To sole:
Kas tas architektas yra? Kiba Kęstutis? Tai ar jau buvo akis prasikrapštęs nuo rudojo, kad tokį briedą briedyja?
Gi atrodo paaiškinau apie administratorių, o Jūs vėl klausiat...
Ūkininkavimo variantai Jums yra tokie:
1.uošvis pastato Jums "ūkinį pastatą" (čia jei vyksmas vyksta tame pačiame sklype).
2.uošvis pastato Jums dar vieną trobą (čia jei vyksmas vyksta kitame sklype, kuris nebus mažesnis, kaip 1ha).
Nesąmonė yra kaime kaitaliot tą paskirtį, pasirodo čia valstybinės reikšmės reikalas. Daug pinigo teks įmerkt.
QUOTE(soleil @ 2007 03 28, 12:50)
gali buti taip, jog nebeleidzia keisti zemes ukio paskirties? musu cia pazystami ejo ps architekta, tas taip ir pasake. jokiu keitimu is zemes ukio i namu valda. porai zmoniu taip ir atsake. tai kas cia per nesamones?
o pvz negalima taip, jei mano uosvis statytusi dar viena gyvenama nama ant tos zemes ukio paskirties (pats yra ukininkas)?
ir paskui ji perrasytu mums kaip nors..
o pvz negalima taip, jei mano uosvis statytusi dar viena gyvenama nama ant tos zemes ukio paskirties (pats yra ukininkas)?
ir paskui ji perrasytu mums kaip nors..

o ne paprasciau butu kad uosvis padarytu rekonstrukcija ? (be gal kaime g-negalima to nezinau) ir tada prie savo namo pastatys jums nama tipo, tik kad su viena kokianors siena susijunge busite, o poto jums kaip nors ji perduos, ovz parduos puse namo, ar padovanos

Kam gyventi su uošviais viename name?
Žinau gyvą pvz, kaip ūkininkas pasistatė antrą trobą už kokių 500 m, aišku, ne savo pinigais.
Žinau gyvą pvz, kaip ūkininkas pasistatė antrą trobą už kokių 500 m, aišku, ne savo pinigais.
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 03 29, 14:22)
To sole:
Kas tas architektas yra? Kiba Kęstutis? Tai ar jau buvo akis prasikrapštęs nuo rudojo, kad tokį briedą briedyja?
1.uošvis pastato Jums "ūkinį pastatą" (čia jei vyksmas vyksta tame pačiame sklype).
2.uošvis pastato Jums dar vieną trobą (čia jei vyksmas vyksta kitame sklype, kuris nebus mažesnis, kaip 1ha).
Nesąmonė yra kaime kaitaliot tą paskirtį, pasirodo čia valstybinės reikšmės reikalas. Daug pinigo teks įmerkt.
tai va vakar issiaiskinom, jog pasirodo uosvis yra atsisakes ukininkavimo..ir dabar kaip ir nebe ukininkas..ir vel gaunasi, kad nieko nesigauna

Atsivežkit visus turimus dokus ir pabazarysim, ką čia būtų galima nuveikt dėl ūkininkavimo, kad neįklimpt į detalų planavimą.
LAba diena,
Labai ne į temą aš, bet gal pagelbėsit
Man ekstra reikia paprastos rankpinigių sutarties. Gal permestumet kas emailu?
vaidzionka@yahoo.com
Labai ne į temą aš, bet gal pagelbėsit

Man ekstra reikia paprastos rankpinigių sutarties. Gal permestumet kas emailu?
vaidzionka@yahoo.com
o as norejau paklausti-vyro tevukai turi 1.5h zemes.bet jie lygtai atsisake ukininkavimo.bet lygtai girdejau kad yra kazkokie kursai.tai gal jie galetu juos pereit ir vel tapt ukininkais.o tada mes su vyru ant tos zemes namuka pasistaytume
please kasnors parasykit jei esat su tuo susidure arba zinot ka nors

To Kayla:
Konsultuoju "ūkininkavimo" klausimai. Į AŽ please.
Konsultuoju "ūkininkavimo" klausimai. Į AŽ please.
Gal kas galit kokia nuorodele pameteti kur surasti Vilniaus raj bendraji plana? Kaip supratau jis jau patvirtintas, tik niekaip nerandu inete. ACIU!
Kiek pamenu, Koncepcija kabo Rinktinės g-vėj. Nemaišykit su patvirtinimu. :4u
skaitineju pasisakymus ir vis negaliu suprasti, jei as turiu zemes ukio paskirties sklypa kaime ir tai nera vilniaus rasjonas ir nesu ukininkas tai man jokiu sansu jame pasistatyti nama? tera tik du variantai:tapti ukininku ir tada statytis arba i namu valda pakeisti?