Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

maniske tai ju labai nori doh.gif , bet as kategoriskai pries ir neperku
Atsakyti
Maniškis kažkur nuo 3 metų karts nuo karto gauna paragaut... blush2.gif Buvo tokia istorija, kai mes jam griežtai draudėm juos valgyt. Tai teko svečiuotis pas mano tėvus ir brolis kambaryje turėjo tą didžiausią poką traškučių nusipirkęs, truputį pravalgęs ir palikęs. O aš pietų miegą nuvedžiau miegot į tą kambarį, tai mano vaikas užmatė juos ir sudorojo vos ne visą tą poką (apie 2m. 10 mėn. jam buvo) ir suprato, kad ten gi skanu, o ne kakas kaip mama sakė...
Atsakyti
Niekada neduodu ir per pirstus gauna, jei bando "nusipirkti" smile.gif Labai retais atvejais pas ka nors nors issipraso be mano zinios.
Atsakyti
nenoriu moralizuot,bet aš tai stengsiuosi kuo ilgiau jų neduoti,jau seniai aišku,kad tai labai didelis nuodas vaikams,lygiai taip pat ir suaugusiems doh.gif ar žinot,kad vienas suvalgytas čipsų pakelis,atitinka kibirą mėsos blink.gif blink.gif o kukurūzai nesveikiau jūsų vaikučiui būtų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpee: 12 lapkričio 2009 - 08:20
QUOTE(skorpee @ 2009 11 12, 08:18)
nenoriu moralizuot,bet aš tai stengsiuosi kuo ilgiau jų neduoti,jau seniai aišku,kad tai labai didelis nuodas vaikams,lygiai taip pat ir suaugusiems doh.gif  ar žinot,kad vienas suvalgytas čipsų pakelis,atitinka kibirą mėsos blink.gif  blink.gif o kukurūzai nesveikiau jūsų vaikučiui būtų? mirksiukas.gif

Na su tuo kibiru mėsos, aišku perdėjot, žiūrint į kcal. kiekį, tai 100g bulvių traškučių = 500g. virtos be odelės kalakutienos,bet suvalgęs tiek kalakuto į nieką pasižiūrėt jau negalėsi, o va suvalgęs 100g. čipsų antro pakelio dar norėsis verysad.gif Aišku, naudingų maistinių medžiagų keikio net neverta lyginti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 14 lapkričio 2009 - 13:42
specialiai niekad nedaviau,bet karta buvo nugvelbes,nes tevelis protingas paslepe-po stalu ant zemes doh.gif manau,tai ne maziuku maistas
Atsakyti
Siaubas, kas per klausimas blink.gif doh.gif Jau suaugusiam kaip nesveika, ka jau kalbet apie mazus vaikus..
Atsakyti
Nuo tokio "gerio" ir panasiu i si, manau kuo ilgiau reik saugot savo maziukus. Pagal mano suvokima, tai man net toks klausimas neiskiltu...
Atsakyti
Mes dar mažos, kad galėtu tuo mėgautis..., bet jau teko paragaut svečiuose. Oi kaip mums patiko. Šliaužiojo ropom ir rinko dičkių primėtytus trupinėlius. Ir juokinga buvo, ir gaila.
Atsakyti
mes tai talerius perkam su padažu tai tas pats skonis būna smile.gif tongue.gif žinau kad tie padažai irgi š bet vis geriau negu pokas "čipsų" thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Neduodam ir stengsimes ilgai neduoti, kaip ir visu tu coca-colu ir spritu.Siurpas nukrate, kai pamatem turguj kaip mama istraukus is saldiko pati sprite vaikui atsuko ir dave gerti... doh.gif
Atsakyti
per sventes nuperku pakeli biggrin.gif
Atsakyti