Na musu mergytei dar anksti duot bet stengsimės kad kuo maziau valgytu jeigu jau paragaus

čipsus, vaikui-jūs ką? pati nevalgiau jau nežinia kiek laiko ir jau vaikui tai tikrai neduosiu...
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 22, 01:22)
čipsus, vaikui-jūs ką? pati nevalgiau jau nežinia kiek laiko ir jau vaikui tai tikrai neduosiu...
man tia keista kad apskritai tokie klausimai kyla dar. Juk jau atrodo per visur skalambijama kad NEGALIMA, NESVEIKA ir pan. Na bet kai gatvej pamatau vezimuke sedinti vaika apsikabinusi colos buteli ir cipsu pakeli padeta salia tai suprantu kad dar buna mamu kurios ir cola pagirdo vaikus ir cipsu duoda

Neduodu, nes ir pati nevalgau
Na zinoma, kad tai nesveika ir negerai. Tikrai specialiai neperku ir stengiuosi kiek imanoma nuslepti. Taciau, tikrai nematau tragedijos jeigu vaikas kartais paragauja sveciuose ar kaskur. Tikrai nepuolu panikuoti ir traukti is burnos.
Nereikia taip pedantiskai saugoti nuo visokio blogio. Tokiam jau pasaulyje jis gime, kur aplinkui visokie cipasai, konservantai ir Makdonaldai. Anksciau ar veliau jis paragaus. Aisku, geriausia butu, kad jis to nemegtu, bet labai tuo abejoju.

QUOTE(AusraR @ 2009 10 23, 21:28)
man tia keista kad apskritai tokie klausimai kyla dar. Juk jau atrodo per visur skalambijama kad NEGALIMA, NESVEIKA ir pan. Na bet kai gatvej pamatau vezimuke sedinti vaika apsikabinusi colos buteli ir cipsu pakeli padeta salia tai suprantu kad dar buna mamu kurios ir cola pagirdo vaikus ir cipsu duoda
keista, juk dabar tiek informacijos visur...

Kazkada teko restorane dirbt, tai ten viena seimynele su dvynukais kokiu 1,5-2 metuku visad vaikam uzsakydavo coca cola ir paprasydavo, kad cukraus atnestu. I coca cola ji dedavo. Karta padaveja is smalsumo paklause, kodel taip daro. Mama atsake, kad nesveika gazuoti gerimai, o kai idedi cukraus pora sauksteliu i stikline, cola nusigazuoja...

Gal turite komentaru ?

Ir tokiu atveju galvojat mazai? Na, ne viens prie vieno gal su ta cola, bet tikrai "šeria" tuos mazius visokiu š..... Gaila žiūrėti.
i | Pašalinta off-topic žinutės dalis |
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 03, 15:01)
Va va... Ir tokiu atveju galvojat mazai? Na, ne viens prie vieno gal su ta cola, bet tikrai "šeria" tuos mazius visokiu š..... Gaila žiūrėti.
Jei lyginant kola ir traškučius, didesnė blogybė mano atžvilgiu yra vienareikšmiškai kola. Teko kartą lankytis "John Deere" traktorių pristatyme. Buvo pateikta daug info ne apie traktorius, o apie kolą

Beje vakar savo akimis mačiau, kaip mamytė vežimuke vežė vaiką, na koks metinukas, gal pusantrų metų, bet ne daugiau, o jo rankose 'čipsų' pakelis...Na vaizdelis toks įdomus...
i | Pašalinta off-topic žinutės dalis |
Nevalge ir tikrai dar ilgai bus vaikinas neragaves

Mano mergytei beveik 6metukai, bet šito gėrio galima sakyt nėra ragavus.
Mes patys nevalgom, o vaikui tuo labiau neduočiau.
Mes patys nevalgom, o vaikui tuo labiau neduočiau.