Įkraunama...
Įkraunama...

Žemės paskirties keitimas

QUOTE(jėga @ 2006 09 19, 11:14)
westa, nu prie ko čia Klaipėdos rajonas. Gi bet kokį man priklausantį padaryti darbą, aš galiu įpareigot atlikt kitą asmenį. Tik formalumai atitinkami yr mirksiukas.gif

nu kad neparduosi gi klp rajone, kol komunikacijų nėr smile.gif . Ginčai dėl to nutarimo eina.. O kas tau įsipareigos kažką daryt ne savo nuosavybėj g.gif
Atsakyti
Galiu ginčytis iki begalybės, ale vistiek įrodysiu, kad nėr taisyklių be išimčių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 09 19, 11:23)
Galiu ginčytis iki begalybės, ale vistiek įrodysiu, kad nėr taisyklių be išimčių lotuliukas.gif

nežadu ginčytis smile.gif ... Žinau visus tokius ten ale apėjimus - ne durniai irnesakyk.gif tik ne visuomet būna taip lengva kaip atrodo. Kol nesusiduri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 09 19, 11:27)
nežadu ginčytis  smile.gif ... Žinau visus tokius ten ale apėjimus - ne durniai  irnesakyk.gif tik ne visuomet būna taip lengva kaip atrodo. Kol nesusiduri  mirksiukas.gif

Parodyk man notarą, kuris prieš pasirašydamas pirkimo-pardavimo sutartį eina tikrint, ar sklype yr baigtos visos komunikacijos hihihi.gif mirksiukas.gif
Nu kad čia nėr ko nei durtis, viskas logiškai išmąstoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 09 19, 11:30)
Parodyk man notarą, kuris prieš pasirašydamas pirkimo-pardavimo sutartį eina tikrint, ar sklype yr baigtos visos komunikacijos hihihi.gif  mirksiukas.gif
Nu kad čia nėr ko nei durtis, viskas logiškai išmąstoma ax.gif

nereik važiuot - yra pridavimo aktai biggrin.gif

va atsiverčiau sklypo bylą - joje ir būna surašyta kas pirklauso sklypui t.y kokios komunikacijos - jei jų nerą, logiškai nėra ir įrašo ane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 rugsėjo 2006 - 10:35
QUOTE(westa @ 2006 09 19, 11:33)
nereik važiuot - yra pridavimo aktai  biggrin.gif

Lygstamės iš sklypo be komunikacijų, kad aš jį nupirksiu mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 09 19, 11:34)
Lygstamės iš sklypo be komunikacijų, kad aš jį nupirksiu  mirksiukas.gif  tongue.gif

nupirksi net nesiginčiju mirksiukas.gif statybai leidimo negausi, kol komunikacijų nepadarysi tongue.gif

Nesakau, kad neis nupirkt, sakau, kad teks ieškot nežinančių, koks vargas jų lauks , žmonių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 rugsėjo 2006 - 10:39
QUOTE(westa @ 2006 09 19, 11:38)
nupirksi net nesiginčiju  mirksiukas.gif  statybai leidimo negausi, kol komunikacijų nepadarysi  tongue.gif

Va čia jau sutinku drinks_cheers.gif tongue.gif Nors, žmogai ir be leidimų statosi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 09 19, 11:41)
Va čia jau sutinku  drinks_cheers.gif  tongue.gif  Nors, žmogai ir be leidimų statosi biggrin.gif  doh.gif

sakė daba bauduoja tipo blink.gif , bent jau statybininkės pasakoja istorijų šiurpių unsure.gif

ale da pagalvojau , nu gerai, notaras nevažiuo žiūrėt.. Parduos sklypą tipo su padarytom komunikacijom. O čia bac ,atvaro po kelių mėnesių pirkėjas ir sako - kur mano komunikacijos a?? smile.gif . Komunikacijų baba, o įrašo pirkime - pardavime nėr , kad perimti įsipareigojimai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 rugsėjo 2006 - 10:48
QUOTE(westa @ 2006 09 19, 11:46)
ale da pagalvojau , nu gerai, notaras nevažiuo žiūrėt.. Parduos sklypą tipo su padarytom komunikacijom. O čia bac ,atvaro po kelių mėnesių pirkėjas ir sako - kur mano komunikacijos a??  smile.gif . Komunikacijų baba, o įrašo pirkime - pardavime nėr , kad perimti įsipareigojimai  tongue.gif

Nugi apie kokią sutartį aš tau prieš tai kalbėjau wink.gif Apsidrausti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 09 19, 12:03)
Nugi apie kokią sutartį aš tau prieš tai kalbėjau wink.gif Apsidrausti reikia mirksiukas.gif

nu tai jei ,,apgaudinėsi " notarą, kaip apsidrausi smile.gif
Atsakyti
ar tie kurie pradejo keisti zemes paskirti gali ir pabaigti? g.gif kiek zinau dabar norint jau nebegalima, viskas yra sustabdyta.
Atsakyti