Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(ajuka @ 2008 05 29, 19:12)
nea, pienelio pas mane uztenka, bent man taip atrodo  blush2.gif o nutraukiu ir bandau buteliuka ismokyt imt, nes dabar jei bent trumpam ja palieku vyrui ir isbegu i parde tai maniske jei jau isalksta - iskart dudas paleidzia, tai ir baigias mano apsipirkimas, be to man reik teises issilaikyt  doh.gif planavau neduot butelio isvis, nes mes ne soske nenaudojam, bet kad sakau nupusiu as vien su lelium budama ir ne minuteles be jos ... Aisku malonu labai, kad esi savo mazytei tokia reikalinga, bet ... Aij ziuresiu neiseis nereik ... Apseisiu  tongue.gif
del draugu mergytes ar kartais ne rachito pasekme? butinai reikia tikrint

Labutis,
Aš tai savo mažąją pratint prie buteliuko pradėjau nuo 3 mėn., nes seselė pradėjo sakyti kad mažai priauga svorio. O ji visiškai iš jo nenorėjo gerti, vis pykdavo kai maitindavau iš buteliuko, bandžiau keisti mišinuką, bet vistiek tas pats. Paskui damaitindavau su šaukštu, vis daugiau į pilvą kliūdavo, nors ne kiekvieną dieną ir iš šaukšto valgydavo, ir ne po daug. Vargome gal mėnesį. Na o nuo 4 mėn. pradėjau virti daržovinę, nes kraujukas buvo truputį pasilpęs, gavom geležį gerti. Nuo tada ir nebedaviau mišinuko, užteko daržovinės ir mano pieno. Visos trys mano mergos užaugo be soskės biggrin.gif

Toks ilgesys užeina vakarais..... nors stauk...

Na o man šiandien truputį ramiau, buvau kapuose, sutvarkiau kapelį, pasodinau ledinukes, nes jau širdį skaudėjo kad našlaitės jau nekaip atrodys. Beliks šeštadienį nuvažiuoti žvakelę uždegti....
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 29, 10:49)
1. mes skrodima darem, kad suzinotu priezasti, kodel. .. deja, taip ir nepaaiskejo, bjauriausia buvo, kai nuvaziavom klausyt isvadu skrodimo, kaip pasakojo, kad odyte jau eme luptis ir pan ...    baisus prisiminimai musu, teisi zelsva, niekad to nepamirsi, tik kai mirsi, as tik pagalvoju ir akys pilnos asaru ir sunkumas sirdy iskart ... gal nenormalu, kad as vis prisimenu viska, kad is dalies nepaleidziu pati tu prisiminimu, bet negaliu kitaip ... Prisimenu ir noriu prisiminti savo mazyte ...

2. As bandau ipratint savo Ariele buteliuka su nutrauktu pienu imt, nu niekaip zinokit kol kas  jau ipratus prie papulio ir nepripazysta  ir svoris apstojo taip augt, pasidare ji man tokia ilga ir gan liesa  g.gif Nors riebaliuku yra, bet nedaug, i mamyte matyt  na bet savo pienu maitinu, tai ir negali matyt rubuile but, matyt genai  o siaip smagi jau ji, jau snekia aa, iii po truputi  pasakoja istorijas  wub.gif tai mes pasnekam su ja taip, tai vyras klausia, nu ka ariele papasakojo  lotuliukas.gif

1. mums tai jau mirites priežastis tai kaip ir nelab svarbi buvo, nors kartais įdomu, kas tiksliai atsitiko, kažkaip vis pagalvoju. Nes mes jau nuo jos gimimo žinojom, ko tikėtis. Kiekvieną dienelę pabusdavom ir užmigdavom su ta minsitm, gal ne šiandien, gal ryt ji mus paliks. Bet paliko ji mus visai netikėtai, kai nė minutės apie tai nepagalvojom doh.gif

