maniske tai ju labai nori
, bet as kategoriskai pries ir neperku

Maniškis kažkur nuo 3 metų karts nuo karto gauna paragaut...
Buvo tokia istorija, kai mes jam griežtai draudėm juos valgyt. Tai teko svečiuotis pas mano tėvus ir brolis kambaryje turėjo tą didžiausią poką traškučių nusipirkęs, truputį pravalgęs ir palikęs. O aš pietų miegą nuvedžiau miegot į tą kambarį, tai mano vaikas užmatė juos ir sudorojo vos ne visą tą poką (apie 2m. 10 mėn. jam buvo) ir suprato, kad ten gi skanu, o ne kakas kaip mama sakė...

Niekada neduodu ir per pirstus gauna, jei bando "nusipirkti"
Labai retais atvejais pas ka nors nors issipraso be mano zinios.

nenoriu moralizuot,bet aš tai stengsiuosi kuo ilgiau jų neduoti,jau seniai aišku,kad tai labai didelis nuodas vaikams,lygiai taip pat ir suaugusiems
ar žinot,kad vienas suvalgytas čipsų pakelis,atitinka kibirą mėsos
o kukurūzai nesveikiau jūsų vaikučiui būtų?

QUOTE(skorpee @ 2009 11 12, 08:18)
nenoriu moralizuot,bet aš tai stengsiuosi kuo ilgiau jų neduoti,jau seniai aišku,kad tai labai didelis nuodas vaikams,lygiai taip pat ir suaugusiems
ar žinot,kad vienas suvalgytas čipsų pakelis,atitinka kibirą mėsos
o kukurūzai nesveikiau jūsų vaikučiui būtų? 

Na su tuo kibiru mėsos, aišku perdėjot, žiūrint į kcal. kiekį, tai 100g bulvių traškučių = 500g. virtos be odelės kalakutienos,bet suvalgęs tiek kalakuto į nieką pasižiūrėt jau negalėsi, o va suvalgęs 100g. čipsų antro pakelio dar norėsis

specialiai niekad nedaviau,bet karta buvo nugvelbes,nes tevelis protingas paslepe-po stalu ant zemes
manau,tai ne maziuku maistas

Siaubas, kas per klausimas
Jau suaugusiam kaip nesveika, ka jau kalbet apie mazus vaikus..

Nuo tokio "gerio" ir panasiu i si, manau kuo ilgiau reik saugot savo maziukus. Pagal mano suvokima, tai man net toks klausimas neiskiltu...
Mes dar mažos, kad galėtu tuo mėgautis..., bet jau teko paragaut svečiuose. Oi kaip mums patiko. Šliaužiojo ropom ir rinko dičkių primėtytus trupinėlius. Ir juokinga buvo, ir gaila.
Neduodam ir stengsimes ilgai neduoti, kaip ir visu tu coca-colu ir spritu.Siurpas nukrate, kai pamatem turguj kaip mama istraukus is saldiko pati sprite vaikui atsuko ir dave gerti...

per sventes nuperku pakeli