traskuciai yra priesas nr 1 dantims.Ten toks stiprus prieskoniu koncentratas.Antroje vietoje yra limonadai, o tik trecioje saldumynai.
As is seniau turiu priklausomybe traskuciams,juose esantiems glutamatams, 3 metus nevalgiau, bet kaip noriu...
Vaikam niekada neduosiu, ir pati nevalgysiu, yra skanesniu dalyku
As tai niekada nedaviau, ir nemanau kad greitu laiku duosiu, jei is vis duosiu
Bet viena karta buvo bajeris.Mes su vyru vakare gurksnojom alu su traskuciais ir matyt nukrito koks vienas po stalu.kita diena mano mazoji ziuriu po stalu taip ramiai sedi, o gi pasiziuriu kad kramto sau skaniausiai ta traskuti net pasicepsedama

QUOTE(dkiskiene @ 2010 12 07, 14:23)
As tai niekada nedaviau, ir nemanau kad greitu laiku duosiu, jei is vis duosiu
Bet viena karta buvo bajeris.Mes su vyru vakare gurksnojom alu su traskuciais ir matyt nukrito koks vienas po stalu.kita diena mano mazoji ziuriu po stalu taip ramiai sedi, o gi pasiziuriu kad kramto sau skaniausiai ta traskuti net pasicepsedama 

Bet pavyzdi tai rodot.O mokosi tai is Jusu teveliu

Nevalgom nei mes patys nei vaikai.
O jei dukra vyresne uzsimano kokiu traskuciu,visada pasiulau Taleriu,man jie labai skanus ypac su pelesiniu suriu,ir mazasis labai juos megsta
O jei dukra vyresne uzsimano kokiu traskuciu,visada pasiulau Taleriu,man jie labai skanus ypac su pelesiniu suriu,ir mazasis labai juos megsta

Neduodam.Pora kartu sveciuose yra pagriebus kelis.Jei vyras valgo prie alaus kartais, tai uztenka pasakyt, kad cia vaikams negalima ir nepraso, pati pakartoja - "vaikam negamalia..."
Tikrai NE, yra daug skanesniu ir sveikesniu dalyku. Nematau as reikalo is vis ju duoti- nei naudos nei ka....kam?
Tikrai nesam idėjiniai tėveliai ar sveikos mitybos šalininkai, tačiau mūsų beveik penkiametis sūnus iki šiol dar nėra valgęs čipsų, gėręs Coca colos ar pan. gazuotų gaivinančių gėrimų,,, Dar jam visas gyvenimas prieš akis tiems dalykams... Paprasčiausiai mes jų namuose neturim, neperkam, o svečiuose jam labiau rūpi aplinka ir veikla, o ne tai, kas ant stalo padėta,,,
Mes ir nevalgom ir vaikui neduodam, o coca cola jam neskani, mato stiklinej ir ji jo nedomina