2. Savo vyruką maitinau iki 1.5 metų, tai buteliuko nenorėjo, kai išeidavau kur, tai peralkęs patraukdavo truputį ir viskas. Bet buvo rubuilis, visai ne į mamą lotuliukas.gif Kai su vaiku išeidavau į lauką, tai sakydavo, kad mamos nesimato, tik vaikas lotuliukas.gif Bet tik nutraukiau maitinti ir visas rubuilumas dingo doh.gif dabar visai smulkuits mažutis doh.gif O kaip faina jau jums, mergužėlė pasakoja savo pasakėles, oi smagu, net širdį suspaudė wub.gif

QUOTE(STT @ 2008 05 29, 12:24)
Nu šiandien išlaikiau paskutinį egzą ir viskas - nuo ryt paskaitos ir laisva visą vasarėlę thumbup.gif

thumbup.gif nu smagu, tai dabar atostogausi wub.gif thumbup.gif

QUOTE(zyzi @ 2008 05 29, 17:57)
Tai tiek vaikuciu buvo o jau tortas kempiniukas! Bet zinokit grizus namo uzmigt negalejau- draugai atvaziavo is Airijos nemacius ju dukrytes buvau jau jai metai ir du men ir nevaiksto verysad.gif , butu gal ir norma bet ji ir nestovi kojytes visai nelaiko ir tos rankytes tokios keistos man zinokit taip baisu pasidare as net kratytis pradejau(as tiek macius tokiu vaiku), as mamos klausiu o ka ten gydytojai sako nieko net pas neurologa nesiunte nei pas ortopeda!uzas kazkoks! verysad.gif  Paskambinau siandien savo sunelio gydytojai kad priimtu pakunsultuotu, bet reiktu i Kauna varyt Vilniuj ner geru neurologu

Mano viena pažįstama gryžo iš Airijos irgi su laaabai suvargusiu vaikučiu, netgi gydytojai čia visišką negalią pripaišė. Bet dabar labai daug masažų, visokių kitokių dalykėlių tai vaikas atsigauna ir vaikščioti pradeda. O Airijoj sakė, viskas OK, viskas GOOD. Bet kai mes pamatėm tą vaikiuką, tai jau iš karto matosi, kad tikrai ne viskas OK. Gerai, kad dar laiku pargryžo į LT doh.gif O aš pati jau baigiu atsigauti nuo tokių dalykų, nes anksčiau matydavau tik neįgalius vaikučius ir tik vardindavau, tam tubūt toks sindromas, o tam toks. Nu žinokit buvo žiauru. Negalėdavau niekur išeiti. Pamatai, kad vaikas rankytes ar kojytes kažkaip keistai laiko iš karto visokių minčių.

Labas dienas 4u.gif
Atsakyti
vakar paverkiau savo mažutės, pažiūrėjau kur filmavus reanimaciniam kaip ja maitina, užklosto, kaip inhaliacijas daro verysad.gif ... ir ta bedantė šypsena tokia žavi mano mažutės... jos mirusios nemačiau, rubelius laidojimui nupirko naujus, i kuriuos net neziurejau, namie tebestovi nauji ružavi rubeliai su kuriais turejom ja parsivezt namo... man ji gyva pries akis, nors tik vakar pirma kart ziurejau video, bet jos toks mielas veidelis visiskai neissitrynes is atminties
Atsakyti
O man penktadienis liudna diena, nes penktadieni gime mano sunelis, o po savaites penktadieni jau laidojom verysad.gif Tai vis penktadieniais suskaiciuoju kiek jau cia jam savaiciu butu.... Siandien butu 6 savaites. Negaliu as dar nusiramint, vis galvoju ir galvoju apie tai kaip butu jei jis butu gyvas ir sveikas, ir kodel taip atsitiko.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 30, 08:03)
vakar paverkiau savo mažutės, pažiūrėjau kur filmavus reanimaciniam kaip ja maitina, užklosto, kaip inhaliacijas daro verysad.gif ... ir ta bedantė šypsena tokia žavi mano mažutės... jos mirusios nemačiau, rubelius laidojimui nupirko naujus, i kuriuos net neziurejau, namie tebestovi nauji ružavi rubeliai su kuriais turejom ja parsivezt namo... man ji gyva pries akis, nors tik vakar pirma kart ziurejau video, bet jos toks mielas veidelis visiskai neissitrynes is atminties

