QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 07, 21:14)
o aš pavz gėdinuos pleže vaiksčiot su maudimke

, kažkoki kompleksą jauėiu del kudumo

, amzinai randi kokiu trukumu kad ir kaip beatrodytai
Na jau, o man ploni žmonės tokie gražūs atrodo, bet tu teisi kiekvienas atrandam savyje trūkumų, nevisada tuos trūkumus kiti pastebi

Ai ne tai svarbiausia gyvenime.
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 06 08, 10:17)
sveikutes!!! kaip jus laikotes? as tai vakar su viena pazistama, kuri angeliuka man piesia biski vino padauginau, prisizliumbiau iki soties, tai dabar lengviau kazkaip!
del didelio svorio, gero zmogaus turi but daug, bet jiem tikrai nelinksma!
o del kudumo tai ir as turejau visokiu kompleksu, o dabar dzin pasidarie!
Labai padeda kai išsiverki, o ypač kai turi kam išsikalbėti.
O dėl kompleksų - tai svarbu požiūris į juos, aš sau sakau: na dabar atrodau 20 metų vyresnė, o kai man bus 80 atrodysiu kaip 60-ties

Va tik vasarą truputį sunku, visa tirpstu
Papildyta:
QUOTE(vadove @ 2008 06 08, 11:17)
Labas rytas, Angeliuku Mamytes,
Labai nedrasu, bet priimkit ir mane i savo bureli. Labai skaudu rasyti, tiesiog plysta sirdis is skausmo. Geguzes 22 d. palaidojom ir mes savo Angeliuka. Mazulytis isgveno tik pusantros paros. Man prasidejo sunki preeklamsija/eklamsija, dare czari. Buvo musu pirmagimis, as jo taip laukiau, bet Dievulis ji pasieme sau. Iki siol kiekviena diena save kaltinu ir vis klausiu KODEL????? Taip sunku.... taip nesinori nieko, atrodo eini gatve ir visi i tave ziuri ir kaltina tave...
Priimkit ir man i savo bureli, kai bus labai sunku, turesiu kur pasiguosti..
Labutis vadove,
Skaudu...

Stiprybės tau
Ateis laikas ir tu suprasi kad save kaltinti beprasmiška, ne viskas nuo mūsų priklauso. Ir kiti neturi teisės tavęs kaltinti.
Visada užsuk čia, kai norisi išsikalbėti.

Viešpatie, saugok mano mergytes nuo sunkių ligų ir nelaimių.