QUOTE(ajuka @ 2008 05 29, 10:49)
1. mes skrodima darem, kad suzinotu priezasti, kodel. .. deja, taip ir nepaaiskejo, bjauriausia buvo, kai nuvaziavom klausyt isvadu skrodimo, kaip pasakojo, kad odyte jau eme luptis ir pan ... baisus prisiminimai musu, teisi zelsva, niekad to nepamirsi, tik kai mirsi, as tik pagalvoju ir akys pilnos asaru ir sunkumas sirdy iskart ... gal nenormalu, kad as vis prisimenu viska, kad is dalies nepaleidziu pati tu prisiminimu, bet negaliu kitaip ... Prisimenu ir noriu prisiminti savo mazyte ...
2. As bandau ipratint savo Ariele buteliuka su nutrauktu pienu imt, nu niekaip zinokit kol kas jau ipratus prie papulio ir nepripazysta ir svoris apstojo taip augt, pasidare ji man tokia ilga ir gan liesa

Nors riebaliuku yra, bet nedaug, i mamyte matyt na bet savo pienu maitinu, tai ir negali matyt rubuile but, matyt genai o siaip smagi jau ji, jau snekia aa, iii po truputi pasakoja istorijas

tai mes pasnekam su ja taip, tai vyras klausia, nu ka ariele papasakojo
1. mums tai jau mirites priežastis tai kaip ir nelab svarbi buvo, nors kartais įdomu, kas tiksliai atsitiko, kažkaip vis pagalvoju. Nes mes jau nuo jos gimimo žinojom, ko tikėtis. Kiekvieną dienelę pabusdavom ir užmigdavom su ta minsitm, gal ne šiandien, gal ryt ji mus paliks. Bet paliko ji mus visai netikėtai, kai nė minutės apie tai nepagalvojom
2. Savo vyruką maitinau iki 1.5 metų, tai buteliuko nenorėjo, kai išeidavau kur, tai peralkęs patraukdavo truputį ir viskas. Bet buvo rubuilis, visai ne į mamą

Kai su vaiku išeidavau į lauką, tai sakydavo, kad mamos nesimato, tik vaikas

Bet tik nutraukiau maitinti ir visas rubuilumas dingo

dabar visai smulkuits mažutis

O kaip faina jau jums, mergužėlė pasakoja savo pasakėles, oi smagu, net širdį suspaudė
QUOTE(STT @ 2008 05 29, 12:24)
Nu šiandien išlaikiau paskutinį egzą ir viskas - nuo ryt paskaitos ir laisva visą vasarėlę

nu smagu, tai dabar atostogausi
QUOTE(zyzi @ 2008 05 29, 17:57)
Tai tiek vaikuciu buvo o jau tortas kempiniukas! Bet zinokit grizus namo uzmigt negalejau- draugai atvaziavo is Airijos nemacius ju dukrytes buvau jau jai metai ir du men ir nevaiksto

, butu gal ir norma bet ji ir nestovi kojytes visai nelaiko ir tos rankytes tokios keistos man zinokit taip baisu pasidare as net kratytis pradejau(as tiek macius tokiu vaiku), as mamos klausiu o ka ten gydytojai sako nieko net pas neurologa nesiunte nei pas ortopeda!uzas kazkoks!

Paskambinau siandien savo sunelio gydytojai kad priimtu pakunsultuotu, bet reiktu i Kauna varyt Vilniuj ner geru neurologu
Mano viena pažįstama gryžo iš Airijos irgi su laaabai suvargusiu vaikučiu, netgi gydytojai čia visišką negalią pripaišė. Bet dabar labai daug masažų, visokių kitokių dalykėlių tai vaikas atsigauna ir vaikščioti pradeda. O Airijoj sakė, viskas OK, viskas GOOD. Bet kai mes pamatėm tą vaikiuką, tai jau iš karto matosi, kad tikrai ne viskas OK. Gerai, kad dar laiku pargryžo į LT

O aš pati jau baigiu atsigauti nuo tokių dalykų, nes anksčiau matydavau tik neįgalius vaikučius ir tik vardindavau, tam tubūt toks sindromas, o tam toks. Nu žinokit buvo žiauru. Negalėdavau niekur išeiti. Pamatai, kad vaikas rankytes ar kojytes kažkaip keistai laiko iš karto visokių minčių.
Labas dienas