Bet vis tiek smagu, kad gali pasižiūrėti wub.gif Juk tų prisiminimų niekur ir nepaleidi, jie visada širdyje ir akyse stovi ax.gif

O aš gailiuosi, kad mes nieko nenufilmavom, tuo momentu nieko neorėjau, o vėliau, kažkodėl net nepagalvojom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Andryte @ 2008 05 30, 08:11)
O man penktadienis liudna diena, nes penktadieni gime mano sunelis, o po savaites penktadieni jau laidojom  verysad.gif Tai vis penktadieniais suskaiciuoju kiek jau cia jam savaiciu butu.... Siandien butu 6 savaites. Negaliu as dar nusiramint, vis galvoju ir galvoju apie tai kaip butu jei jis butu gyvas ir sveikas, ir kodel taip atsitiko.

g.gif mūsų coliukė irgi gimė penktadienį, o mirė ketvirtadienį, laidojom irgi penktadienį doh.gif man pagal horoskopą rašo, kad penktadieniai - nelaiminga diena blush2.gif Bet taip ir būna dažniausiai doh.gif

O tau tai laaabai mažai laiko praėjo, suprantu, kad skausmas dar didžiulis. Mūsų jau 1 metai praėjo, skausmas gal mažesnis, bet prisiminimai tokie patys. Nors kai užeina, tai staugiu vilku, kaip būna sunku verysad.gif
Atsakyti
Andryte, tau dar mazai laiko praejo,kitaip ir but negali, as tris menesius is namu nejau, visa uztinus vaiksciojau
as dar ir dabar auginu savo angeliuka, isivaizduoju, kad ji ciauskedama apie mane begiotu
vaikystej turejau pravarde - coliuke, nes buvau miniatiurine ir ugiu ir svoriu. 7metu sveriau 14kg doh.gif . 15metu sveriau 24kg. dabar jau sveriu 47,5kg, nuo rudenio priaugau 3,5kg. dar kazkaip reiktu priaugt 2,5kg, ugis apie 1,70m
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 05 30, 08:23)
1. as dar ir dabar auginu savo angeliuka, isivaizduoju, kad ji ciauskedama apie mane begiotu
2. vaikystej turejau pravarde - coliuke, nes buvau miniatiurine ir ugiu ir svoriu. 7metu sveriau 14kg doh.gif . 15metu sveriau 24kg. dabar jau sveriu 47,5kg, nuo rudenio priaugau 3,5kg. dar kazkaip reiktu priaugt 2,5kg, ugis apie 1,70m

1. Aš irgi įsivaizduoju, kad coliukė būtų 1.5 metų, kaip būtų smagu, o kai pamatau kokią mergytę panašaus amžiaus, tai žliumbiu ir tiek, susinervinu doh.gif

2. lotuliukas.gif tai ir aš po kompanija, į mokyklą išėjau 13 kg lotuliukas.gif svėriau 45 kg, tai bent nėštumo metu pasijaučiu žmogum lotuliukas.gif kol kas džiaugiuosi po gimdymų likusiai 5 kg tongue.gif turėjau daugiau, ale vot išėjau į darbą tai dingo viskas, tikiuosi likusieji nedings doh.gif nors mano ūgis tik 162 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 29, 23:42)
Toks ilgesys užeina vakarais..... nors stauk...

console.gif

QUOTE(Andryte @ 2008 05 30, 09:11)
O man penktadienis liudna diena, nes penktadieni gime mano sunelis, o po savaites penktadieni jau laidojom  verysad.gif

mazai laiko, Andryte, veliau po biski jausies tvirtesne ..

QUOTE(rasve @ 2008 05 30, 11:13)
:  tai ir aš po kompanija, į mokyklą išėjau 13 kg  lotuliukas.gif  svėriau 45 kg, tai bent nėštumo metu pasijaučiu žmogum  lotuliukas.gif  kol kas džiaugiuosi po gimdymų likusiai 5 kg  tongue.gif  turėjau daugiau, ale vot išėjau į darbą tai dingo viskas, tikiuosi likusieji nedings  doh.gif  nors mano ūgis tik 162  ax.gif

