Vilniaus raj čia ne prie ko.
Galima keisti paskirtį ir kaime, tik paprasčiau, pigiau ir greičiau tapti Ten ūkininku.
Labas 
Padovanojo 27a sklypą Kretingos rajone. Sklypas yra pačiame kaimo centre. Taigi su notare reikaliukus sutvarkiau, pridaviau dokus kad įregistruotų nekilnojamą turtą. Žemės sklypas padovanotas nevisas, o tik dalis jo..
Iškilo tokie klausimai:
1. Kas man nustatys sklypo koordinates pagal mano pageidavima?
2. Iš kur gauti žemės sklypo planą (jis gi keičiasi dalijant žemę)?
3. Svarbiausias dalykas kad Kretingos rajono bendras planas bus paruoštas tik po metu ar vėliau
Ar gali būti padaryta išimtis kadangi sklypas yra kaimo centre tarp namų, šalia asfalto ir elektros linijų?

Padovanojo 27a sklypą Kretingos rajone. Sklypas yra pačiame kaimo centre. Taigi su notare reikaliukus sutvarkiau, pridaviau dokus kad įregistruotų nekilnojamą turtą. Žemės sklypas padovanotas nevisas, o tik dalis jo..

Iškilo tokie klausimai:
3. Svarbiausias dalykas kad Kretingos rajono bendras planas bus paruoštas tik po metu ar vėliau

QUOTE(sXXs @ 2007 05 05, 20:59)
Labas 
Iškilo tokie klausimai:
Ar gali būti padaryta išimtis kadangi sklypas yra kaimo centre tarp namų, šalia asfalto ir elektros linijų?

Iškilo tokie klausimai:

nelabai supratau ką tau padovanojo?????
jei gavai dovanų ir kažką pasirašei pas notarę ( o greičiausiai dovanojimo sutartį), tai joje turi būti parašyta ką tau padovanojo... jei tai dalis žemės tai ji turėjo būt atidalinta ir teisiškai įforminta, tada tik dovanojama... skaityk savo dovanojimo sutartį
QUOTE(westa @ 2007 05 05, 21:35)
nelabai supratau ką tau padovanojo?????
jei gavai dovanų ir kažką pasirašei pas notarę ( o greičiausiai dovanojimo sutartį), tai joje turi būti parašyta ką tau padovanojo... jei tai dalis žemės tai ji turėjo būt atidalinta ir teisiškai įforminta, tada tik dovanojama... skaityk savo dovanojimo sutartį
Calm down... Padovanojo 27a žemės sklypą, kuris - žemės ūkio paskirties. Visas žemės plotas buvo 1ha, o man padovanojo 27a dalį.
Esmė tame, kad žemę padovanojo, bet kurią jos dalį aš NEŽINAU... Gi gali tą sklypą atkirpti 270 metrų ilgio ir 10 metrų pločio, ko aš tikrai nenorėčiau....

QUOTE(sXXs @ 2007 05 10, 22:14)
Calm down... Padovanojo 27a žemės sklypą, kuris - žemės ūkio paskirties. Visas žemės plotas buvo 1ha, o man padovanojo 27a dalį.
Esmė tame, kad žemę padovanojo, bet kurią jos dalį aš NEŽINAU... Gi gali tą sklypą atkirpti 270 metrų ilgio ir 10 metrų pločio, ko aš tikrai nenorėčiau....
Žodžiu sunku kai nėra kur rasti normalios išsamios informacijos ir neduok dieve paklausi notarų, tai tikrai atsakymo nesulauksi, o tik persikreipūsi snukelį išvysi.
Kada ir kur aš galėsiu nustatyti sklypo koordinates pagal mano ir dovanotojo pageidavimą???? 

čia tu calm down

neįsivaizduoju kaip žmonės gali pasirašinėt kažką pas notarus ir net nežino ką pasirašo...

