Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

QUOTE(dzestina @ 2010 12 11, 22:31)
Nevalgom nei mes patys nei vaikai.
O jei dukra vyresne uzsimano kokiu traskuciu,visada pasiulau Taleriu,man jie labai skanus ypac su pelesiniu suriu,ir mazasis labai juos megsta thumbup.gif

nevalgom ir kitiem nepatarciau jokiu bulviu traskuciu, nors dukryte yra ragavusi ax.gif o kokia nuomone mamyciu apie"talerius"?man jie atrodo nera baisus baubas,dukryte juos labai megsta, nors kai kas kreivai zvairuoja i mane kad toki "S" duodu anot ju biggrin.gif
dar savo maziukam duodam pustu kvieciu ar ryziu paploteliu paskanaut smile.gif
Atsakyti
parauga tik
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 01 19, 16:51)
nevalgom ir kitiem nepatarciau jokiu bulviu traskuciu, nors dukryte yra ragavusi ax.gif o kokia nuomone mamyciu apie"talerius"?man jie atrodo nera baisus baubas,dukryte juos labai megsta, nors kai kas kreivai zvairuoja i mane kad toki "S" duodu anot ju biggrin.gif
dar savo maziukam duodam pustu kvieciu ar ryziu paploteliu paskanaut smile.gif

Traskuciu tai jokiu nevalgom nei mes nei mazius, o talerius kartais pakramsnoja, manau nieko ten blogo, juk paprastas vaflis, ar klystu g.gif ?
Atsakyti
yra paragavus ax.gif nes teveliai kartais kerta blush2.gif bet labai retai tai ragavus kokia pora kartu blush2.gif ir tai ant liezuvio galo
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2011 01 20, 02:28)
Traskuciu tai jokiu nevalgom nei mes nei mazius, o talerius kartais pakramsnoja, manau nieko ten blogo, juk paprastas vaflis, ar klystu  g.gif ?

IEskojau tu taleriu parduotuvej pasiskaityti, ale niekur neradau g.gif Prie ko dazniausiai jie guli g.gif smile.gif
Atsakyti
Taleriai tai prie visokiu vafliu ir skanestu paprastai buna. Na reiktu ju sudeti paskaityti. Dar visokiu taleriu buna, keliu rusiu. Bet taleriai tai jau tikrai geriau nei cipsai.
Nors musu metinukui, tai tik javainiu dar duodu is tu tokiu su priedais produktu. Nors turbut irgi nelabai gerai. Kai pavalge javainiu, tai nebevalgo duoniuku (paprastu produktu is kvieciu, grikiu, ryziu). Bet va gerai jam buna pagrauzti obuoli duodu, banana.
Mes neduodam cipsu. Jau vien tai, kaip vaikas nori cipsu, pasako kiek ten visokios chemijos prideta... Pvz i svecius kur nueinam tai uzvalgo cipsu musu vyresnelis (4,5 m), o po to prisimena ilgiausiai. Tu visu mononatrio gliutomatu ir yra toks poveikis, kad norisi kuo daugiau valgyti, o po to vaiku nervine sistema pazeidziama buna, vaikai hiperaktyvus buna. Cia jau daug kas tai zino, visokie tyrimai atlikti yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitutė: 21 sausio 2011 - 13:20
Nevalgom ir vaikui neduodam schmoll.gif
Atsakyti
Patys nevalgom ir vaikams neduodam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 01 28, 22:23)
Patys nevalgom ir vaikams neduodam schmoll.gif

mes taip pat smile.gif
Atsakyti
Pas mus sveciai dazniausiai atsinesa cipsu... Specialiai neperku ir neduodu,bet jei viena kita nugvelbia nuo stalo tai nebegu is paskos atimt....
Atsakyti
patys nevalgom ir vaikams neduodam
Atsakyti
dukrytei 1m 7men cipsu neragavus ir artimiausi metu nesiruosiu duoti. na nebent mazuletiskiausia gabaleli paragauti, net tikrai negreitai. nera reikalo. nieko naudingo gi ten. kad ir patys koki viena karta per metus tesuvalgom
Atsakyti