as trumpa esu 162, pries abu nestumus sveriau 46 ... dabi pasitaisiau, 51 kg esu bigsmile.gif tai jau i moteri panasi hihihi.gif Ir krutine atsirado, o tai lenta buvau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Zinokit negaliu miegot! man vis ta mergyte neiseina is galvos doh.gif vakar paskambino gydytoja po jos apsilankymo ir sako nenorejau labai stipriai gazdint, bet popieriai prasti verysad.gif jo stipriai pazenges rahitas doh.gif ,niekaip nesuprantu kas ten per gydytojai o tevai tokie jauni ir zali ir dabar nesuvokia ka gydytoja pasake, bet gi tevai yra g.gif ka jie nemate g.gif tai uzrase misrus raidos sutrikimas rahiras VCP verysad.gif sako senai gydymas reikalingas buvo jau min nuo 5men.

o jau storules kokios visos lotuliukas.gif as po pirmo gimdymo ziauriai kuda buvaukaip mama sakydavo"nei siski nei piski" blush2.gif 1.74 sveriau 49kg, o nuo 30metu pradejau taisytis o dabar jau verkiu kazin ar numesiu?sveriu65kg
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 05 30, 11:02)
Ir krutine atsirado, o tai lenta buvau  blush2.gif  doh.gif

O pas mane atvirkščiai, buvo D, dabar tik A ar B doh.gif nervuojuosi kartais, bet ką padarysi. Svarbu, kad yra stebuklingų papinykų lotuliukas.gif kaip MB sako, du kg silikono ir viskas pasitaiso lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zyzi @ 2008 05 30, 11:24)
1.  o tevai tokie jauni ir zali ir dabar nesuvokia ka gydytoja pasake, bet gi tevai yra g.gif ka jie nemate g.gif tai uzrase misrus raidos sutrikimas rahiras VCP verysad.gif sako senai gydymas reikalingas buvo jau min nuo 5men.

2. nuo 30metu pradejau taisytis o dabar jau verkiu kazin ar numesiu?sveriu65kg

1. drinks_cheers.gif nesuprantu, kaip tokių dalykų tėvai nemato, mes tai savo pažįstamai sakėm, kad žiūrėkit, ka\kas vaikui negerai. O jiems pasakė Airijoj, kad viskas Ok ir viskas GOOD ir to užteko. Kaip suluošina vaikus, tai žiauru. Ir daktarai akli briedžiai, jiems manau nusispjauti į emigrantų vaikučius. Nors sako pačių airių labi daug apsigimių ir visokių kitokių dalykų, jei jau jie taip težiūri, tai tokios ir pasekmės doh.gif

2. tai ką, tikiuosi ir man po 30 pasiseks į žmogų pavirsti lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriau but "slieku" nei sikna sau pilvas sau lotuliukas.gif
vyrui sakiau taupyk pinigus einu silikonu i papus kist blink.gif sako gerai! nu taip tie papi nukaro schmoll.gif , o jei dar sukusiu tai susisuksiu ir i liemenuka lotuliukas.gif

Jo girdejau kad airijoj daug neigaliu vaikuciu jie ten sako d vitamino nepripazysta g.gif , o tevams gal norisi matyt kad ju sveikas vaukas. Mano viena pazistama savo draugei is anglijos pasake ziurek kazkas tavo vaikui tai po siai dienai nekalba schmoll.gif .O as ir esu pasakius vienai mergytei del zvairumo tai tos drauges anyta pasake, kad as taip pasakiai is pavydo doh.gif tai dabar vyrukas truputi bare mane vel tipo lendi, bet as negaliu man sirdis plysta as prisimenu kaip man nieks nepadejo verysad.gif kaip nezinojau kur kreiptis
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2008 05 30, 13:48)
tai ką, tikiuosi ir man po 30 pasiseks į žmogų pavirsti  lotuliukas.gif

man 32 metukai greit ale kai sonu stoviu zmones nemato doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(zyzi @ 2008 05 30, 14:01)
Jo girdejau kad airijoj daug neigaliu vaikuciu jie ten sako d vitamino nepripazysta g.gif ,

Anglijoj ir Airijoj vit D visiskai neskiria, nes tipo prie juros pakankamai gauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 30 gegužės 2008 - 17:48