Žiauru... tai ka ta varna man prirašė aš net kelis kartus užsiminiau, kad noriu nustatyti sklypo išmatavimus ir vietą
Tai reiškias man atkirpo belekokią dalį? kur aš galiu pasižiūrėti kaip tas mano sklypas atrodo? Gal inete tai įmonaoma padaryti įvedus duomenis?
Papildyta:
P.S. Žemės sklypas suformuotas preliminariais matavimais... Tai ar jau tiksliai išmatuotas ar dar tik teks nustatyt koordinates? Gal tu Westa užsiemi tokiais dalykais ir žinai daugiau, nes aš tai tikrai pasimetęs ir nesuprantu ar man pripaišė ką norėjo ar tai tik bus padaryta... kažkaip būtų perdaug neteisinga nustatyti sklypo koordinates nepasiteiravus abipusio šalių pageidavimo...

Papildyta:

QUOTE(sXXs @ 2007 05 10, 23:51)
Žiauru... tai ka ta varna man prirašė aš net kelis kartus užsiminiau, kad noriu nustatyti sklypo išmatavimus ir vietą
Tai reiškias man atkirpo belekokią dalį? kur aš galiu pasižiūrėti kaip tas mano sklypas atrodo? Gal inete tai įmonaoma padaryti įvedus duomenis?
Papildyta:
P.S. Žemės sklypas suformuotas preliminariais matavimais... Tai ar jau tiksliai išmatuotas ar dar tik teks nustatyt koordinates? Gal tu Westa užsiemi tokiais dalykais ir žinai daugiau, nes aš tai tikrai pasimetęs ir nesuprantu ar man pripaišė ką norėjo ar tai tik bus padaryta... kažkaip būtų perdaug neteisinga nustatyti sklypo koordinates nepasiteiravus abipusio šalių pageidavimo...

Papildyta:

deja neužsiimu, teko su tokiais dalykais susidurt. galiu pasakyt tik tiek, kad be savininko niekas žemės padalint negali

QUOTE(westa @ 2007 05 10, 23:39)
.. beje jei pasirašei pirkimą - pardavimą( dovanojimą) , tai turėjai su ta sutartim kulniuot į Registrų centrą užregistruot savo turtą.. taip pat turi turėt savo gautos žemės bylutę ( jos tiesiog negali būt, nes ji dovanojimo pagrindas : ) .. su visais šiais dokais turi ten nueit.. kitaip tu kaip ir nieko kol kas oficialiai neturi

Na kas blogiausia kad aš jau nukulniavau... Ir turbūt man atkirpo visa gabalą palei kelią ko aš tikrai nenorėjau

Papildyta:
Tu man infarktą ivarysi

QUOTE(sXXs @ 2007 05 10, 23:59)
Na kas blogiausia kad aš jau nukulniavau... Ir turbūt man atkirpo visa gabalą palei kelią ko aš tikrai nenorėjau
Aš apšalęs kaip tokia notarė.... grrrrr... Ką siūlai man daryti.. sakė visa šitą reikalą sutvarkys iki 14 dienos registre... gal įmanoma atšaukti?
Papildyta:
Tu man infarktą ivarysi
jei negali notarė nustatyt koordinačių, reiškias negali 

Papildyta:
Tu man infarktą ivarysi

negali notare nustatyt, nes iki jos jau tai padarė .. ji tik padėjo pasirašyt dovanojimo sutartį konkrečiam atidalintam sklypui ..
Viskas vyko taip.
Aš (t.y. anūkas
) ir žemės sklypo savininkas nuvažiavome pas notarę, Pasirašėm sutartį,kad man dovanoja 27a sklypo dalį. Su ta sutartim aš nuėjau į registrą ir sumokėjau kad įregistruotų turtą + gavau pažymą-kvitą (apie gauto atlikti nekilnojamojo turto kadastro matavimo ar registravimo darbus: Įsigyjimo nuosavybėn privačios žemės sklypo (m,v.t.) įregistravimas)... grrr... susibalamutino mano galva išvis
Aš (t.y. anūkas

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.