuėjom su maže pasiimti sesės, tai visa grupė susibūriavo apie "lėlytę" ir vos nelenda bučiuoti, glostinėti. man taip šlykštu pasidarė. gerai kad auklėtoja išbaidė, bet kur tau... vaikai kaip skėriai ir vėl aplinkui. kitą kartą jau aš rėksiu

na pas mus tokio skelbimo nebuvo....
man ir nepatiktų ir nepatinka kai taip vaikai elgiasi.....aš pritariu Krikai

QUOTE(1-oji mama @ 2008 09 19, 11:51)

Jeigu rimtai,tada labai idomu,kodel taip grieztai reikalaujama tik musu darzelyje.

Vakar susirinkime mus informavo,kad kiekviena grupe turi tureti tokius dalykus kiekvienam vaikui- kaip tas ypatingas tvarstis ant veido gaisro atveju.Iki siol jau buvo butina tureti,bet dabar labai griestai tikrins.Todel...Galima isigyti ji ir vaistineje,bet neva per trumpas galiojimo laikas,tad verciau centralizuotai visam darzui pasius kazkokia siuveja ilgalaiki.

tai ką tuo nori pasakyti, kad kiekvienas iš tėvų dabar turi nupirkti tokį tvarstį?