Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

su musu draugyste -ryt jubiliejus 10 metu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 05, 21:03)

o musu spalio 16 bus 9 metai nuo pazinties smile.gif
Atsakyti
mes ilgai nedraugavom, po 8menesiu pazinties nunesem pareiskimus, dar po 4men apsizeninom... suvedziojau jauna kaimo berneli hihihi.gif ,pazintis kuriozine buvo- pabegom su drauge nuo bernu i sokius,(as miesto vaikas pirma kart nuvariau i kaimo sokius) ten pakviete jaunikaitis sokt, sokam ir berneliai atvaro, as begt is sales, tas uz rankos, niekur neisi laugh.gif tai vataip ir likom
smagu prisimint man musu draugyste, nes nebuvo jokiu piktumu ir dabar kaip ir rimtu problemu nera
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 05, 21:41)
mes ilgai nedraugavom, po 8menesiu pazinties nunesem pareiskimus, dar po 4men apsizeninom... suvedziojau jauna kaimo berneli hihihi.gif ,pazintis kuriozine buvo- pabegom su drauge nuo bernu i sokius,(as miesto vaikas pirma kart nuvariau i kaimo sokius) ten pakviete jaunikaitis sokt, sokam ir berneliai atvaro, as begt is sales, tas uz rankos, niekur neisi laugh.gif tai vataip ir likom
smagu prisimint man musu draugyste, nes nebuvo jokiu piktumu ir dabar kaip ir rimtu problemu nera

Tikrai neeiline pazintis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 05, 22:41)

grazi istorija! mirksiukas.gif
mes su viru jau pazistami 13 metu, o kai darugaut pradejom tai po men pareiskimus nunesem o po tryju buvo vestuves, ir greit susisukom! blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 05, 22:03)

jubelejus!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,

rugsejele su draugystes 10 meciu clap.gif Tai jau siandien kur nors leksit ane? Ir dar penktadienis smile.gif

Kaip laikotes, kaip nuotaikos? Man tai ne kokios matyt dar pries pms tai isvis, vakar paverkiau verysad.gif Bet reikia gyventi toliau verysad.gif Dar geriam dabar antibijotikus, bet mano vyrui skrandzio opa yra, tai bijau, kad jam gali neveikti antibijotikai, jau sianakt veme, tai turbut kokia zaizda atsivere, ai isvis nezinau kaip cia reiks issigydyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 06 06, 09:31)
Sveikutes  4u.gif ,

rugsejele su draugystes 10 meciu  clap.gif Tai jau siandien kur nors leksit ane? Ir dar penktadienis  smile.gif

aciu aciu, niekur neleksim(pasiausim nakti lotuliukas.gif ) nes ryt abu turim darbu ir dar mamos gimtadienis
mb man nuotaika pakele tokiu komplimentu gavau- graziausia motera, ner ka su kitom ligyt ir uzpakaliukas geras, ne taip kaip paaugliu celiulitais apauges lotuliukas.gif , kaip sako- gerai atrodai bobike bigsmile.gif
gero savaitgalio visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 06 06, 09:31)
Sveikutes  4u.gif ,

Kaip laikotes, kaip nuotaikos? Man tai ne kokios matyt dar pries pms tai isvis, vakar paverkiau  verysad.gif Bet reikia gyventi toliau  verysad.gif Dar geriam dabar antibijotikus, bet mano vyrui skrandzio opa yra, tai bijau, kad jam gali neveikti antibijotikai, jau sianakt veme, tai turbut kokia zaizda atsivere, ai isvis nezinau kaip cia reiks issigydyti  verysad.gif

sveika. klausyk ir mano vyrui labai prastai su skarndziu. kita ketvirtadieni eina endoskopo ryti, tai gal pamatys ka, ir kitokiu vaistu gaus. as jau nezinau ka jam ir valgyt duot. nes dazniausiai buna negerai, skausmai. ir vakar iki nakties po soda vaiksciojo, kol skrandis siek tiek apsiramino. gaila man jo, pati kazkada opa turejau, bet seniai gal pries 10 metu. kazkaip issigydziau. o jam va jau gerus metus tesias. manau, kad musu nelaime irgi kazkaip paveike, pasinervino daugiau, pastresavo ir va. nes anksciau toks sveikas buvo, bet ka galejo valgyt ir niekad nieko neskaudejo.

Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 06, 09:39)
aciu aciu, niekur neleksim(pasiausim nakti lotuliukas.gif ) nes ryt abu turim darbu ir dar mamos gimtadienis
mb man nuotaika pakele tokiu komplimentu gavau- graziausia motera, ner ka su kitom ligyt ir uzpakaliukas geras, ne taip kaip paaugliu celiulitais apauges lotuliukas.gif , kaip sako- gerai atrodai bobike bigsmile.gif
gero savaitgalio visom 4u.gif

nu smagu, kad jau taip ilgai kartu. ir aisku dar komplimentus girdi thumbup.gif
gero savaitgalio ir tau!
Atsakyti
sveikos angeliuku mamytes

siandien mano angeliukui butu 5 metukai, uzsukau cia pas jus issipasakoti,nes taip sunku siandien verysad.gif lygiai pries 5 metus buvo taip pat birzelio 6 penktadienis, tokia pat grazi sauleta diena, tik mano sirdyje tos saules nesimate, atvaziavau i ligonine o cia pasake kad negirdi dukrytes sirdeles, as vis dar tikejau kad pagimdysiu ir isgirsiu jos balsa, tik deja.... klydau. gydytoju isvada uzduso apsisukus virkstelei o mums buvo prasidejusi 40 savaite. dukrytei varda daveme Daniele.
man sis vardas patiko jau seniai ,o vyras atsiverdes vardyna irgi isrinko si varda nors as jam nebuvau net uzsiminus, kad noriu sio vardo.

Tokia grazi diena o man taip rieda asarytes
Atsakyti
QUOTE(doretta @ 2008 06 06, 12:15)

siandien mano angeliukui butu 5 metukai, uzsukau cia pas jus issipasakoti,nes taip sunku siandien verysad.gif lygiai pries 5 metus buvo taip pat birzelio 6 penktadienis, tokia pat grazi sauleta diena, tik mano sirdyje tos saules nesimate, atvaziavau i ligonine o cia pasake kad negirdi dukrytes sirdeles, as vis dar tikejau kad pagimdysiu ir isgirsiu jos balsa, tik deja.... klydau. gydytoju isvada uzduso apsisukus virkstelei o mums buvo prasidejusi 40 savaite. dukrytei varda daveme Daniele.
man sis vardas patiko jau seniai ,o vyras atsiverdes vardyna irgi isrinko si varda nors as jam nebuvau net uzsiminus, kad noriu sio vardo.

Liūdna... Liūdna, kad mūsų tiek daug... Bet bent jau čia visos galim pasiguost, kai sunkumas užeina.
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 05, 18:07)
Vaivos juosta su metinem, zinai toj foto panasi i Paksaite laugh.gif
musu metines bus po poros savaiteliu, tik bus 9metai

Liepos 11d. bus 10-osios mūsų vestuvių metinės, o nuo draugystės pradžios - jau virš 15 metelių... Nu ir daug gi! Net pačiai keista. Ale gi sena vistiek nesijaučiu. beee.gif
Atsakyti
sveikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vadove: 06 birželio 2008 - 13:31
QUOTE(vadove @ 2008 06 06, 14:29)

sveika.
Papildyta:
QUOTE(doretta @ 2008 06 06, 12:15)

sveika. labai labai gaila, kad ir tau gyvenimas buvo toks ziaurus.
Atsakyti