Įkraunama...
Įkraunama...

Žemės paskirties keitimas

QUOTE(westa @ 2006 04 16, 17:14)
Julyte, kaip Jums? Leidžia tuos kelis sklypelius keist į gyvenamosios paskirties  g.gif

Man leido mano 67 arus padalinti į trys sklypus ir keisti paskirti, rytoj kaip tik einu priduoti popieriukus, truko vyro įgaliojimo ir teks antrą kartą išsiprašyti iš darbo ir važiuoti į Gargždus. Šiaip jei kam idomu, tai Gargžduose norint priduoti prašymą dėl paskirties keitimo ir padalinimo reikia užsiregistruoti telefonu, o eilutė jau liepos mėnesiui eina doh.gif Ale siaubas kažkoks, ane? Tai kiek laiko tada užtruks paskirties keitimas?
Aifa, kaip tavo reikaliukai? Kokius popieriukus jau sutvarkei?

Atsakyti
QUOTE(*Julyte* @ 2006 04 25, 22:16)
Man leido mano 67 arus padalinti į trys sklypus ir keisti paskirti, rytoj kaip tik einu priduoti popieriukus, truko vyro įgaliojimo ir teks antrą kartą išsiprašyti iš darbo ir važiuoti į Gargždus. Šiaip jei kam idomu, tai Gargžduose norint priduoti prašymą dėl paskirties keitimo ir padalinimo reikia užsiregistruoti telefonu, o eilutė jau liepos mėnesiui eina doh.gif Ale siaubas kažkoks, ane? Tai kiek laiko tada užtruks paskirties keitimas?
Aifa, kaip tavo reikaliukai? Kokius popieriukus jau sutvarkei?

O kaip dėl komunikacijų padarymo? kaip su tuo nutarimu rajone?
ir kaip dėl tų ,,netikrų" ūkininkų? Ar galima bet kokio dydžio sklype tai daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 balandžio 2006 - 06:58
QUOTE(westa @ 2006 04 26, 07:56)
O kaip dėl komunikacijų padarymo? kaip su tuo nutarimu rajone?
ir kaip dėl tų ,,netikrų" ūkininkų? Ar galima bet kokio dydžio sklype tai daryt?

Na mano ūkis I h, o dalinsiu ir keisiu paskirtį kitam sklypui mirksiukas.gif Dėl komunikacijų nieko nžn, šiandien tik pridaviau prašymą , birželio pirmom dienom sakė atsiūs komisijos išvadas paštu. Koks minimalus ūkin sklypas nžn, nes aš turiu tikrai pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
Nieko nebesuprantu. Tai Klaipėdos rajone galima tapti "netikru ūkininku" ar ne??? Tai gal negali ūkininkauti tik geltonojoje zonoje, o kitur galima? Kaip išsiaiškinti, kur ieškoti pirkti sklypą, kokio dydžio ir t.t. Julyte, gal ką patarsi?
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 05 01, 15:29)
Nieko nebesuprantu. Tai Klaipėdos rajone galima tapti "netikru ūkininku" ar ne??? Tai gal negali ūkininkauti tik geltonojoje zonoje, o kitur galima? Kaip išsiaiškinti, kur ieškoti pirkti sklypą, kokio dydžio ir t.t. Julyte, gal ką patarsi?

jEI pirksi žemės ūkio paskirties žemę tai išklausius kursus ir užregistravus ūkį, galėsi tapti ūkininke ir statyti ūkininko sodybą mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif žadam pirkti žū paskirties sklypą ir poto keisti į namų valdą. Norėčiau sulaukti jūsų patarimo. Į ką kreipti dėmesį perkant sklypą, kokių dokumentų prašyti, kad parodytų. Vieni žmonės buvo paėme bylą ir nusinešę pas vyr.architektą tai poto atsisakė pirkti. Kas su ta žeme gali būti blogai? Labai lauksiu jūsų patarimo nes norim skambinti vakare pardavėjam. Iš anksto ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2006 05 02, 15:31)
sveikutės 4u.gif žadam pirkti žū paskirties sklypą ir poto keisti į namų valdą. Norėčiau sulaukti jūsų patarimo. Į ką kreipti dėmesį perkant sklypą, kokių dokumentų prašyti, kad parodytų. Vieni žmonės buvo paėme bylą ir nusinešę pas vyr.architektą tai poto atsisakė pirkti. Kas su ta žeme gali būti blogai? Labai lauksiu jūsų patarimo nes norim skambinti vakare pardavėjam. Iš anksto ačiū.

jei žemė neįeina į geltonąją zoną bendrąjame plėtros plane, tai gali neit keist paskirties. Ir šiaip yra kalnas niunsų doh.gif . Gali per žemę eit aukštos įtampos elektra, reik žiūrėt apribojimus ir tt. Žodžiu, jei patys nesuprantat, tai siūlau be architekto net nebandyt patiems pirkt g.gif. geriausia atsišvieskit norimos žemės dislokacijos planą ( na kur žemė randasi), ar užsirašykit jo kadastrinį nr, ir eikit pas rajono vyr architektą paklaust ar eis keist šios žemės paskirtį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 02 gegužės 2006 - 14:50
O kas ta geltonoji zona? blink.gif Čia prie geležinkelių, laidų kažkokių ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(tinginaite @ 2006 05 02, 15:55)
O kas ta geltonoji zona?  blink.gif Čia prie geležinkelių, laidų kažkokių ar kaip?

jo parašiau ir nepagalvojau, kad kituose miestuose gali būt kita spalva doh.gif . Pas mus Klaipėdoje plėtros plane geltonai pažymėta gyvenamosios paskirties zona. taigi, jei ž ū žemė nepriklauso šiai zonai, gali neit paskirties pakeist 4u.gif
Atsakyti
Oi ačiū. Tiesiog aš geltonos spalvos ir nesusiejau su gyvenamaisiais plotais. Tiesiog, man tai kaip geltona policijos juosta... doh.gif Tipo eiti negalima... lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
Gal kas žinot ar įmanoma ir kaip pakeisti sodo sklypo su nameliu paskirtį į namų valdą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julyte* @ 2006 05 02, 00:02)
jEI pirksi žemės ūkio paskirties žemę tai išklausius kursus ir užregistravus ūkį, galėsi tapti ūkininke ir statyti ūkininko sodybą mirksiukas.gif

Reiškia, galiu pirkti sklypą žemės ūkio paskirties ne geltonojoj zonoj ir ne mažiau 1 ha. mirksiukas.gif
O jei sklypas geltonojoj zonoj turėsiu keist paskirtį g.gif Ir tai dar neaišku ar pavyks. Supratau teisingai? bigsmile.gif
Dabar jau ir už žemės paskirties sklypus toookias kainas rauna. doh.gif doh.gif doh.gif O butai mieste pinga. Gal ir žemė pigs? g.gif
Atsakyti